Lördagsmorgon! :)

Jag ska börja med att gratulera lillebror på sin 11- års dag! Grattis Grattis! :)
När det är födelsedagar så gäller det att man är uppe med tuppen och ser till att göra iordning fika och presenter, och sedan stämma rösten för att stämma upp i vacker sång! Eller nåt i den stilen... Och nu sitter jag här och ska ta och käka lite frukost tillsammans med familjen :)
Så Grattis Isak! <3










:)

Nu ska jag ta och sova för min buss går klockan 07.12 imorgon, den ska ta mig till tågstationen och mitt tåg mot göteborg! :)

Godnatt!

080424

Wohoo för en ny vecka, eller nåt och verkligen wohooo för att jag ska spela match idag. Jag menar det är ju så färbannat kul att spela fotboll på stenhård grusplan när små äckliga snöflingor faller ner, speciellt när jag sitter där på bänken och inte får spela och bara vill hem. Det är då jag känner som mest hur jävla kul det är med fotboll, wohooo!  Nee, tacka vet jag min säng och en bra dvd- film, det är sånt man bör ägna sig åt i sådant här väder, men icke!

Igår jobbade jag, och av någon anledning råkar jag alltid få göra de roligaste sakerna, jag menar att sopa hela butiken är ju såå roliigt! Jag menar, det är ju verkligen wohoo för det! Men eftersom jag aldrig hinner träna så kanske det är bra att jag får röra på fläsket på annat vis. Bör jag även nämna att jag sopade hela butiken för hand, men en sopborste!?

Jag läste precis Annas inlägg om att hon vill resa men att hon kanske inte tror det blir av, och när jag läser det får jag en klump i magen. För jag är rädd för samma sak, jag vill inte erkänna det för mig själv egentligen. Jag vill så gärna åka iväg, och jag vill verkligen till asien. Men nu har jag börjat tänka på andra länder man kasnke ska åka till australien? Jag menar, får jag inte med mig någon så har jag ju  Amy och Emmy där borta. Men jag vill gärna åka till Thailand och så med. Crap! Varför ska allt vara så svårt och omständigt ?


Näe, nu är det nog om allt det där!
Idag ska jag som sagt spela match, sen kommer David hem ikväll så jag ska nog förhoppningsvis träffa honom :)
Förövrigt händer det inte så mycket nu för tiden tycker jag, men det är som vanligt då.
Näe, nu ska jag kolla vidare på greys tror jag, ta hand om er!

Glad påsk!

Jaa, gott folk, nu har ännu en dag rullat förbi och det är Påsk afton så Glad påsk allesammans :D Jag hoppas ni haft en bra dag! Jag har spenderat den största delen av tiden på jobbet, men nu är jag hemma och har ätit lite med folket som är här, väldigt trevligt! :) men jag måste medge att den där tröttheten som jag nämnt i tidigare inlägg smygit sig på mig nu igen, det svider i ögonen.
Men förövrigt måste jag medge att jag mår bra, men jag hade hoppats på samtal från ett visst län idag, men det har jag ännu inte fått tråkigt nog! :/

Nu ska jag vara lite social innan jag vill sova, natti!

- Onsdag?

Jaa, det är tamejfan onsdag idag fast jag tvekade lite innan jag skrev det, jag tänkte att det var tisdag. Men så var inte fallet, dagarna går så förbaskat fort och jag gör ingenting som kanske är speciellt vettigt, ibland jobbar jag dock! Men förutom det så tar jag väl mest dagen som den kommer :) Jag försöker göra saker som jag tycker är roliga, och ibland så tränar jag.. men jag har inte hunnit med det så mycket heller. Jag ska ta nya tag snart, snart, promise!
Idag har jag jobbat, vart hos frida som formblåst mitt hår inför sitt gesällprov och nu sitter jag här och ska kolla mitt konto och sen ska jag cykla till David och förhoppningsvis får jag nåt att äta snart med :)
Tusingen vad trött jag blev nu igen då, den där förbannade tröttheten kommer över än när man minst anar..



Make your life matter!

Tisdag

Tisdag idag, vilket betyder att det logiskt nog borde vart måndag igår.. och vet ni va!? Det var faktiskt måndag igår, för om det inte hade vart det hade jag blivit jävligt förvånad med tanke på att en ny vecka börjar med måndagar.. Men nog om det. Dagen spenderades på stan med Emmy och Anna och vi började med fika, eller ah, jag åt väl lunch kan man säga men ändå ;P  Sen gick vi nåt varv på stan innan Anna och jag bestämde oss, duma som vi är. för att gå en promenad till öb, det var svinkallt! Men ialf, vi fick vad vi skulle ha och så var det ju alltid kul att pratas vid :) Sen gick vi hem till Anna och åt och pratade lite till.. jag är bra på att prata :) Det är såna stunder som sker alldeles för sällan nu, eller hur Anna!?
Tack för gårdagen tjejer! :)

Dagen idag har jag spenderat på jobbet, någonting annat hann jag inte med för jag var sov till 11 och började kl 12.. Typiskt mig, men det var riktigt skönt att få sova. Och det ska jag nog ta och göra nu med, för jag ska jobba nåra fjuttiga timmar imorgon innan frissan, ttyvärr kunde jag inte jobba så länge på grund av frissan.
Usch vilket flummigt inlägg, men så får det vara idag...

Nemen nu ska jag sova, godnatt gott folk!


Toppen!

En riktigt bra helg alltså, det må jag säga att jag haft! :) Tack allesammans!
Nu sitter jag framför datorn hos David och har inväntat posten för att se om min greys box skulle komma, och alldeles nyss så dunstade den ner i brevlådan.. Toppen!
Plus att jag ska träffa Anna och Emmy för en fika idag, och Emmy har jag inte träffat sen studenten typ så det kommer bli hur kul som helst och Anna och jag ses inte heller alltför ofta längre så det ska bli kul, kul, kul! :) Jag känner mig positiv dagen till ära faktiskt, undra om det beror på att jag inte har någon träning ikväll :P hehe.

Nemen nu måste jag kila till jobbet och lämna nycklar, sen ska jag hem och fixa mig innan emmy kommer och hämtar mig! :)
Ta hand om er,
puss!

inköp!

Jag har nu beställt 2 stycken adidas- tärningsoveraller, en svart och en mörkblå! Det ska bli så skönt att få en ny och fin overall utan TNIS tryck eller någonting sånt :)
Sen måste jag ju ockås meddela att jag beställt Grays Anatomy, säsong 1 :) Så den borde komma i början på nästa vecka och det ser jag framemot! Roliiigt. Tack för häjlpen med beställningen älsk. Tycker om dig väldans! <3

Näej, nu ska jag nog ta och cykla hemåt och göra en kladdkaka och sedan till farmor och fika, för jag har ju faktiskt namnsdag idag ;) hehe.
Grattis Boden på födelsedagen!


Tjillivippen!


Update:

Nu sitter jag hemma, väntar på att äggklockan ska tala om att min kladdkaka är klar. Jag hoppas den blir alldeles underbart god, fast jag brode inte äta sånt. Sen tänker jag: Det är ju faktiskt fredag! :) Och jag har ju fakitskt namnsdag, det tåls att nämnas igen ;P Jag hoppas på en bra helg!

Nu ringde äggklockan!
På återseende!

Gala!

Gala i Eskilstuan, det ni, det är inte ofta det sker! Men jag fick i alla fall följa med Margot på galakvällen, med mingel och buffé och så var det såklart lite prisutdelning. Men så var det ju också kvällen höjdpunkt som Margot väntat på, och som jag med skulle tycka var kul att se: Magiker Carl/Karl, även känd som TrollKarl.. Han är känd sedan tidigare för oss som spelat i TNIS och vart på avslutningar där. Och han hade ju kvar sin tvättbjörn som han redan då hade, och han var så himla rolig! haha. Fast jag skrattade ännu mer när jag hörde hur Margot skrattade! :) Efteråt träffar jag en mamma till några bekanta och hon kom fram och sa: Jag skrattade mest åt ditt skratt när du skrattade! Där ser man, jag kan få folk att skratta ialf, genom mitt eget skratt! ;) sen kan man ju avgöra själv om det är positivt eller negativt! ;P
Mamma brukar jämnt få höra att hon har så härligt skratt, och det har hon verkligen, och jag kanske tar efter !

Nu är jag lite trött och ska försöka sova,
natti natti!


P.S. I Love You

Igår spenderade jag dagen med Anna, vi började på Tuna Park men var inte speciellt inpirerade så vi gick ett par varv innan vi tog bussen in till stan. Så vi käkade lite onyttig pizza, sne gick vi på bio. P.S. I love you såg vi och den var jättebra tycker jag! Men jag som läst boken tycker att den är bäst, men filmen ska jag verkligen inte klaga på för den var bra, men boken är bäst! :) Tack för en trevlig dag!

Idag så tror jag inte jag kommer göra någonting vettigt alls, jag jobbar inte så jag kommer säkert fortsätta sitta framför tv:n och titta på alla inspelade program som pappa spelat in åt mig! Sen ska jag ju träna ikväll, får väl se hur det går. Men nu ska jag fortsätta kolla på singing bee, sen ska jag kolla på melodifestivalen för jag har redan kollat Så ska det låta! haha, meningsfull dag.

Hej så länge!

skärpning!

ja, nu är de skärpning på mathilda alltså, ta tag i träningen nu! jag vill inte må som jag gör nu så jag ska ta tag i mig själv nu! :) Ska nog börja träna i veckan på nåt, typ gympozz eller friskis :)
 
Idag har jag jobbat lite bara, vart hos farmor som har namnsdag :) nu är david här och vi sitter emd varson dator och är jättesociala, eller inte! Men jag tror det är dags för mig att sova snart ialf för jag är något trött.  Imorgon ska jag tärffa Anna för första gången sedan 2 fabruari och det ser jag framemot! Så får jag ju med mig någon som ockås vill se samma film som jag på bio: P.S. I love you! Men jag hoppas verkligen på en bra dag!

Annars så vet jag inte om jag har någonting mer att berätta idag, så ta hand om er!

...

Jag borde sova nu, verkligen! Så nu tänkte jag försöka göra det faktiskt!
Godnatt gott folk, på återseende!

överstökat..

nu är även denna dag överstökad, vilket betyder att även träningen är överstökad! Nytt skavsår idag igen, jag hade inte compeed på idag, men jag ska fixa det ikväll igen så jag kan ha normla skor snart igen.. Fick reda på att vi kunde besätlla overaller på träningen idag och jag blev riktigt sugen på att införskaffa mig två stycken för att de var så snygga :D Adidas och allt ju!
Och jag har faktiskt städat idag och det är lite småprylar som ska ner i källaren men annars är jag ganska nöjd med min insats idag om jag får säga det själv!


Nej, nu är det dags att frächa upp sig.
Ta hand om er!


- 6:e

margot ringde in mig till stan idag för att vänta på forsman, och det böev en lång dag på stan, längre än vi anat! men det är alltid trevligt att träffa Maggan :) Thanks! Nu sitter jag på min soptipp till rum och laddar för att resa mig upp och ta tag i en städning innan jag ska ner och träna! Ryck upp dig nu Mathilda, NU! Funderar på om kanske en Håkan- skiva kan häjlpa mig att komma igång istället för nrj, det är ju värt ett försök. Nu har jag vart eldig för länge och börjar ha massa överenergi, ibland saknar jag verkligen skolan! Jag önskar jag visste vad jag ville så jag kan börja kolla på linjer och så. Men ja, det blir nog nästa jag börjar plugga så jag hoppas jag mognar och vet vad jag vill! Men först en resa tack :)

Nej, nu ska jag verkligen försöka rycka upp mig!
Tjarå!


-

Frissan idag, nyklippt och nyfärgad och jag är nöjd! Det känns som att så mycket sitter i håret, att håret är viktigt, i alla fall så tycker jag det. Sen tog jag med kinamat hem till david så nu är jag mätt och belåten också, det är alltid lika mumsigt!

jag är riktigt sugen på attgå på Håkan Hellström i april, men det krockar med tärningslägret i danmark. Så dte var attans. Jag får väl klara mig med hans skivor! Jag gillade pappas kommentar när jag sa att jag inte trodde jag skulle få med mig någon på konserten om jag skulle vilja gå, då kom han med det briljanta förslaget att lägga ut en kontakt annons: "Tondöv väninna sökes!" Jag vet att Håkan kanske inte är den tonsäkraste av artister men jag gillar hans musik ialf :)

Men nu ska jag kila, ta hand om er!

sms

nu är jag nyss hemkommen från en match mot franke, det var inte så himla kul. jag fick spela forward som jag typ gjort när vi spelade 7- manna och att göra en ny debut där kändes inte så jävla bra faktiskt. Inte min grej kanske om man säger så. Bara att ta nya tag och försöka komma igång så dte funkar, men lite trött är jag på det. Ska föröska vänta ut den riktiga grässäsongen! :) Jag känner att jag tränar lite för lite för jag blir himla trött om dagarna och jag är van att tärna lite mer än 2- 3 dagar så jag måste se till att köpa träningskort någonstans! Annars har jag inte gjort så mycket i helgen, vart med Margot en del och det är alltid lika trevligt!

Annars så gör jag inte så mycket om dagarna, jag ska ta tag i mig själv snart, jag är så himla sugen på en resa. Jag har ju till och med köpt mig en liten resebok om thailand och det känns riktigt kul om jag bara tar tag i dte och blir en bättre sparare. jag är ju afktiskt lite dålig på det. Men det är så himla lätt att göra av med pengar när man har dom. .

Imorgon så ska jag träffa David, och sen ska jag träna på kvällen och det ska nog bli kul hoppas jag :) Bara vädret kunde bli bätttre för det är så djävulskt kallt att spela ute annars och så blir man blöt och kall om fossingarna. Det är verkligen inte skönt. Fast nu ska jag nog sätta på en bra film, käka lite nötter och dricka festis.

p.s. hur svårt är det att skicka ett sms?
usch, jag pratar för mycket, ingen bättring! Skärpning!

Godnatt!


RSS 2.0