Hon kommer med solsken till mig!

Jag älskar vädret, och tycker det suger att sitta inne och jobba när solen äntligen letar sig fram och värmen har vågat sig fram den med! Men jag antar att det är så det ska vara när Mathilda jobbar, så grattis till alla andra!
Igår jobbade jag 12-22 och innan jobbet gjorde jag ingenting för jag sov ut hela morgonen, efter jobbet joggade jag en 15- 20 minuter eller nåt sedan var det hem och sova igen! Idag ringde klocka 10 och jag steg upp för att dra på mig träningskläder och gå/jogga en sväng och jag vet inte riktigt om det vart jogg eller promenad tempo men jag tog mig runt en sväng i det vackra vädret! Jag jobbar nämligen 12-18 idag så om jag ville ha ut någonting av vädret var det ju nu på morgonen tänkte jag! Så nu har jag ätit frukost på balkongen och ska hoppa in i duschen och sedan ska jag som sagt vidare till jobbet och nya äventyr (?)..

Och så är det morsdag idag, och man ska hylla alla mammor! Eftersom min mamma befinner sig en sisådär 40 mil härifrån så fick det bli ett sms eftersom ingen svarade där hemma! Jag älskar dig mamma!
Och min underbara farmor såklart, du är den finaste i världen, jag älskar dig farmor!


Nu vart det eldig i badrummet så jag måste hoppa in i duschen nu så jag hinner till jobbet!
Tjolahopp!

Trött..

Idag har varit en bra dag, klippt och färgat håret vilket gör mig glad :) Sen var det lunch hos Luddis med Margot, sedan hem och träna! Och nu ska jag snart käka räkor med pappa, inte det bästa att käka kanske men det är ju så himlans gott!
Imorgon blir det till att jobba 7-19 vilket betyder att jag inte kommer vara så mycket människa lagom till matchen som börjar klockan 19, så det blir direkt ner och byta om och sedan så har vi en liten grillkväll med laget därefter så vi hoppas på uppehåll! :) Sedan börjar jag klockan 12 på lördag och det tackar jag för, hade varit väldigt trött om det blivit 7-18 på lördagen, 12-22 kommer bli bra det! :)

Jamen nu ska jag göra en matlåda och sedan slå mig ner för att äta innan det är sovtajm som gäller för Mathilda, så hon i alla fall är vaken till klockan 15 i alla fall! Skönt att det är mycket folk på fredagr och såhär helgen efter löningn hoppas jag verkligen att det är så! Tiden går bra mycket fortare då nämligen!

Tjoho!

Min!

Nu har min David åkt till Göteborg för att jobba hela sommaren och det känns ganska jobbigt! Jag har inte fattat att det var hela sommaren fast jag vetat om det, och det kändes som om allt kom så plötsligt!
Även om jag vet att det bara tar mig fyra timmar dit och han fyra timmar hit så har jag ett jobb som inte är så jävla lätt att anpassa tider på eftersom man lyckas få varenda helg i princip. Men jag vet att vi klarar det min finaste!
och du, jag älskar dig! <3

meningslöst

Känner mig sliten och hade längtat efter att få sova ut idag, men så börjar någon av Davids grannar dammsuga klockan 9! Det tackar man för! Så då var det bara att ta sig upp och käka frukost, sen har vi vart ute en sväng på inlines i det sköna vädret! :) Nu ska jag snart laga mat och klockan 16 börjar jag jobba! Wohoo! Sedan ska jag sova och imorgon kan jag sova ut.. På kvällen är det match! Och då ska vi plocka tre poäng! :)

Nu ska jag laga mat..

2

Nu har klockan snart blivit halv två och jag ligger fortfarande vaken, har kollat talang på datorn..
Tankarna flyger runt i huvudet och jag kan inte ritkigt kontrollera alla känslor som befinner sig i min kropp just nu
Men jag hoppas allt löser sig, att allt blir bra !
Jag tror jag borde sova nu så jag orkar upp till jobbet imorgon, och orkar vara vaken alla timmar dessutom, 9- 15, guuld!
Sen blir det till att träna och sen ska jag träffa David efter det!
Hoppas alla mår fint där ute, nu måste jag sova!
Godnatt

Broken wings

Jag faller ner i en avgrund och jag orkar inte ta mig upp, jag vill inte ta mig upp
Jag önskar jag kunde ligga där ända tills någonting bättre händer, tills någonting annat sker..
Jag vet att jag sagt att jag har svårt att förstå dom som inte ser en väg ut, som inte ser ljuset i tunneln,
men nu vandrar jag deras väg
Det är dumt att säga, men jag vill inte detta mer, vill inte finnas till i denna verklighet
Jag vill inte det
Så nu ger jag upp


Välkommen

Välkommen till familjen Bobo!









Veckans goda gärning..

Ibland förvånar jag mig själv.. Det gjorde jag idag! Inte sådär att jag vart förvånad över det jag gjorde, men kanske till vem jag gjorde det..

Jag kommer ner till friskis omklädningsrum och så står där en dam som börjar kolla på mig och sedan säger hon till mig att hon glömt sina träningsbyxor och har bara jeans, så hon går ner och ska alltså träna i sina jeans! Jag hade själv på mig ett par mjukisar när jag kom, och bytte om till träningsbyxorna.. Sedan står jag där i tankarna och tänker på den där stackars damen som har jeans på sig, så som den vänliga människa jag är (?) tar jag med mig mina mjukisar ner och frågar om hon vill låna dom.. Hon svarar: jag vet inte.. Och då säger jag okej, men om du vill så kan du göra det och då vart det ett blygsamt ja från hennes sida. Så efter passa tackade hon mig så mycket!
Efteråt träffade jag Luddan en snabbis som stod på ams med aloe veran och hon sa: Till en helt främmande människa? Och jaa, det gjorde jag. Jag lånade ut mina byxor, som jag egentligen skulle ha på mig efter passet när jag duschat, till en människa som jag aldrig någonsin sett förut och åkte hem i svettiga kläder själv.

Det måste ju vara veckans goda gärning!


You just made my day

Tack Mathilda. Du är en underbar vän som alltid får mig att le åt de mest enkla ting.
Du så himla öppen mot allt och du ger så mycket mer än vad du förväntar dig att få tillbaka.
Var inte så hård mot dig själv. Du förtjänar så mycket mer.
Låt ingen få dig att tveka på det.   


tusen tack min vän,
min fina vän!

Give me something else!



Ta mig till ett annat tid och rum, ta mig härifrån!
Ta mig härifrån nu, ge mig någonting nytt
Ge mig en värld jag aldrig någonsin skådat
Ge mig det nu!


...

så mycket tårar som forsat ner för min kind sen igår, det måste väl vara slut nu?

Nåväl, har legat i sängen helda morgonen fram till halv 2 när jag pallrade mig till badkaret och sen lagade mat, och nu ligger jag igen och ska till jobbet om en kvart! Jag pratade med mamma i telefon i kanske en och en halvtimme, vi spelade lite spel över internet. Jag saknar min mamma så fruktansvärt mycket! Jag saknar dig mamma! SAKNAAAR!!! Men det är bara 3 veckor lite drygt innan jag åker ner igen! Ni finns alltid i mina tankar! <3

Ikväll blire fotbollsträning och det känns faktiskt kul, hoppas på en rolig träning, sak försöka peppa mig lite med så jag kan göra en hyffsad insats i alla fall! Och imorgon är det fredag, jobbar kväll, jobbar kväll lördag och dag söndag. Tänkte hänga med på div. 4 matchen på söndag! Vi får se vad som händer och sker :)

Nu måste jag kanske dunsta och täcka över mitt hemska ansikte, ser förjävlig ut idag!
Ta hand om er gott folk!

Bajsdag!

Bajsdag! Mestadels var detta en bajsdag i alla fall, och jag kanske är lite överkänslig dessutom. Men nu har i alla fall vår älskade hund lämnat oss, somnat in och har inte längre ont! Men det gör dessvärre fruktansvärt ont i oss! I hjärtat! Och jag tackar fina vänner som ställer upp, stöttar och tröstar när inte jag orkar själv! Idag var det jobbigt att bita ihop på jobbet, och det gick ju inge vidare faktiskt!  Men som sagt så slutade jag tillslut, träffade Elin, vi åt god mat hos henne och sedan gick vi en promenad och sedan stannade jag en liten stund till och snackade och sen cyklade jag hem och ska snart sova om jag kan det! Men tack än en gång!

Jag tänker ibland att man borde försöka se livet på samma sätt som Hinduerna och så, det där med karma och rekarnation. Det är ju ganska fint på något sätt, kanske är inte allt så himla logiskt och smart, men ändå om man går till själva gruntänkandet så handlar det om att man återföds som en ny individ. Det betyder alltså att vi alltid finns kvar, bara i andra former. Jag förstår om man verkligen tror det, det är lugnande, känns tryggt på någe vis, man vet att det inte tar slut.. Fast sen kan jag tro att det är så med, kanske inte att man återföds men att man lever vidare.. Man lever vidare igenom andra, jag tror själen vandrar vidare och alltid kommer vara närvarande, runt omkring. Så länge man tror.

Tack än en gång för alla som ställer upp och stöttar mig!
Ni är guld värda varenda en av er! <3

Måndag

Måndag idag och vad har jag gjort idag då? Ingenting skulle man kunna säga! Jag vaknade ganska tidigt, sedan så gick jag hem från David och sov ett par timmar till. Sedan gick jag till Anna en stund innan träningen och nu är jag här! Här är alltså i min säng framför tv:n och ska snart sova för imorgon ska jag försöka gå upp klockan 9 och åka in och träna innan jag ska ta en lunch med Maja innan jobbet!
På onsdag ska jag jobba några timmar åt en kollega och sedan ska jag träna och träffa Elin! På torsdag är jag helledig och ska kanske umgås med David om han med är ledig, och på kvällen är det träning igen! Och sen är det fredag och då jobbar jag! På lördag ska vi fira farbror på resturang och sen blire till att jobba kväll och på söndag ska jag jobba och sedan kanske jag följer med div.4 laget på match,om jag hinner vill säga..

Men nu ska jag nog faktiskt ta och sova lite så jag orkar ta mig upp!
NattiNatti!

Torshälla

Tågresan gick fint och nu är jag hemma i Torshälla igen! Känns skönt att vara tillbaka
i vardagen här, men jag önskar att Göteborg ingick i vardagen med. Att det bara tog mig
nån dryg timme minuter att åka till er och att kunna träffa er oftare! Men så lätt är det inte
tyvärr, men jag har haft det underbart som vanligt. Trots att man blir så ledsen över att ta
bort Ossy, våran fina hund! Men annars så har mamma och jag umgått i princip hela
dagarna, och såklart med resten av familjen! I måndags låg mamma och jag i sängen
länglänge och spelade spel på datorn och läste, och somnade om innan jag till sist
ryckte upp mig och tog bilen in till Stenungsund för att handla Isaks present och lite
fika som jag lovat honom! Han blev väldans glad :) Och sedan så gick tiden så himla
fort och vi slappade ytterliggare i sängen innan vi gick upp och gjorde supergod mat.
Mamma gjorde en så himla god lasagne så det finns inte! Verkligen smaskens!
Och i tisdags så var mamma och jag på väg till uddevalla där hon skulle träffa en,
på vägen dit får vi sms om att persinen inte kunde så då var det bara att vända och
åka hem och så bestämde vi oss för en tripp till Ullared! Det är alltid en mysig utflykt!
Så vi åkte hem en sväng och fixade lite innan vi drog iväg! Så spenderade vi kanske
3 timmar inne i själva Gekås butiken, sedan vart det tile krubb på det innan vi åkte hemåt!
Det var verkligen en mysig dag, och det var inget hysteriskt shopande som det lätt kan bli
när mamma och jag är på Ullared, utan vi handlade förnuftigt tycker jag! :)
Sedan kom vi hem, kollade på film som jag såklart somnar till och sedan var det bara att sova.
Igår, onsdag, så åkte vi till uddelvalla eftersom mötet vart ombokat och när mamma var på
mötet strosade jag omkring på stan lite för att fördriva tiden, det lyckades jag verkligen med!
Jag menar, jag shopade lite tunikor och så på Ullared så det kanske inte var vad jag behövde,
men nog hittar jag att par klänningar och ett apr byxor som jag köper. Det är så jävla lätt att
bränna pengar alltså! Usch och fy! Men det var kul i alla fall. Sedan åkte vi hem och red
en och en halv timme innan det var dags för mammas hemlagade pizza som var fantastiskt
god den med! Och idag, torsdag, var det dags att åka hem tyvärr! Men jag åkte ju sent så
mamma och jag låg i sängen fram till halv 4 ungefär och spelade spel på datorn och snackade.
Det är så skönt med kvalitetstid tycker jag! Jag älskar er så himla mycket ska ni veta!
Och sedan vart det tåget hem till Torshälla, och nu ligger jag i sängen och ska försöka
börja se en film men jag tror inte det kommer gå så vidare värst bra alltså så det blir
kanske lite läsning istället!


Om ni har orkat läsa allt detta så är jag imponerad! :)
Ta hand om er allesammans!
Godnatt!


It breaks my heart

Mitt hjärta brister när jag tänker på att vi måste låta dig gå, underbara hund.
Det gör så ont i mig, men det gör ännu mer ont när jag ser hur ont du har.
Men det är så himla svårt, så fruktansvärt jobbigt att åka imorgon och veta att det är
den allra sista gång jag ser dig.
Men det är det enda val vi har kvar, det finns inget mer som vi kan göra för dig som är rättvist.
Du har varit med oss i 4 fina år, och du har varit sån fin familjehund som bara älskat
att vara med överallt!
Du är den första hund vi haft och vi glömmer dig aldrig.
Jag bevarar dig föralltid i en plats i mitt hjärta, älskade hund!! <3

Sunshine!

 

Jag älskar detta väder, låt det hålla i sig nu när jag är ledig!
Sol på västkusten tack!

Kärlek till alla mina nära och kära <3

Valborg

Valborg i all ära, men jag kan anse att det kanske är aningen överskattat faktiskt. Men jag var i alla fall nere på Torsharg en sväng med David och Pappa och träffade på lite folk som jag alltid blir glad av att se :) Sedan gick vi hem och tog det lugnt resterande tid av kvällen innan vi toksomnade vid 12! Men alltid mysigt med David, älskar dig! <3
Vaknade vid 9 tiden imorse och sedan vart det till att kila hemåt och byta om för en liten joggingtur med Elin! Och det var trevligt att träffa den tösen innan jag åker till mamma! Jogga gick helt okej, men jag tycker inte att det är särskilt kul alltså! Men ändå helt okej som sagt!

Helgen är fullspäckad! Jobbar idag 15-22, sedan blir det hem och sova för jag jobbar nämligen 7-18 imorgon och sedan ska jag hem efter det, ta dte lugnt i typ 4 timmar, sedan börjar jag klockan 22 på djurgårdsskolan och jobbar för fotbollen på Billys basketcup, där slutar jag sedan klokcan 11 på morgonen och då hämtar Hasse mig och lämnar mig på stationen och jag får min andra packning av honom! Sedan bär tåget av vid klockan 12 till mamma! :) Ska bli riktigt mysigt att ses!

Nåväl, nu är det krubb som gäller sedan jobb!
Tjolahopp!
Ha det bra!

RSS 2.0