Congrats!


Grattis på 21-års dagen Anna!
Hoppas du får en underbar födelsedag, du är värd det bästa!
Tack för att du finns <3




och en liten tråkiig uppdatering på detta kanske...

Nu ligger jag här i bäddsoffan, inbäddad i tre täcken och det är fortfarande kallt, för det är nämligen så att fönstrena här hos David inte är riktigt tätade och det märks när det är såhär jävla kallt.. Men det ska vi väl försöka lösa snart! Helst innan det blir någon form av istid här inne! Gardinerna gungar, så jag skämtar inte om detta! Bara så ni vet.. Min mage vill ha frukost men det är inge skönt att lämna denna lilla boning under mina täcken för att ge sig ut i köket, men jag måste frukta mina rädslor!
Nåväl, nu är resten av veckan planerad, idag blire träning och hockey! Imorgon fick jag hoppa in 7-17 på jobbet..sedan ska jag försöka få pappa att käka räkor och kolla på let's dance med mig för David ska ha besök av sin vän :) Lördag är det jobb och firande av min älskade vän Anna!! Jag ser verkligen framemot det!!! På söndagen ska jag jobba på After Dark och det kommer bli så kuul!
Nåväl, nu ska jag frukta kylan och ge mig ut i köket och göra frukost!



Det skulle inte skada
om du ringde någon gång..


Yes

Igår satt jag på bussen hem vid 23 snåret och jag såg gamla par som hade vart ute på stan och jag funderade på om dom vart på middag, bio eller kanske besökt en vän, sedan kom 2 tjejer på bussen samtidigt som mig och dom var i medelåldern och dom verkade ha så himla kul och då tänker jag: Har dessa alltid hållt ihop? Fast mest av allt hoppas jag att jag kommer vara tjejen på den där bussen när jag bli äldre..

Nåväl.. dagen tog slut till slut idag med och imrogon är dte ny vecka och nya möjligheter! Jag jobbar 9-15 imorgon, sedan blire nog step på friskis och sedan träffa David :)
Nu är jag trött och ska sova!
Förlåt för ett tråkigt inlägg.. igen!
Godnatt!

:)

Tjoho, Aros fortet var verkligen jätte kul! Och vi tog oss mot slutet där och blev värdiga tvåor måste jag säga! :)
Sedan gratulerade jag även Malin idag, kom hem för en timma sen lite drygt och nu ska jag snart sova så jag orkar ta mig upp imorgon till jobbet! :) Hoppas på en bra söndag!
Veckan som kommer har jag inkentinken inpanerat tror jag, mer än jobb 2 minipass och hockey på torsdag kväll! Sedan är det helg och på lördagen ska jag fira min vän Anna och det kommer förmodligen bli jättekul, jag ser verkligen fram emot det alltså!  Vi får väl se vad som mer sker, lite träning och lite träff av David och vänner sitter aldrig fel! :)
Godnatt mina vänner!

booriing

Igår hann jag:
* Jobba 9- 22
* Vara med David efter jobbet och kolla på inspelade let's dance! Blondinbella åkte ut! :)
Sedan tog den dagen slut och idag är det en ny dag och jag är ledig för att min snälla vän Elin tog mitt 11-15 pass så jag kunde åka med laget till Aros fortet, jag tror att det kommer bli jättekul! :) Ikväll ska jag till Malin och gratulera henne! Sedan blir det hem och sova så jag orkar jobba 12-22! Söndagar på jobbet är alltid sega tråkigt nog, men det kommer nog gå galant! :)

Nåväl, nu ska jag ge mig iväg!
Ha en bra dag!

tooday!

Idag har jag
* Fixat Visa kort
* Träffat Anna
* Betalat USA biljetten
* Tränat skivstång/kondition med Elin
* Ätit varma mackor och glott lite Sex and the city med Elin
Verkligen en mysig dag!
Och nu ligger jag här i min säng och är ganska trött, skön känsla faktiskt och om jag stänger ner nu hinner jag sova hyffsat länge innan jag ska upp och ta bussen för att träna! Sen blir det till att jobba kväll, sen tar jag mig till David och sover där!
På lördag blir det Aros fortet med fotbollen och på kvällen ska jag fira Malin! På söndag blir det en låång dag på jobbet! Men det är bra betalt så jag ska inte klaga, det är bara det att söndagarna är så sega i affären, men hoppas på mycket folk så dagen rullar på!
Men som sagt, jag är ganska trött så Godnatt!

Minnen!

NoneNoneNone

:D

Igår fick jag klippt min lugg en aning så nu ser jag lite bättre! Och även färgat utväxten så man känner sig en aning fräschare med :)  Sedan fick jag träffa lilla Erika på en fika, det var mysigt, bara sitta och snacka. Och denna tjej är så himla bra, hon glädjs verkligen åt andra människor! Sedan åkte jag hem, packade väskan och åkte till träningen på tunavallen där det var ganska kul.. Förutom det faktum att jag glömde mina shorts så jag fick ha långbyxor och det är typ det värsta jag vet, fast inte värre än att glömma sporttop! Hujedamig vad jobbigt det är! Sedan droppades jag av hos David, och nu ligger jag kvar i bäddsoffan med datorn och funderar på om det kanske är dags att gå upp att äta lite frukost!
Idag ska jag försöka åstadkomma lite viktiga saker, betala resan och fixa visa! Sedan ska jag eventuellt träffa Anna en stund, och ikväll ska Elin och jag träna och sedan blir det nog lite te efter träningen hemma hos henne! :)
Så denna dag lär bli bra, kan inte bli dålig när jag får träffa favorit tjejer! :)

Jag tror min mage börjar kurra lite efter frulle nu, så jag bör nog käka!
Hej så länge!

iiiihhh...

Nu är det klart! Nu är det bokaaat!
Den 12:e mars klockan 06.25 lyfter planet som ska ta mig till USA och Margot!!! Ganska exalterad kan man säga!
På ditvägen kommer jag flyga med Maggies pappa och hans tjej, men hem flyger jag alldeles ensam och det känns spännande och nerviigt!
Jag trodde allt skulle rinna ut i sanden, att det inte skulle bli av men verkligen skönt att jag hade fel! Jag tror det kommer bli så himlahimla roliigt.. :)

Love.

Kung!

Igår kan jag tala om att jag jobbade 11-18, sedan kom David till mig, vi käkade kollade på handbollen som verkligen var spännande.. INTE och sedan körslaget såklart! ;) Sedan bestämde vi oss för att spela lite Guitar Hero och jaa.. vad ska jag säga? Är man kung så är man kung! Jag vann 9 av 10 gånger typ, och idag så spöade jag lillebror x antal gånger! :)

Idag kom Anna över en stund, snackade lite skit och glodde lite på film/tv och sedan åt jag, ringde Elin, åkte med henne till Tuna Park innan vi skulle träna Ki box. Och fy vad jobbigt det var med Ki box, jag tror jag kan ha lite träningsvärk imorgon.. Sedan vart det ming och bio för min och Elins del- Yes man såg vi och den var sevärd och riktigt bra måste jag säga! :)

Och nu över till någonting annat.. USA! Nu blir det nog allt USA i alla fall för min del, ska ta mig in på typ onsdag och försöka boka en biljett. Den 12:e mars blir det nog i sådana fall! :) Jag hoppas på detta nu, lär bli great!! :)


Nu ska jag nog stänga ner och sova lite!
Imorgon börjar en ny vecka och jag hoppas att det blir en bra vecka!!

Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg

Alriiight, nu har jag snart tagit mig igenom ännu en vecka och det rullar på som det brukar.. dagarna avlöser varandra precis som allt annat, jobb avlöser träningar, vänner avlöser pojkvän, let's dance avlöser nåt skit på 4:an.. ja, ni vet själva hur det ser ut kanske! Denna vecka minna jag knappt vad jag gjort tror jag..

Måndag:
Då gick jag och farmor till tant Signe på en fika, mysigt! Sedan tog jag bussen in till stan, köpte hockey biljetter,      mötte upp Anna och Jessi för att käka lunch och sedan köra ett step pass, men det var inställt så det vart bräda, men det är lika kul det! :) Sedan åkte jag hem till David där jag sov kvar..

Tisdag:
Vaknade upp hos David (var tvungen att skriva det så ni fattade det..), David åkte till skolan, jag skulle träffa Emmy men hon drabbades av migrän anfall så jag somnade om, sket i att träna.. Gick hem för att äta och sedan var det visst tid för arbete! Och sedan var den dagen slut!

Onsdag: Hrm, planen var att träffa Erika och Anna, men Erika fick jobba och Anna vart dålig. Jag hade bjudit över dom på våffel lunch! Men nu vart det som det vart, så jag slog mig ner vid datorn och där fann jag även min kärlek, så jag tog vårt våffeljärn, och allt jag inhandlat för en våffelunch och cyklade över till David. Jag skulle göra iordning våfflorna- ja, det var ju bara den lilla detaljen att det skulle vara vatten och inte mjölk i.. Så jag tog min cykel och cyklade för att inhandla nytt pulver för nu började vi bli hungriga! En fet lunch med grädda och sylt på våfflorna var preciiis vad jag behövde tyckte jag! Gott som fan i all fall! Sedan skulle jag hem till Jojo, men hennes kund var sen så det vart typ att ajg gick till henne kvart i sju, kvart över sju skulle vi nämligen åka till träningen.. Fotbollsträning faktiskt, och det kändes bra! Sedan åkte jag hem och sov tror jag(?)

Torsdag:
Jahaja.. torsdagen spenderade med Karin, Malin och Margot.. Först vart det bubbel och bad i badhuset, sen vart det lunch på akropolis. Efter det så hängde jag på Margot till Stenby och vi slog oss ner i soffan och surfade lite på internet och kom fram till att jag nog fanimej drar till USA den 12:e Mars och det känns jävligt bra! Jag är dock nervös för mellanlandingarna och bytena, men jag har ätnkt mig typ 2 timmar mellan bytena, då ska det nog gå fint det där.. Eller hur? Nåväl, sedan vart det mellis och lite mer dator tittande innan det var dags för att pass på friskis! :) Och för första gången sen i lördags fick jag träffa Elin min vän. Efter träningen dumpade Jojo av mig hos David, ja käkade och sedan blev det en film som vi inte ritkigt orkade se klart men den var bra!! Ska väl se slutet någon dag! ;)

Fredag:
Det är idag det, och även idag vaknade jag hso David, vi drog in till Friskis, han gymade och ajg körde ett skivstångspass! Och vi kände oss som nya människor efteråt, det är så himla skönt med träning! :) Tyvärr hann vi inte göra så mycket mer den dagen för jag skulle hem, käka och sedan var det bara att jobba! Och det gick bra på jobbet, sista 2 timmarna var sega men annars så gick det bra! Sen så hade min kära far spelat in let's dance som jag kollade på.. jag har inte varit förtjust i det förut alltså, det är för många dansare.. Men jag är lite fredagskär så jag gillar det där med underhållning på fredagskvällarna.. Imorgon/Idag är det ju körslaget, det kollar jag med på sådär ibland :)

Lördag: Jobb 11-18 och sedan var det prat om att Amanda och jag skulle ses, men vi får se.. Jag har inte hört någon bekräftelse riktigt än på vad vi skulle kunna tänka oss hitta på. Men det var ett bra tag sedan vi sågs, typ i juli? Så det kanske är på tiden i alla fall.. Nåväl, sen kanske jag tar mig till David och sover kvar där..

Söndag:
Jaha, sista dagen på denna veckan.. Jag har planer på att träffa min fina vän Anna G, sedan ska jag träna Ki box med min andra fina vän Elin.. Och så ska ju min SANNA (?) vän Palle hänka på med en vän också.. Detta lär bli en upplevelse och jag lär bli dyngsvettig! Lovely! Sedan är det tal om Australia på bio senare? Då ska kanske Gunni h'nga på också..

Sen har hela denna vecka gått, och jag har haft saker inplanerade varenda dag och det är jättekul att ha saker att göa. Men ibland är det rätt jobbigt med, ibland vill jag bara ligga i min säng, och bara glo på tv! Fast torsdagen vart ju rätt mycket slappar dag, det var verkligen skönt att bubbla.. i alla fall den första timmen! :) Och i onsdags var det med rätt lugnt, en mysdag sådär! Så jag är nöjd med denna vecka, jag har hunnit umgås med David ganska mycket, det känns bra! Jag har hunnit träffa några av mina vänner, jag har tränat fotboll, jag har tränat på friskis! Och jag har träffat min underbara Farmor! <3 Så, jag ska verkligen inte klaga på någe vis! Hoppas de två sista dagarna blir lyckad nu vaa! :)



Godnatt och sov gott allesammans!

And i was thinkin'

Jag är inte så nöjd för tillfället. Jag är trött på att slåss för saker och ting som ingen annan orkar bry sig om, jag är trött på att slåss för en vänskap som inte finns! Jag borde ge upp!!


nu ger jag upp...

All you need is love..

Tjohooo!

Idag har jag haft en underbar dag måste jag säga.. Jag vaknade upp hos David, eller David väckte mig när han skulle till skolan, vilket jag inte var så nöjd med! Men jag vaknade i alla fall, kollade lite på Top Model som gick i repris, sedan gjorde jag mig iordning för att ta bussen in till stan och möta upp min vän Malin för en lunch på Beirut Seller och vi bytte julklappar med varandra! Tusen tack Malin! Sedan gick vi ett varv på stan lite fort, innan hon var tvungen att bege sig till hemmet för att plugga tenta. Jag ringde David så vi hade sällis hem till mig, där vi städade lite tack vare att David drog upp mig ur sängen. Men nu är i alla fall alla kläder invikta i garderoben och vi kan gå på golvet! That's a good thing! Sen var vi här och kollade lite på tv, åt middag och så!! <3  Så tack för den här dagen!
Lite tråkigt med dagen är dock att det inte blev någon träning, men imorgon då ska jag köra bräda på friskis och det känns jävligt skönt! Annars vet jag inte riktigt vad som sker imorgon, kanske kilar över till min farmor en stund! Hon blir alltid lika glad, och jag blir alltid lika glad att träffa henne! <3

Jahaja.. nu har klockan passerat 12 för över en timme sedan och jag känner att det kanske är dags att knyta sig, att ta min julklappsbok och läsa lite :) Jag läser för tillfället Tina Nordlunds bok Genom helvetet! Den är mycket bra!!

Kärleeek gott folk, Kärlek!


Life ain't easy!

Livet bär inte alltid med sig de ljuvligaste av ting, livet bär med sig en jävla massa skit.. Saker som man inte räknat med, som inte finns i den vildaste fantasi, saker som man inte kan drömma om ska hända förrän.. Det händer! Och när det händer så står du där, med brustet hjärta, hjälplös, förkrossad och oviss. Den förbannade jävla ovissheten, och du kan inte göra någonting för att lindra eller hjälpa. Du står där med din smärta, och du känner dig ensamast i världen, du kanske inte är ensam men du känner dig ensam.. När mamma fick cancer rasade min värld, jag minns att det var midsommar när jag fick reda på det och jag bara skrek rakt ut att mamma kommer dö! Jag blev helt tom, men ändå så var hela mitt kropp fylld av ilska och rädsla.. Jag kan inte beskriva känslan, men jag vet att den som blivit drabbad vet.  Men mamma var starkt, och överlevde cancern.. Och jag älskar dig mamma, jag älskar dig så in i norden!
..Men jag är fortfarande rädd, jag är rädd varje dag för att det ska komma tillbaka, jag är rädd att det ska ta min mamma ifrån mig.. Jag är rädd att jag ska förlora någon annan i min närhet... Jag är så förbannat rädd för döden med, jag är så himla rädd för döden så det finns inte.. Jag läser om folk i tidningar som säger att dom inte är rädda för döden, att dom kommer somna in i lugn och ro, att dom förenar sig med sitt öde.. Dom blir ett med döden! Och jag kan inte förstå det, inte när man är runt 50 år och har halva livet kvar, jag kan inte förstå hur man kan acceptera det! Men det kanske är det som är grejen, jag kanske inte är rädd för att gå över till andra sidan, jag kanske är rädd för att förlora för många av mina älskade. Jag är rädd för att förlora er!!!

Och jag vägrar acceptera att en 16 årig flicka ska bli offer för att någon jävla idot tycker det är tufft att köra i 120 rakt igenom stan, jag vägrar acceptera det! Inte nog med det, han får fortsätta gå fri och kanske köra lite mer bil! Fan säger jag! Fan vad det är orättvist i livet ibland! Jag tänker på er, det ska ni veta!! Fast jag ingenting annat kan göra än att bara finnas till, och jag vet att det inte alltid räcker så himla långt... men det finns ingenting annat jag kan göra!
Den där förbannade orättvisan har drabbat alltför många i min närhet och jag kan ingenting göra, man kan ingenting göra när ens mest älskade nära och kära förlorar allting. Jag tänker mycket på er <3

Någonting mamma sa till mig när jag var liten var att aldrig skiljas som ovänner, att aldrig säga hej då när man lägger på luren eller skiljs åt.. Och jag säger sällan hej då, för jag vill inte att det ska vara ett hej då. Och att sklijas som ovänner, det gör jag sällan med någon som jag håller nära hjärtat.. För man vet aldrig vad som händer!





David -Jag vet att du alltid står vid min sida. Du har gått igenom samma saker, samma skit! Jag vet att du förstår! Tack för att du finns vid min sida, jag älskar dig! <3

Familjen och släkten
!- Jag älskar er gränslöst! Till stjärnorna och tillbaka! Föralltid <3


Vänner små, jag älskar er och jag skulle inte klara mig utan er! Tack för att ni finns! <3




Usch, det var välbehövligt att skriva av sig.. Jag ber om ursäkt om det blev lite väl sentimentalt. Men ibland behövs det tror jag! Jag behövde det idag!

Kärlek till er!

:)



Älskar dig!


Update..

Jag tröttnade på mitt gamla inlägg, om man kan göra det.. Det var värdelöst! Precis som detta lär bli, men anyway!

2008 har passerat sablans fort och det har verkligen varit ett bra år, och dåligt med såklart. Men man får föröska komma ihåg det som varit bra och se framåt på allt det bra som 2009 kanske för med sig! :)
Jag jobbade 7-15 igår, sen blev det julafton med farmor och så här, vart massa god mat och efterrätt i två omgångar. Sedan julklapps utdelning och jag fick massa fina grejer och är väldans nöjd! Och jag hoppas dom blev glada för det jag gav dom!!
Igår kväll/natt var en toppen kväll med min finaste David, vi begav oss på middag till Elin, Adde och Ahlros.. Jättegod mat och Panacotta till efterrätt!! Såå JA, igår vart det äta av kan jag lova! Sedan spelade vi lite spel, innan vi åkte in till tolvslaget och fyrverkerierna som var fiina! Sedan gick vi och åkte hem igen och sedan gick vi till David där vi satt till 4 typ och sedan så somnade jag väl framåt en 5! :) Så gårdagen vart väldans bra i alla fall!

Så imorse vaknade jag vid 12 och käkade lite frukost och sedan gick min David och jag ut i fina vädret och hem till mig, men tyvärr vart det inte saå lång varigt här för Davids del då han blivit sjuker! Stackars! Krya på dig älsko. <3 Jag hoppas vi får ett bra 2009!! :)

Gott nytt år allesammans!!


RSS 2.0