Tro, hopp och kärlek!

Fadime hade precis inlett vuxenlivet när hon berövades på det, hon blev mördad för hederns skull, men denna tjej är bara en av många som blir mördade på grund av det. Det kanske inte händer så ofta här i Sverige, men i andra delar av världen är det inte så ovanligt, tyvärr. Men vi blundar för det som är verklighet där, för det är inte våra buisness, det är inte våra problem, vi är så himla fega. Och jag ska inte säga att jag är bättre själv, men jag önskar att jag var det, jag önskar jag vågade. Men det gör jag nog inte. Så jag log extra brett när jag läste artikeln om den utländska killen som invandrat till Sverige och nu vågar stå för sina åsikter om hedertänkandet, som vågar tro på att det han gör är rätt. Och jag hoppas att denna kille är ännu ett steg mot förändring, och som han sa, han vill inte utrota en religion utan bara ta bort det som inte passar in i dagens rättsystem och samhälle. Det sägs att det är hoppet som är det sista som lämnar oss, och nog är det sant.

Jag hoppas så innerligt, på så mycket!


Hero!

Nu sitter jag hör efter jobbet, gjort mig irodning och är redo för att bli upphämtad av margot och sedan åka in till Malin i stan och glutta på eurovision :) Och då ska vi heja som tusingen, haha! Jag tror nog jag är lite av en melodifestivalen tönt, jag kan bara inte låta bli att kolla. Det är någonting med det där alltså :)

Nu ska jag nog kila ialf, ta hand om er!

- Chip!

Som sanden i timglaset, så är dagarna i våra liv..
Nog går det allt fort må jag säga, jag förstår inte hur det går till riktigt, men fort går det. Dagarna flyter ihop och jag har inte direkt någon bra koll på vilken dag det är jämnt. Men idag är det i alla fall torsdag, och jag ska snart åka och träna med min farbror (:  Så det kanske börjar bli dags att byta om och packa väskan.. Och efter jobbet ska jag träffa David, denna dag kommer förhoppningsvis bli en ganska bra dag :)

Men imorgon är det speedway GP, och tyåiskt nog så är det såklar eurovision samtidigt, och jag tycker veeerkligen om att kolla speedway, men när det är eurovision som går en gåpng om året, då är det bara ett måste :) Så den kvällen ska jag spendera hemma hos Malin eftersom hemma hos mig så ska alla se på speedway.

Nu måste jag öka takten en aning, ta hand om er!
Puss


What Happens In Vegas

Ingenting har hänt i mitt liv som är direkt märkvärdigt sedan sist jag skrev, vilket var en vecka sedan. Jag har mest jobbat, vart med david och kompisar och tränat ett par dagar. Men annars så har inte så mycket hänt faktiskt..
Och idag har jag jobbar 7-18 men imorgon får jag vara ledig och då ska jag och spela match nere på hargen på dunkers, kan alltid hoppas på det bästa. :) Borde föröska sova nu snart, såg att klockan blivit en hel del faktiskt...


Godnatt gott folk!

lördagsjobb och söndagsjobb!

Igår vaknade jag klockan 06.00för att bege mig till jobbet och jobba ett 7- 18 pass, vilket man kanske inte jublade åt med tanke på att det var rån på¨konsum i fredagskväll när margot och jag jobbade. Vilket innebar att vi hade en hel del mycket mer kunder än vad vi brkuar ha på grund av att konsum fick stänga igen, så vi var inte hemma förrän 22.30 och det är ganska sent med tanke på att vi brukar kunna vara klara strax efter 22. Usch, det var slitigt och det var riktigt tugnt att ta sig upp klockan 06 på lördagen, men ja gjorde det och jag tog mig igenom den dagen med och det var bra med folk så tiden gick inte alltför långsamt :) Sen bar det iväg på kalas hos Margot :)
Sen var det bara hem och somna till hockey matchen eftersom jag snart ska iväg och jobba igen, 12- 22, jag hoppas det är många som vill handla idag med så tiden går fort! Snälla! :)

Naej, nu måste jag nog byta om ialf, ta hand om er :D


Fredagsjobb!

Nu sitter jag här efter en förmiddag med David, vi har åkt inlines och spelat spel och gjort våfflor och haft en ritkigt trevlig dag tycker jag :D Men nu så är det roliga över och jag börjar jobba om en halvtimme, och jobbar till stängning med Margot, vilket är extra roligt :) Men det tar ändå emot att åka och jobba när det är så här fint väder och man kan sitta ute i solen och glassa med ett glas saft!
Men som sagt, dags att göra sig iordning nu, plikten kallar! :)

Ta hand om er allesammans i det fina vädret :D

I'm the real deal!

Ibland är det bästa jag vet att stänga in mig på rummet, kura ihop mig under mitt duntäcke, sätta på en film och bara ta det lugnt utan att någon ringer mig eller stör mig.. Ibland är det bästa jag vet att gå upp hyffsat, äta god frukost och gå ut och ta en promenad eller dra på mig inlinsen och åka en bra bit.. Ibland är det bästa jag vet att göra saker hela dagen, att umgås med folk som jag håller kärt.. Ibland är det bästa jag vet när någon talar om för mig att dom tycker om mig.. Ibland är det bästa jag vet att ta en fika hemma hos famor.. Ibland är det bästa jag vet att bara vara.. Så man kan faktiskt tycka många saker är det bästa man vet, utan tvekan kan man älska många olika saker !! :)  Tänkte att ni behövde veta det ;)

..

SAKNAD!!!

empty, like my head!

Jag har verkligen INGEN energi alls just nu, den bara sugs ur mig, jag är så himla trött! Men nu har jag hamnat i en situation där jag börjar se vilka som är ens riktiga vänner och vilka som inte är det, och det är så skönt att det visar sig så man kan försöka lägga den lilla energi man har på andra saker!
Nu ska jag sova, natti!

meningslöst...

Jag blir så himla irriterad, idag skulle jag ha träffat Elin och vi skulle tagot en promenad till slagsta glass, men eftersom vi hade tärning klockan 13 var jag tuvngen att boka om våran träff. Eftersom att jag inte hinner träna så ofta annars så tänkte jag ta tillfället i akt att träna lite, Men så körde vi en övning och sedan så hade dom genomgång på hur div. 3 ska spela imorgon! Och där stod jag som ett fån, iriterad och trött och kände att det var totalt onödiigt att gå ner för att träna eftersom jag INTE ska spela imorgon och det kommer ngo aldrig inträffa att jag spelar med div. 3 heller!!! Åh, jag kunde gjort vettigare saker under den tiden! IRRITERANDE!!

Fullspäckat!

Hittills denna vecka har jag inte hunnit med speciellt mycket, det har mest varit jobb faktiskt! Men igår kväll efter jobbet åkte jag till David och sov, så det böev ingen majbrasa eller så för mig igår. Men det känns som att det kan kvitta faktiskt.. Idag stor det träning på schemat klockan 13, efter det kanske det blir inlines åkning eftersom vädret faktiskt inte alls var lika dåligt som det var igår, utan mycket mycket bättre! :D
Nu ska jag käka lite frukost!

Och Margot, nu får du ta och komma hem från Rhodos, jag saknar dig! <3






RSS 2.0