Hairspray

Idag har jag haft en del att göra i alla fall, jobbat, körskolan, jobbat och bio!
Japp, jag har varit på bio med Anna och Jessi :) Hairspray såg vi! Den var faktiskt bra tycker jag, rolig, charmig och faktiskt så hade den ett bra budskap enligt mig.. Om ni ville veta ;) och om ni inte ville... så vet ni ändå!

Imorgon är jag ledig, ska på kalas och träna.. Hoppas jag hinner träffa David också, känns som vi aldrig hinner ses ordentligt! :/

Och såklart, Margot är hemma igen! Det tycker jag är skönt, så att jag har någon trogen Idol- tittare här hemma igen!


Ta han om er!
 Puss och Kram.


Sendrag och tonic water...



Idag har jag haft en väldiiigt givande dag på jobbet... eller?
Jag har i alla fall fått rekomendation om attt dricka tonic water om jag får sendrag, och på natten är detta extra bra om man får sendrag och inte är sugen på att äta banan, som dock också hjälper mot sendrag.... Tack för det :) och nu måste jag testa det om jag från sendrag...


Dags att sova för min del nu, jag ska jobba tiidigt imorgon, sen paus för körskolan och sen tillbaka till jobbet. sen ska jag sova en stund, sen ska jag nog träna och sen på bio :) hoppas på en bra dag och att körskolelektionen ska gå bra.. Dags att börja plugga teori på riktigt nu! Skärpning mathilda! På torsdag ska det riktiga pluggandet igång!

Godnatt!


Imagine there's no heaven..

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...

Jag älskar den låten, texten, melodin, allt!
Jag önskar att sången inte handlade om att fantisera, jag önskar att det var så. Jag änskar att vi kunde leva tillsammans, allihopa!  Men så lätt är det inte. Och för övrigt så gjorde Daniel i Idol den låten så sjukt bra! :)

Fotbollsavslutning..

Idag har jag faktiskt hunnit med en del, jag sov hos min David, sen åkte jag därifrån in och tränade imorse :) Bodypump!

Sen hämtade Jojo upp mig, och jag åkte bil med henne till Tuna Park där jag inhandlade ett par ganska fina stövlar, ett par vinterskor som också var okej och ett par gumistövlar som jag länge velat ha!  det var trots allt på skopunkten.. ta 3 betala för 2 ni vet! ;)

Sen har jag vart på oasen, fotbolsavslutning! Men mat och grejer, maten var kanske ingen höjdare tillslut i alla fall eftersom pytt i pannan mer liknade felix krögarpytt eller oxpytt. Vi hade dock förväntat oss något som dom gjort själva... men nej! Vi var på Oasen från 14 till 18 ungefär.. Sen gick vi vidare till Jossan, där hade vi en liten förfest,4 st, med lite singstar och skitsnack! Och det blev bättre än jag hade tänkt mig, lättade lite på mitt hjärta faktiskt! :) 
Men jaa, utgång efter det och avslutning med corner, vilket var gott och det var faktiskt helt okej att vara ute med! Ganska mycket folk och så... :D Tack tjejer!


Imorgon ska jag sova uuuut! Sen ska jag träffa Anna som kommit hem från grekland! :) Saknar dig!

Nu ska jag och Ossy, våran hund som vi vaktar åt mamma sova!
Godnatt! 

your'e the reason I'm living...

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om alla runt omkring mig som betyder mycket..
Men den egetntliga anledningen till att jag lever är ju egentligen mamma och pappa, fast om man vill hålla på riktigt länge så kan man ju tänka på mor- och far föräldrar med och så vidare... Men det var ändå mamma och pappa som tog mig till denna värld..
En värld som stundtals är ganska sjuk och vrickad, men som ibland är underbar och rolig.. Och om jag fick välja skulle jag gärna bara uppleva de där roliga och bra dagarna.. Men så kommer det aldrig bli, för man kommer alltid stöta på med och motgångar..
Men tack mamma och pappa i alla fall, för allt jag får uppleva! På gott och på ont!

Jag tänker på allt som har häntr under mina år som människa, som varelse på denna jord, och det är verkligen mycket som har hänt.. Jag tänker på de senaste åren och jag funderar verkligen på hur allt kunnat hända? Jag fattar ingenting! Men livet är oförutsägbart och konstigt ibland.. och jag gillar inte riktigt de sorters överraskningar. Men det handlar väl bara om att acceptera vad som händer runt omkring och försöka handskas med det så gott det går..
Tack för att ni alltid står vid min sida, allesammans!



Men nog om funderingar och tankar, lite ren fakta nu..
Idag har jag typ bara tagit det lugnt, pluggat lite teori och varit ute på en långis med hunden.. Sen har jag vart inne och tränat pump på gympozz och nu så är väl klockan snart slagen för att sova antar jag.
Imorgon ska jag sova ut, sen ska jag till jobbet och jobba lite. Skönt att fokusera på annat! Sen ska jag och sova hos David :) Mysigt! 

Men imorgon så ska jag uppdatera lite om jag hinner ;) och kommer ihåg... Mitt minne är bra, men kort, som pappa brukar säga!


Och för att avsluta dagen med någonting bra så ska jag säga att jag fick ett samtal från en gammal klasskompis idag som gjorde mig så glad. Det var verkligen kul att höras av! :) Det förgyllde min kväll...


Men som sagt, Godnatt!
Trevlig helg!

I feel it in my fingers, I feel it in my toes...

Yeah, that's right!
Jag är glad att jag har underbara människor runt omkring mig som ställer upp :)
David, min underbara! Tack för att du ställer upp och alltid finns för mig. Jag älskar dig verkligen!

Idag har jag jobbat som sagt, 7- 18.. Verkligen trött efter ett sådant pass.. Och sen har jag varit och tränat pump på gympozz direkt efter jobbet och sen vart ute en långpromenad med Ossy. Gosh, vad slut jag är nu! Så förutom att ha jobbat så har jag inte hunnit med så mycket faktiskt... Men det är skönt att jobba också, på något vis!

Imorgon så skulle jag kunna göra väldigt mycket för en sovmorgon,men NEJ Mathilda, det kan du glömma! För du ska ta bussen kl.9 till körskolan. Känns ju verkligen toppen... eller inte! Men imorgon ska det verkligen gå bättre att köra. Om jag bara slutar blokera mig själv, TACK!

Men nu ska jag försöka hitta kudden och sova några timmar ialf, :)


Jag saknar dig Anna!
Du är en av mina bästa vänner och du betyder så mycket för mig!


Nu ska jag sova...

Nu ska jag sova...

Nu så ska jag faktiskt ta och lägga mig, för jag har jobbat idag.. och ska jobba imorgon, 7-18. Och jag lovar er, man behöver mycket sömn för att få så mycket krafter att ta sig upp och sedan vara på topp hela dagen.. Men jag är glad att jag får lite tider i alla fall, det betyde rmycket för mig! På RIKTIGT!

Sen ska jag faktiskt träna imorgon.. det är kul ialf :)


PS. Den snygga bilden tog min pappa på mig när jag slocknat efter en lång dag i London förra sommaren!

Välkommen till min nya blogg!

Även om bloggen är ny är tyvärr inte så mycket annat det..
Men nu ska jag försöka skriva blogg flitigt, och ibaldn kanske till och med någonting vettigt.. Men vi får väl se hur det blir med den saken!
Räkna inte med alltför mycket ;)


Jag saknar!


RSS 2.0