Student 2010!


Grattis Lillebror till studenten! Jag känner mig mäkta stolt över dig ska du veta! <3


Orkar inte skriva!

Idag orkar jag inte skriva!
Godnatt!
<3

David <3

Dessa ord är till dig älskling!

Jag älskar dig, och även om det kommer vara lite längre mellan
oss nu, så gör det ingen skillnad för hur jag känner för dig!
Jag vet att vi klarar detta, vi har gjort det förut och jag vet att
vi kan göra det igen! Dessutom kommer det inte vara såhär för 
alltid, det handlar bara om en period!
Glöm inte att jag finns för dig, alltid, även om det är lite längre
mellan oss nu! Vi kommer höras ofta och jag i mina tankar
kommer du finnas dagligen!
Det är du&jag, älskling.
Jag älskar dig David! <3

Solsken!

Idag vaknade jag i Davids säng, som numera står i vardagsrummet, och det var liksom ljusare än på väldiigt länge och det gjorde mig riktigt glad! :) Soool!
David åkte in för att redovisa sitt exjobb som jag vet kommer gå hur bra som helst, bli så löjligt stolt över honom! <3
Själv ska jag ta tag i mitt tentapluggande,för på fredag smäller det, den sista tentan på denna lilla kurs som jag läser, psykologi 1-30! Och jag är glad att jag faktiskt gjorde valet att läsa den för att jag har fått göra någonting annat och även om det var riktigt tufft i början och jag funderade på hur fan det här skulle gå till så kämpade jag på, jag fann Mariell att plugga med, vilket gick galant! Och nu har jag lärt känna ytterliggare lite folk, eller lärt känna och lärt känna, det är i alla fall tjejer som jag tycker fungerar väldigt bra att plugga med!
Jag känner mig nöjd och glad över att jag tog tag i det och testade och jag måste säga att jag tror jag är på rätt väg nu, jag vet inte helt hundra vad jag vill läsa till men jag vet att jag vill göra det och jag tycker att denna kursen varit rolig och har gett mig någonting! 

Även om det är solsken, jag känner mig nöjd med mitt val av att börja plugga så är inte alla saker lika roliga! 
David kommer flytta till Göteborg igen där han sommarjobbar och kommer troligtvis få förlängt där vilket är toppen eftersom det inte direkt kryllar av arbeten i dag!
Men jag kommer sakna honom, det är jobbigt! Jag kommer sakna Dig! <3
Men jag vet vart vi står och vi har haft det såhär förut, och det är dessutom ingenting som kommer vara såhär för alltid! Det är bara en liten kort period, sedan kommer det lösa sig. Jag vet att det kommer det! Jag har sökt lite skolor i Göteborg och så men det är ruskigt bra intagningspoäng där så det är tufft alltså, och jag vill ju plugga! jag vill liksom inte fortsätta jobba så länge till utan känner att det är på tiden med en utbildning!
Som sagt så vet jag att det kommer lösa sig, jag älskar dig David! <3
Nu måste jag ta tag i skolpluggandet, kanske ska ta mig till djurgårdsparken och lägga mig i solen med en klasskompis, men jag har inte riktigt bestämt mig! Kanske lägger mig hos farmor på tomten, det fungerar fint det med! :)

Ha en underbar dag! <3

RSS 2.0