Första advent och nu är jag hemma igen!

Nu har jag anlänt till mitt hem i Torshälla igen, fick över lite främmande som kom för att fira mig lite i efterskott! Och jag är så tacksam att dom vill komma för jag tycker det är så mysigt att ses. Och jag fick mycket fina presenter med för den delen! Tack igen, ni är världsabäst! Pappa och farmor hade lagat pajer som smakade delikat, och jag smällde i mig för mycket och fick ångest, men det var såå gott! Och så vart det en apelsin till efterätt för min del! Och så tände vi första ljuset i adventsstaken, mysigt värre alltså och min snälla pappa jade satt upp mina julstjärnor i fönstret och det är så fint, dom lyser ännu men det är nog dags att släcka ner och sova snart. Tack Farmor och Pappa för hjälpen med pajerna, och tack alla som vill komma till mig! Kärlek till er! <3
Så ska jag kanske skriva lite mer om resan. KANON! Fredagen vart mysig, ganska lugn, lite spel och sen somnade jag sött rätt tidigt. På lördagen var det bara att stå upp tidigt för att äta frukost, som även denna dag stod serverad åt oss, precis som alla andra mål gjort dessa dagar. Sedan vart det skidåkning, men den backen vi började med var inge bra, tror det var i Hundfjället, så vi begav oss tillbaka till Lindvallen och åkte lite innan det var dags att bege sig tillbaka till stugan där de förbrett lunch åt oss, sedan käkade vi, spelade lite spel och efter det så åkte vi ett par åk till innan vi lämnade in skidorna. Jag promenerade tillbaka med ledarna och Emma, packa när jag kom till stugan och bestämde mig sedan för en joggingtur när jag kom fram så jag stack ut en 20-25 minuter och hoppade in i duschen direkt när jag kom tillbaka! Som en ny människa så slog jag mig ner för att spela lite spel och mysa innan det var dags för en supergod middag som serverades mot kvällningen. Sedan vart det ytterliggare lite spelande och det var riktigt mysigt och kul för alla deltog! Sedan började en efter en droppa av, och vi satt kvar några stycken och spelade innan vi kilade upp till vårt lilla mysiga rum där Anna och jag inte var så trötta, trodde vi ja! Slocknade gjorde vi i alla fall fort och det var en ljuvlig natts sömn. Och när jag vaknade i morse så var det första advent, mysig frukost väntade! Sedan var det ju bara att sätta igång med städandet av stugan, och det gick relativt fort och sedan var det bara diskmaskinen vi fick invänta innan vi kunde åka hemåt! Hemresan bestod av filmtittande: Bad santa! Mathilda somnade såklart efter 20 minuter, ljuvlig att sova! Sedan dröjde det inte länge förrän det var lunchdags och sedan var det bara ett par timmar kvar och dessa bedrev vi med Land, stad och vatten och ordglädje-spelet! Sedan var vi plötsligt i Folkesta och snart därefter hemma! Pappa hade dom sagt pyntat och fixat och sedan kom mina gäster därefter! Tusen tack för en mysig resa! Det har varit som att bo på hotell och få allt serverat, blivit skjutsade dit vi vill och allt har verkligen varit toppenbra, tack! <3
Imorgon kommer min David från Göteborg, hinner ses liiiite innan jag åker till Göteborg på onsdag, så dumt att vi åker om varandra! :( Men vi hinner ju ses innan jag åker i alla fall! Sedan kommer jag ju hem på måndag igen och då kan vi ju ses på kvällen igen :) Saknar dig! Hoppas resan hem går bra och att du inte blir försenad!
Men nu ska jag krypa till kojs!
Godnatt gott folk!

Födelsedag i Lindvallen!

Igår anlände alltså en del av damlaget med ledare till Lindvallen! Mysigt värre måste jag medge, resan hit gick bra i en lyxig buss! :) Ganska trötta efter första dagen somnade vi sött ganska så tidigt..

Idag då, Johanna och jag steg upp och joggade en runda! Och när vi kom hem så vart det snabbdusch och sedan så vart det gooood frukost alla ställde upp i skönsång och sjöng jag må hon leva för mig, sedan så fick jag till och med presenter av några rara vänner! Ni är så fina vänner små, tusen tack! Sedan bar det av mot skidbacken och det gick betydligt bättre än vad jag förväntat mig, kom ner helskinnad.. Ramlade dock en gång när jag stod stilla i backen, men det är ju en bedrift det med! Johanna och jag kämpade på med våra knappa kunskaper! Bra jobbat av oss!

Verkligen riktigt mysigt idag, spelat lite spel har vi med hunnit med och mysstämmningen är hög med julmusik och adventsstake i fönstret!

Tusen tack till alla som hört av sig och grattat mig på något vis!!! Tusentusen miljoner tack! Ni är guld värda och jag älskar er! <3

Och så vill jag Gratulera mammas sambo Beppo! Grattis till oss 27:e november barn! :)

Ha en underbar kväll, det ska jag ha! Idol och Tacos och kanske lite småfest?
Ta hand om er allesammans! <3

Lördag i all ära!

Jaa, lördag i all ära va!? Idag är jag ledig som jag nämnde i föregående inlägg och jag har hunnit med att träna ett medel pass på friskis, sedan fick jag för mig att jag skulle gå hem, gick förbi ÖB och tänkte sedan ta bussen därifrån men det vart inte så utan jag traskade på hemåt. Lite jobbigt dock med en träningstrunk som vägde lite + en påse med lite saker som jag råkade handla på mig.. Men nu är jag hemma och käkar lite fullkornspasta med räksås :) Mums! Ska möta upp David och gå en sväng sedan och lämna tillbaka en film som jag hyrt med! Och ikväll ska jag som sagt till Erika.. sedan är dagen slut när jag är hemma igen!
Lördag i all ära, men det ger mig söndagsångest! För denna vecka ska jag jobba 12-22 imorgon och det är inte den roligaste veckan alltså, men det ska nog gå bra.. För snart har även den dagen passerat och det är ny vecka igen! :)
Och idag skiner solen gott folk, extra energi till folket! Det tackar i alla fall jag för, TACK!!

Snälla rara du, låt det bli lördag nu!

Idag är det fredag, jag älskar fredagar men denna fredag ska spenderas på jobbet i 10 timmar och jag vet inte om jag älskar dessa fredagar så mycket då! Men det får gå, man behöver ju pengarna liksom! Imorgon är jag dock ledig, underbart tycker jag om det! Det blir till att stiga upp relativt tidigt för att ta bussen in till friskis och bränna av ett medelpass och sedan vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med fram till kvällningen, men framåt kvällningen ska jag hem till Erika som ska bjussa på lite mat för snart bär det av till Australien för hennes del med, Karin är där nu och jag måste medge att jag önskar att jag följt med! Karin alltså, jag beundrar henne, hon bestämmer sig för saker och så gör hon det. Hon är målmedveten och jävligt duktig och bright så för henne kommer det gå toppen i livet, det tvivlar jag inte en endaste sekund på! :) Men som sagt, Erika imorgon kväll och då får man träffa lite tjejor som man inte sett på lääänge, mysigt kommer det bli tror jag!
Och på söndag är det dags för ännu ett 12-22 pass, och söndagarna är dom tråkigaste att jobba så långa pass för det är ju inte direkt vad man kallar högtryck då! Men man får sysselsätta sig med annat skoj då! Nä, en dag i taget nu, man får se fram emot det roliga som kommer ske i framtiden, nästa vecka bliré Lindvallen! :)
Imorse ringde förresten mitt mobil alarm klockan 9, då drog jag på mig mina joggingkläder och stack ut en sväng, men det gick inte särskilt bra idag, trött i lår och vader.. Men jag tog mig ut en sväng och får vara glad för det lilla! Bättre lycka nästa gång till mig!
Nu ska jag piffa till mig aningens innan jag ska cykla till jobbet!
Ha en underbar fredag, och helg! :)

Torsdag..

Jag vaknade i morse hos David, och det var torsdag, den 19:e dessutom.. Vårat datum faktiskt! Och nu är det 8 dagar tills jag fyller, 7 dagar tills jag åker till Lindvallen med tjejorna i fotbollen, 10 dagar tills jag kommer hem och då blir det kalas faktiskt, lite fika här i efterskott- myys!, det är 8 dagar kvar tills David åker till Göteborg, 11 dagar tills han kommer hem, 13 dagar tills jag åker till götet och mamma med familj, 18 dagar tills jag kommer hem.. Och så kan jag fortsätta lite till men det orkar jag inte för om jag ska hinna med allt jag vill så borde jag verkligen inte sitta här! Jag borde springa runt i 110, 26 timmar om dygnet typ!
Jag försöker älskling, jag försöker verkligen få allting att gå ihop för jag tycker ju om dig så himlans mycket! <3
Men det hoppas jag att du vet om!
Hur som helst så är vädret lite för grått, känns som klockan är närmare 21 än 15, men nu ska jag ge mig ut på promenad med min David i alla fall! :)
Ta hand om er!

Snälla lilla krumilur, jag vill aldrig bliva stur!

Nu har timmarna rullat på och jag ligger i sängen och ska stänga ner och sova efter att jag skrivit klart detta inlägg.. Jobbet gick okej, lite segt sista timmarna, sedan åkte jag med Johanna in och tränade Aerobics, vilket jag inte gjort på flera månader, men det gick förvånadsvärt bra och det var riktigt roligt! Imorgon ska jag jobba 7-17, ska försöka smita kvart i så jag hinner med Johanna in och träna bräda, det är ju såå kul! Sedan bliré till att lattja lite fotboll med tjejerna i laget!
Och idag är det typ 1 vecka och 3 dagar kvar tills jag blir 21- HJÄÄÄLP! Nu vill jag förtusingen inte bli äldre, jag kan stanna här vid 20! :) Snälllla! Nåväl, det blir Lindvallen för min del över födelsedagen iår, känns lite konstigt eftersom jag alltid firat med min lilla familj, men det ska vi såklart med göra, men på söndagen blir det nog troligtvis då! För det är ett måste ju, så man kan mysa lite med allesammans <3 Nu är vi ju inte riktigt där en som sagt..
Nehe, för först ska jag se till att denna vecka passerar! Hoppas det går hyffsat fort! Vill hinna med så mycket och det känns inte som tiden räcker till, vill hinna träffa David mer än vad jag hinner!! Vill träffa kompisar med, och träna såklart, hinna softa och bara slappa, gå till farmor och massa mer! Herregud vad jag vill saker hela tiden!
Men men, nu ska jag som sagt sova!
Godnatt!

En underbar dag !



Ha en underbar dag gott folk! :)


En söndag!

Idag är det söndag, söndagar brukade jag avsky förut, sega och tråkiga söndagar! Men idag känner jag mig okej med att det är söndag ändå! Jag somnade hyfsat tidigt igår efter en urmysig kväll på Grappa med tjejerna och vaknade efter 9 timmar sömn av min mobil som alarmade om att det var dags att kliva upp! Och det gjorde jag efter att jag legat och dragit mig i sängen en stund, gjorde frukost, sedan åkte jag och tränade fotboll i tunahallen mellan 11-12.15, jätteskojsigt! Nu har jag bara hunnit duscha, ätit mat och nu slappar jag bara i min ljuvliga säng och funderar på att göra det fram till klockan 16.30 när jag måste fixa mig inför jobbet för det är nämligen 17-22 som gäller på hemköp idag! Hoppas på att det kanske finns någonting att syssla med där, fronta funkar ju iofs alltid... Och efter jobbet bliré till att åka hem till min David och sova där och ha sällis in till stan imorgon när han ska till skolan och jag ska och träna innan jobbet! :) Så denna söndagen känns ändå okej faktiskt!
Imorgon startar alltså en ny vecka, och allt går så fort nu så jag fattar inte! Jag hinner inte riktigt med känner jag, men jag har lite roliga saker att se fram emot med! Och snart är det jul! Dags att köpa lite julklappar, men i år ska jag inte hetshandla massa utan det får bli rimligt! Älskar julen och allt som har med förberedelserna innan att göra, stämningen och myset! Mhmmm, längtar! Men vet ni? Dom har börjar julskylta lite på stan, lite i alla fall! Jag blir lite glad då, fast helst så ska det vara ett bra snöväder med, det skulle göra mig ännu mera glad! Men nu är det dags för mig att avrunda och ta fram lite fotografier till en julklapp som jag ska fixa! :) Det ni!
Ha en bra dag allesammans!
På återseende!

David!

Jag älskar dig!

Tisdag

I morse vaknade jag klockan 9, utvilad efter 12 timmars sömn i min nybäddade säng :) Och då väntade 12 timmars jobb, och nu har denna dag gått med! Jobbet gick rätt bra, rullade på hyffsat och imorgon blir det 9-15 och 6 spännande timmar på jobbet!
Imorgon ska jag dessutom träna bräda, sedan ska jag ner till Torsharg på möte och lattja lite med tjejerna, säkerligen blir det till att spela lite match! :)
Nu har jag lagat 2 matlådor till imorgon, en till jobbet och en pastasallad att ha mellan träningarna! Perfekto!
Tyvärr har jag ingenting av värde att skriva idag, men hoppas ni haft en bra dag och att morgondagen blir ännu bättre! :)
Ta hand om er!

Grattis Mamma!

Grattis på födelsedagen mamma! <3

Hoppas du får en underbar dag!

Jag älskar dig!

 

 

 


Lördag!

Denna tös har jag spenderat nästan hela dagen med och det vart en toppendag,

verkligen! Så tack för det min vän!

 

Och så ska jag ju inte glömma bort att jag fick träffa lilla Ludd med,

och det var inte fy skam det heller! :)

Men jag har tyvärr ingen bild på dig som du skulle uppskatta om jag laddade upp!

 

Tack tjejor små!

 

 


Älskade fredag!

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är de fest men fredag är ändå den dagen som känns bäst!
Ja, så är det! Fredagfredagfredag Lovely! Snart blir det bussen till friskis för träning, tror det blir skivstång idag faktiskt! :) Sedan ska jag hem, äta och sedan är det 15-22 jobb.. Finns ju roligare saker att göra en fredag än att jobba, men det gör ingenting för jag är ledig helga helgen! :) Och imorgon ska jag träffa Elin och vi ska på bio och äta ute, mysiiigt! och så hinner jag träffa Ludd en stund med hos Elin, nice! Tror på en bra lördag! Tror att det kommer bli en bra lördag och på söndag är det träning med fotbollen i tunahallen mellan 11-12 och sedan vet jag inte riktigt vad som händer mer den dagen!
Nu är det hög tid för mig att cykla upp till torget och ta bussen!
Pusshej!

Torsdag!

Idag är det torsdag och jag ligger och njuter i min säng igen.. Jag gick upp och gjorde frukost, och gottade mig på en mjuk brödbit idag dessutom, som jag bakat själv enligt Catarinas recept, och fy tusingen vad gott det var och verkligen gott med mjukt bröd som omväxling för det har jag inte ätit på flera månader typ. Förutom när jag ätit räkor då, men det sker ju inte så ofta.. Så det var en toppenstart på dagen och dessutom är det mysigt med frukost på sängen med mitt lilla bord :) Och nu ligger jag ner i sängen igen och myser, kollar lite på Oprah. Jag skulle förmodligen kunna somna ett tag till, jag blir så förbaskat trött den här årstiden jämnt. Men så är jag ju glad att det snöar lite, fast det är lite väl grått för min del ännu, men ändock snö! Igår gick jag förbi Johanna innan vi skulle in och träna bräda, då lyssnade vi på julmusik, med tända ljus och tv-brasan igång, det tycker jag var lite busigt, men mysigt! Jag längtar till första advent och mera julkänsla! :)

Idag blir nog en bra dag, ska in till stan och träffa Anna, blir en lunchbit någonstans och lite tittande i affärer kanske!
Sedan ska jag träna ett medelpass och sedan ska jag hem till David tänkte jag och mysa lite! Imorgon ska jag träna lunchpass och sedan jobbar jag 15-22! Men den dagen ska nog passera den med.. Och sedan är det helg, min lediga helg! :) Blir kanoners!

Nu ska jag nog fortsätta och göra ingenting i min mysiga säng!
Ha en superbra dag allesammans så ses vi igen! :)

Onsdag!

Denna underbara lediga onsdag började med att jag steg upp hos David, diskade lite, åt god frukost och slängde mig på soffan och kollade på Rosa The Movie! Vilken kanonrulle alltså.. eller ah, kanske inte, men ibland tycker jag det är skönt att se på ungdoms och barnfilmer såhär på lediga dagar! Eftersom David var tvungen att sticka till skolan så cyklade jag hem efter en stund och har precis slängt ihop Catarinas grova limpor som jag fick på recept och nu väntar jag med spänning på hur dessa kommer bli och smaka! Och så har jag lagat mat med, eller det är snart klart, väntar bara på att riset ska koka klart! Det verkar ju ta ett tag..
Sedan ska jag in och träna bräda och det ska bli dunderkul för det har jag inte gjort på 3 veckor tror jag, längtar verkligen! Och sedan blir det "träning" med fotboll i torshargshallen där vi latjjar lite med bollen och snackar skit, mest för att det är kul att ses! :) Har inte kunnat vara med dom två tidigare gångerna så det ska bli kul att träffa alla tjejor!

Jag har kommit på att jag trots allt har lite kul saker att se fram emot:
- Eventuellt Lindvallen med fotbollen tillexempel.. om jag kan få bort mina arbetstider den helgen!
- Idol med mamma!
- Ullared!
- Födelsedag (Som kanske firas i Lindvallen om jag kommer dit.. Vore superkul!)
- Julbord med farmor, runa, farbror, pappa, lillebror och david!
- Och så är det ju snart advent och massa mysigt julskyltande i stan som gör mig glad..
- Och jag önskar en vit jul! Det vore underbart!

Och så har jag massa mer saker som jag gör i vardagen som gör att det blir lite lyxigare och roligare! Positivt var'e här!

Men nu ska jag kolla om riset vill vara klart för jag är hungrig! (JAAA, som vanligt!!)

 

Och neeej, jag har inte röda ögon på ritkigt och det var ingen halloweenfest,

jag bara orkar inte fixa till det just nu!


Monday!

Sisådärja, nu har denna helg passerat och precis som jag anade så har den gått fort och det är måndag igen!
Måndagen idag har innburit träning på friskis gym, och snart är det 14-18 jobb på hemköp och ikväll kommer det bli slappande tror jag. David tränar sent ikväll och jag har ingenting inplanerat så jag kanske ska kolla någon bra film! :)

Vad denna vecka har att erbjuda vet jag inte riktigt än, mer än jobb, träning och så ska jag träffa Elin på lördag! Sedan skulle jag vilja gå på bio och se Allt för min syster, tror den är bra!

Men nu tror jag minsann att klockan säger att det är dags att hoppa i kläder och fixa till sig en aning innan jobbet!  :)
På återseende!

RSS 2.0