Du har ju hela helgen på dig!

Ah, jo tjena! Du har ju hela helgen på dig, snacka skitsnack.. För jag har ju inte ens en tiondel på mig att göra det jag vill under helgen för igår jobbade jag, och efter det hade jag ialf en stund över på kvällen som spenderades hemma med lite folk och kollade på speedway, men idag så har jag bara hunnit vakna, äta frukost och ska snart och spela match. Men det är iofs ganska kul! :) Men ändå, tiiden räcker fan inte till till allt som jag vill göra, nästa vecka är smockad känns det som, men man får ta det med en klackspark och göra det bästa av situationen!

Tjillivippen!

Tack Maggan!

Tack för din kommentar Maggan, den värmer och får mig att lysa! :)
Imorgon är det du och jag- Dreamteam!
Nice to meet you!


Måste bara berätta...

I förggår kväll när jag jobbat klart så skulle jag till David och sova, och jag har nycklar in till han, men jag ringer ändå alltid på för jag tycker det kanske är lite trevligare + att jag skulle bli vettskrämd om ingen förvanade mig och bara klev in. Men jag ringer på, ingen öppnar och jag hör ingen som klampar i golvet för att öppna för mig, så jag låser snabbt upp dörren, kollar i i köket och ropar! Och där fick jag en klump i magen, för ingen svarade! Men så kollade jag in i varagsrummet och där ligger han i soffan- alldeles yrvaken! Och det var verkligen skönt, för jag ska ju alltid tro det värsta ni vet... men jag är väldiiigt orolig av mig! Men nu var det ju ingen fara alls tillslut som tur var :)


onsdagstankar..

Vaknade imorse när David skulle åka till skolan, men somnade snabbt om igen och vid 10 så ringde Erika och sa att vi inte kunde ses för hon skulle jobba. Men eftersom mitt möte med städfirman vart flyttat till idag så hade jag ändå lite att göra.
Jag började dagen med att cykla hem, ta på mig inlines och åka en sväng med dom i detta underbara väder som jag verkligen avgudar! Ge mig mera! Sen gick jag hem och la mig i sängen tills jag skulle cykla in till stan, och när jag vart på mötet,( som gick bra och det var verkligen en jätte snäll kvinna som jag träffade,) så cyklade jag och mötte upp pappa på hans jobb och så cyklade vi och hämtade pizza och sedan cyklade vi hemmåt :)  Imorgon ska jag jobba min första dag på städfirman, och jag ska köra deras bil eftersom jag är en av få som har körkort, och jag är nervös över detta. Mest för att mitt lokalsinne kunde ha vart bättre, men jag får väl rycka upp mig och samla ihop lite av självförtroendet jag har och tro att detta kommer gå bra!

Annars så tänker jag väl för mycket som vanligt...

Nu ska jag kolla på greys och sen ska jag sova :)

Men jag vill bara avsuta med en bra låttext från barnprogramet Arthur:
"Åh, vilken underbar dag det é,
man får vara som man é,
och man får leva tillsammans"

Visst är den bra ;)


Tisdagsmorgon..

Jag fattar inte hur fort dagarna går, jag vet inte riktigt varför jag inte har någon koll, men det är precis som dagarna flyter ihop och allt blir en enda röra.. Träningarna har jag noll koll på, jag känner ingenting för fotbollen just nu så det kanske är dags att tänka till och känna efter vad man verkligen vill. Sen ska jag köpa kort på friskis nu när lönen kommer och det känns som en vettig idé :)
Usch, jag vaknade med ont i magen idag, och jag vet inte om det är för att jag är orolig för något med jobben, eller om det är på grund av något annat. Men det kanske ger sig med dagen, jag ska ju snart och jobba så då får jag tänka på annat!


Jag mår ialf bra av detta fina väder, det gör mig glad och sprallig och jag får lust att vara ute och springa runt och lattja hela dagarna! Så ge mig mer av dessa underbara dagar tack!


rätt eller fel?

hur ska man veta när man fattar rätt och fel beslut, allt är ju bara en chansning. Igår fick jag nämligen ett samtal av en nära vän som berättat om mig för hennes faster som driver egen städfirma som vi pratat lite om när vi var ute och åt sist och gled in på jobb änmet. Och hennes faster sa att jkag fick ringa henne om jag var intresserad av lite mer extra timmar, och hoppa in på kort varsel, eftersom jag redan har hemköp och tar det i första hand. Så nu har jag ringt henne och pratat lite och jag ska dit på torsdag och prata lite mer och se vad som händer. Jag hoppas denna chansnigen går hem! Det får bära eller brista, jag menar, hemköp är ju min första prioritet! Tiden får utvisa hur det går! :)

Idag har jag ialf såenderat några timmar på inlines med margot, vi var uppe på banken och sedan åkte vi till slagsta glass och premiärade! Det var verkligen toppen kul! :) Så himla skönt väder, det gör mig glad! Igår luktade det till och med fotboll så mycket att jag nästan blev sugen på att spela lite!... på ta om fotboll ska jag nog lägga in danmark bilderna snart , har inte kommit så långt än ;)

Nu ska jag städa lite... ta hand om er!








image69 
tack för idag gumman! :)


Det är Billys vi vill ha!

In i mikron, det är billys vi vill ha!
In i mikron, in i mikron!

Jaa, i helgen har jag jobbar på Hemköp, men jag har även jobbat 3 pass på Billys basket cup och jag måste ju medge att det roligaste var att jobba natten med sandra, sen tycker jag att det var näst roligast att vara "mattant" och minst roligt var idag, vi skulle se till att städa allt och att alla rum checkat ut! Men jag var totalt slut idag också, så det kan ju bero på det med.. Men man kan aldrig vara säker ;) Så nu sitter jag här i soffan helt slut och ska snart ut och testa inlines tänkte jag, övning ger färdighet!

Ne, nu ska jag gitta, som Anna och jag brukar säga! ;)
Ta hand om er, puss!


Inlines.

Ja, så sant som det är sagt så har jag införskaffat mig ett par inlines. Jag har till och med åkt med dom till David nyligen.. Nu sitter jag här och ska samla krafter för att orka åka hem igen :P nedå, men det tar på fötter och rygg när man inte är van.
Men nu vet jag hur man tar sig framåt, dags att lära sig bromsa kanske?!

Ta hand om er!

Can't fight it..

Jag orkar inte mer, jag gör inte det... Jag tänker på det vareviga dag, jag tänker på er hela tiden, ni är min värld. Har inte ni det bra så kan det likagärna kvitta! Jag älskar er innerligt, föralltid! Jag vill att ni ska veta att jag älskar er, med hela mitt hjärta och att jag alltid kommer finnas för er, alltid!
Massa kärlek <3


Danmark sammanfattning..

Jag tänkte att det kanske är dags att sammanfatta danmarksresan lite... Resan har varit jättebra mestadels, mycket träning och kroppen är verkligen helt slut fortfarande.
Och så måste jag ju medge att F10 is the shit! Jag hade verkligen toppenroligt med alla där borta, men vårat rum var ändå bäst :)
Jag orkar inte skriva så mycket mer om det just nu... men en bra resa alltså!
Tack allesammans! :)


Danmark!

Klockan 04.00 avgår bussen från T- harg till Danmark med damlaget och herrlaget. Och det jag sysslar med just nu är att jag försöker att inte sova, Det går sådär! Jag är så trött, men jag tänkte att om jag är vaken tillräckligt länge så kanske jag kan sova på bussen!  Vi får se hur detta slutar...

Packningen inför träningslägret till Danmark har jag skjutit upp flera dagar nu, så det fick jag ju gladeligen syssla med i kväll. Verkligen svintråkigt att packa, speciellt träningskläder och skit för det tar bara en massa plats! Men nu är det ialf gjort och jag kan slappna av lite, men inte helt, för det känns som vanligt som om jag glömt någonting. Men jag hoppas att det inte är någonting viktigt i såna fall ;)

Funderar på att kanske hämta en ask tändstickor  så jag har till mina ögonlock, för annars kan det sluta såhär...

:)

Hoppas du haft en bra dag älskling, med tårta och grejer :)
Och att du blev nöjd med presenter och allt, för du är värd det bästa!
Kärlek <3

Grattis! :)

Grattis på födelsedagen älsk! :)
Tycker om dig väldans mycket!
Ha en jättebra dag

Memories that will last forever!

I slutändan är allt vi har kvar minnen....


All day long..

Idag vaknade jag hemma hos David för att min mobil ringde och talade om att det var dags att gå till samlingen med laget. Wohooo! kände jag inför det kan man säga, men det blev mycket roligare än jag trott. För första gången på ett halvår ungefär så hade jag helhjärtat roligt när jag spelade fotboll!
Sedan var jag med Margot efter matchen, åkte en sväng till Tuna och sedan hem igen för att de Guif spöa hammarby, men så blev det inte riktigt, även om det var jävligt nära! Sedan åkte vi hem till mig, där David var, käkade lite och kollade på tv. Och för inte så längesedan så åkte Margot hem och jag sitter som vanligt här!


image13

Margot, sista kvällen i Spanien när vi var där på träningsläger!
Tack för idag gumman, och här får du din bild, hoppas det underlättar läsandet!


Tussilago!

Idag vaknade jag klockan halv 9 första gången, när David skulle till skolan och var var tvungen att låsa dörren! Sen kände jag att jag fylldes med energi, och jag fick massa bilder framför mig hur jag började städa i min hylla, hur jag gick ut och gick och började laga mat coh grejer.. tyvärr försvann denna känsla vädligt fort och jag gick och la mig igen, och somnade om för att vakna halv 12 istället, mycket bättre! Men jag gick ialf ut och gick elljusspåret och det är ju alltid något! :) Och vilket härligt väder, det var nog det som gav mig lite extra energi faktiskt, och när jag gick där i spåret och filurade så såg jag mina första tussilagos. jag blev så upprymd så jag skickade iväg ett sms till min David och skrev att jag sett mina första tussliagos. Han var dock inte lika exalterad över mitt fynd utan han tyckte nog bara jag var knäpp, som vanligt ;) Men verkligen skönt att känna att våran är på väääg!
Sen stannad ejga till och köpte pastasås, som förtillfället är det jag livär mig på under dagarna när ingen lagar mat åt mig, för jag är värdelös på att laga mat själv.. Men ialf, sen gick jag till farmor och stanna där en stund, och när jag skulle gå hem så satt en katt på deras trappa som ville smita in och den var hur kelig som helst, det är någonting med det där djuret altså! :)

Hurra för Tussilagosarna!

image9

-

Nu gör jag typ ett fjärde försök till att föröska få ner några rader här, men jag känner bara att allt tar stopp. Jag kan inte skriva någonting för jag vet inte vad jag ska skriva, och om jag vet vad så vet jag inte hur. Men okej, jag ska verkligen försöka babbla på lite nu..

Förtillfället mår jag helt okej, jag menar: Man ska ju inte klaga! som det så vackert heter...och då håller jag mig väl till det talessättet tills vidare så slipper man känna efter hur man mår :) Smidigt va?
Annars var dagarna i götet bra, lillebror blev överlycklig för alla presenter och det lyste verkligen om honom! jag saknar er verkligen småknoddar. Sen kom jag hem i söndags kväll, käkade mcdonalds på vägen hem. Sen försökte jag somna eftersom jag skulle till Frida för formblåsning, men neeej! Dumt av mig att tro att jag skulle kunna sova, men jag sov ialf kanske 6 timmar! Vågen för det!
Igår tränade jag, och det är verkligen bonus när jag hinner träna, för det hinner jag så sällan nu för tiden. Men jag ska föröska ta tag i friskis nu, så kan jag träna lite när jag vill :) Toppenbra ju, om man bara tar tag i det så blir det nog ännu bättre! ;P
Sen har jag vart med David från igår till idag också, mysigt värre! :)
Annars har det inte hänt mycket, men nu ska jag ta och sova!
Natti!

Godnatt Siri

Allt har en början, och det som har en början det har också ett slut. En del slut kommer för snabbt och för tidigt, en del slut kommer,  och även om man vet om det så gör det ont, så ont i hjärtat.
Jag är glad att du fick leva ett lång och lyckligt liv Siri, ta hand om varandra där uppe så ses vi en vacker dag på andra sidan.
Vila i frid.
 

RSS 2.0