Sooooommar!



Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag







Sommar, sommar och soool!

Jag älskar vädret! Helgen har varit bra, förutom förlust mot kvicksund- det var trist! Men annars så verkligen toppen!
I fredags var det träff hos Palle, med jättegod vegetarisk paj som den snygga värdinnan stod för, och även glass med jordgubbar till efterätt. Som tack fick hon en väldigt fin present av oss :) Var hemma vid 2 igen efter att Ludd skjutsat hem oss. Hon är allt bra hon med! Lördagen spelade vi som sagt match, sen vart det jobb direkt efter, 15-19 och det var ju spännande som vanligt. Sedan åkte jag hem, fixade till mig en aning och sedan gick jag över till Jojo där Margot redan var, och så käkade vi svingod Tacopaj som Johanna stod för! Så nu har jag tagit receptet och ska försöka mig på att göra det en dag..
Nu är det måndag och jag är ledig, ska cykla till mälarbaden med Maddä, det var väldigt längesedan vi sågs så det ska vli jättekul att ses! Efter vi varit där ska jag hem och hämta träningskläder och cykla in och köra ett spinningpass tänkte jag. Skitjobbigt, men jag behöver verkligen bättre kondition, det märkte jag på matchen på kvicksund i lördags. I och för sig var den matchen klockan 13 på dagen och solen värmde på en hel del! Men som sagt spinning ikväll, får se hur det går..
Imorgon ska jag till parkenbadet med Ludd och hennes små knoddar! Ska bli riktigt skojjigt det med :) Jag ska försöka ta mig upp tidigt så jag kan cykla in till friskis och vara där vid 7 och köra lite gym innan.. För då har jag heeela kvällen fri sen, och då blire speedway!
Hoppas på en bra vecka!

Tjipp och hej!



Jag saknar dig tokmycket! <3

(jag bjuder på bilden!)

bajsbajsbajs!



Det finns så mycket skitsaker jag går och mår dåligt över,
och mycket annat med dessutom!
Men jag ska skärpa mig, bita ihop och försöka att inte bry mig,
det kommer bli svårt.. omöjligt kanske till en början, men jag ska
i alla fall försöka!

I'm still searching for the reason to live

Näbbmusen!



Här är den lilla näbbmus som jag räddade från våran katt hos mamma sist jag var där, gullig va?


Ja, det var allt jag hade lust att skriva för idag!
Tjipp!

This one's for you!

Du vet väl om om att du är värdefull
att du är viktig här och nu
att du är älskad för din egen skull
för ingen annan är som du

Alla mina nära & kära,
jag hoppas ni vet att ni
är värdefulla för mig för
att ni är dem ni är!
Jag älskar er gränslöst!

Tisdag!

Händelserik dag på jobbet, men nu är denna dagen slut och det börjar en ny om mindre än en timme och jag ska försöka sova nu så jag orkar upp till halv sju imorgon.. Då är det nämligen dags att ta cykeln mot stan och träna gym på friskis och efter det så blir det parken med Margot fram till tolv för då är det dags att cykla hem för att jobba! Känns som att jag kommer hinna med lite innan jobbet imorgon trors att jag bröjar vid ett! Hoppas dagen går fort, på torsdag är det 13-19, helt okej pass! Jag längtar till fredag, ledig fram till ett, jobbar 15-19 sedan blir det partaj hos Palle! Och lördag är det match och jobb 15-19! Söndag är jag helledig och hoppas på underbart väder så jag kan spendera hela dagen ute!! :)
Nu ska jag som sagt försöka sova så det blir väl till att slå på nåt som går på tv så brukar man somna sött!
Ta hand om er gott folk!
Tjohej!

Jävla skit!

Jaha, förlorade med 3-2.. Jag var värdelös idag, bajsbajsbajs! Hoppas på vinst någon annan gång, tack. Som sagt bajs på min insats!

Annars har jag varit hos farmor och legat i solen några timmar innan jobbet, och imorgon ska jag träna gym på morgonen innan jag ska träffa margot. Sen blir det nog käk och solen i någon park! Great hoppas jag! Jag älskar sooooolen!
Detta inlägg blir inte så mycket längre för jag är inte på så bra humör!
Men ha det bra!
tjohej!

Soooolsken!

Solen är här nu, och jag ska åka över till farmor och slänga mig på gräsmattan innan jag ska och joba mina 2,5 timmar! Det vart så odag för jag bytte så jag skulle kunna spela matchen ikväll så nu är det bara att vätskeladda hela dagen, extra mycket i detta väder :) Ta hand om er!


Kanske är sommaren på väg ändå...



Spinning idag med denna dam, det var skit jobbigt, men vi klarade det!
Sedan vart det kina mat och massa prat, alltid trevligt!
Dessutom verkar det som att sommaren kanske är
påväg i alla fall, vilket jag tackar för! :)

 

Midsommarhelg!

Nu var det några dagar sedan jag skrev här ser jag.. Inte för att det är någonting särsklit som hänt men jag kan ju uppdatera er lite ändå!
I torsdags spelade jag match, vi var grymma, men förlorade med 1-0 mot serieledarna och med tanke på förutsättningarna vi hade och allt sånt så finns det ingen som kan säga att vi inte kämpade och inte var bra för det var vi! Hoppas på vinst imorgon mot kcicksund :) På kvällen anlände David till Torshälla så hela helgen har spenderats med honom! Och det har varit toppen, på midsommar var vi hemma hos mig och åt efter att jag slutat jobbet, sedans pelade vi lite guitar hero innan vi åkte hem till David. Igår var vi ute och joggade en sväng, det gick sådär för min del för mina vader gjorde kändes av en del, men ändå skönt att röra på sig! Sedan var vi hembjudna till farmor så vi åkte dit och spelade lite kubb, kinaschack och sedan vart det korv med bröd och rabarberpaj till efterätt. Och jag unnande mig faktiskt lite paj, eftersom jag avstod tårtan som farmor med bjöd på! Och så hade vi ju joggat så då tänkte jag att varför inte.. Sedan gick vi hem coh spelade lite guitar hero och somnade framför tv:n framåt midnatt. Idag har vi inte hunnit med så mycket, käkat frukost bara och handlat hem mat som vi ska käka innan David åker hem igen.
Senare blir det i alla fall spinning med Elin, jag har testat det typ 2 ggr, första gången var det en timme och svintråkigt.. andra gången var ett kompi pass skivstång/spinning och då var spinningen 23 minuter och det kändes okej men idag är det ett medel pass så vi får väl se hur det går! Svetten lär drypa och jag är glad om jag kommer ut ur spinningsalen levande efter en timme! Wish me luck! Sedan blir det kanske en matbit efteråt! Kul att ses ska det bli i alla fall..

Och veckan som kommer på jobbet är softa, jobbar måndag- lördag men har korta pass varje dag. Men så har jag ju som sagt match imorgon med och jag rä förbannat laddad inför den! Jag tänker på fotboll ofta nu, jag har fått tillbaka motivationen tror jag och jag hoppas den är här för att stanna.. Jag skulle kunna spela match varje dag, om det inte går dåligt jämnt förstås! :) Annars ska jag försöka träffa lite vänner och så i veckan, hoppas på en bra vecka!

Nu ska jag umgås med David innan han åker hem! Tack för en kanon helg babe! <3

Ta hand om er gott folk, på återseende!

Tiiisdag!



Idag fick jag efter många veckors planering och flyttande äntligen träffa denna dam, som klarade teorin idag btw! :)
Det vart en sväng på stan med kinamat, toppen!
Jag tycker om dig vännen! <3






sen tog det roliga slut den dagen,
och artade sig inte alltför väl.
Men snart är denna dag slut,
och om en månad eller två så
har jag glömt detta och har
säkerligen andra bekymmer.
verkligen längtar till dom bekymrerna.
skulle inte klara mig utan mina älskade vänner!
Thanks for bringing me alive!

Gaaah!

Jag blir galeeeeen, nu är jag hemma i Torshälla igen. Känns sådär, alltid jobbigt första dagarna och så.. Men i alla fall, hos mamma har vädret inte varit det bästa, några timmar ähr och där som det var uppehåll och faktiskt helt okej. Men mycket regn med, för mycket regn! Regnade lite varje dag tror jag alltså, ja, förutom igår då... Framåt eftermiddagen började det nämligen skina upp, vi tog en ridtur till på kvällen som var skitkul, så hima härligt och det var perfekt väder.. och såå klart vart vädret ännu bättre idag, ja, det det fick ju aldrig jag riktigt känna av eftersom jag åkte hem klockan 10 med tåget. Och vad kommer man hem till? Jo, men ösregn!!! Jag fattar inte att det verkligen aldrig kan ara bra väder när jag är ledig, man kommer inte orka en sommar i detta väder! FYFAN! Men som sagt, jag börjar jobba imorgon så då ska ni se att vädret genast blir bättre! Jag blir gaaaleeeeen! Får hoppas på ljusare och soligare tider! TACK!

Nu är detta såklart ett ilandsproblem, det vet jag men jag var bara tvungen att skriva ett öndigt inlägg och gnälla om en värdslig sak just idag. Förlåt.

Sovdags?

Idag gick jag upp klockan 06.00 och hjälpte lillasyster med håret inför avslutningen och hon var så fin så fin när hon pinnade ut till bussen! jag skulle lagt upp bilder om jag hade tillgång till min dator, men jag glömde sladden hemma till datorn så det är rätt kört! klantigt av mig ja! Sedan väckte jag lillebror och började göra mig iordning.. Sedan skjutsade jag lillebror till skolan, sen var det bara hem och pilla i sig frukost och sedan åka tillbaka till avslutningen i idrottshallen och hänga med Isak i klassrummet ett tag! Så nästa termin går dom i 6:an respektiva 9:an, inga småbarn längre inte! Tiden går för foooort!
Efter avslutningen åkte mamma och jag till Göksäter till ett litet shoppingställe där, handlade ingenting märkvärdigt, ett par nagellack och ett par spel.. fanns inte så mycket för mig där men det var en mysig utflykt! Sedan kom jag hem, skjutsade in Angelica och hennes kompis till skolan igen för dom skulle kolla på 9:orna när dom skulle ha avslutning och nu är dom iväg någonstans! Så vi skulle hämta hem dom sen, men jag måste medge att jag blir lite nervös när jag inte vet exakt vart hon är och vilka hon är med och så. Hönsmamma som jag är!
Och sedan åkte jag iväg och tränade med david på backaplan, stort gym och jag kände mig inte hemma där, det är svårt med nya gym.. men jag körde några maskiner och sprang 10 minuter i början och 10 minuter i slutet på löpbandet och det var så himla skönt, kändes toppen! Efter träningen hängde jag med David in en stund och sa hej till hans familj och så innan jag begav mig hemåt för att käka mat!
Och sedan la jag mig i sängen en stund, var nära att somna, men Isak ville ha sällskap vid tv:n och se kvarteret skatan och då får man ju ställa upp! :)  Och sen hamnade jag visst framför datorn! Ska snart ge mig på ett nytt försök att lägga mig..

Förresten,..jag åker hem klockan 10 på söndag så jag skulle hinna till matchen mot stora sundby som skulle spelas klockan 17, samling 15. Och idag får jag sms att den är inställd!!! Känns inte det bara jävligt typiskt mig!? Liksom semester när det är pissväder, är inte det med jävligt typiskt mig!? Jag vet inte, men matchen vart hur som helst flyttad till torsdag så jag hinner träna några friskis pass innan dess och det är ju i alla fall positivt, har ju inte direkt legat i hårdträning här borta ;P Men det är rätt skönt med en sådan vecka ibland med!

Nu ska jag nog avrunda detta inlägg!
Ta hand om er allesammans!
Tjohej!


Z-z-z-zlatan!

idag vart det Sveriga- Malta på ullevi som gällde och första halvlek, särsklit i början av matchen måste jag säga att det var rätt segt och man vart lite nervös stundtals när som klantade sig! Men det tog sig och blev bättre och bättre och andra halvlek var dom bra! Men namnet på allas läppar är ju typ Zlatan, och ibland kan inte jag riktigt förstå det!
Jag menar, fine han är en fotbollsspelar i världsklass som kan dra jävligt grymma finter och gör jävligt snygga mål men bara för att han nu råkar vara så jväla bra på allt så kanske det skulle underlätta att springa ibland? Eller kanske inte ibland för det är ju det han gör, men mer kanske.. Jag sitter och blir så irriterad på matchen över att han blir sur om han tappar bollen och så får någon annan kämpa tillbaka den fast han är mycket närmre.. Sen så fort bollen nrämar sig honom ja då jävlar ska ni se att han kan springa, det handlar bara om att han itne vill känns det som! Nåväl, jag säger inte att han inte är bra, för det är han, han är som sagt en spealre i världsklass men det skulle inte skada om han sprang aningen mer enlligt mig!
Saknade Henke på plan, jag hade velat se han spela.. När vi var i spanien och kollade på barca- villa real så drog han sig i låret efter 11 minuter och det kändes lite surt.. Men sånt som händer i idrottsvärlden!

Hade en trevlig kväll i alla fall! :) skönt att träffa David, även om det bara vart i några timmar sådär, men imorgon så blire nog till att åka in och träna med honom på gymmet! Det blir kul!

Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon bitti och hjälpa min syster att fixa henner hår inför avslutningen! Hon har blivit så stor nu, så mycket emr vuxen.
Lillebror Isak växer han med, han är en riktig cooling!
Lillebror där hemma fyller fan 18 i år och det tyckte jag ju nyss att jag gjorde.. jag tror jag börjar få åldersnojja! usch och fy!

Som sagt,


Biiil!

Igår anlände jag till Göteborg, tog bussen till Jörlanda där mamma och Bobo hämtade mig! Inte lite gullig hund det där!
Sedan åkte vi hem och red en sväng i skogen med hästarna, kändes rätt bra igår faktiskt! Inte så rädd som jag vart tidigare.. Senare på kvällen gick vi en liten promenad med hästarna också!
och nu sitter jag i bilen på väg till Skåne för att hämta hem mammas unghäst som äntligen blivit dräktig! :)
Ska bli kul att se om hon växt någonting sedan sist, hon har mändå varit borta i 3 månader så lite har nog hänt med henne.

Igår så tog våran minsta katt en näbbmus och lekte med, men jag räddade den från att bli dödad faktiskt, för tydligen så äter inte katterna upp näbbmöss utan dom bara leker med dom innan dom dödar dom! Så då tog jag upp den lilla musen och den var så himla gullig, ni ska få se en bild någon dag! :)

Imorgon så blir det till att gå på Sverige- Malta på Ullevi med David, hans kompis och hans tjej! Ska bli skönt att träffa David och kul att se Sverige! Kanske blir till att träna med David på gymmet på torsdag! Dagarna går så himla fort bara för att man är ledig och vill hinna med så mycket! Men David kommer som tur var hem till Torshälla på Torsdag, dagen innan midsommar och jag är ledig lördag och söndag så det kommer bli toppen då med! :) Så denna sommar ska vi nog härda ut!

Nehe. nu ska jag nog runda av här!
Tjohej!

Minnen!



Nu är det ett drygt två sedan jag höll mitt sista hyllningstal, det gjorde jag till min fina farmor, det var sista svenska lektionen i skolan! Vi hade tagit ett avslutningskort med klassen, utklädda!
Jag har svårt att förstå att två år passerat sedan jag sjöng student sången, sen jag stod på lotus dansgolv med flera hundratals andra studenter och bara var allmänt lycklig! Jag önskar bara jag tagit mer kort den dagen, jag ösnkar jag hade något kort på mina vänner och mig sen den dagen som var bra och seriöst!
Men jag har minnena i alla fall och dom kommer jag alltid bära med mig, det var en lyckans dag! Och det tackade jag många för, jag tackar er för att ni gjorde det till en underbar dag! Men det känns fortfarande som igår, jag minns allt från den dagen! Jag minns när vi satt i aulan och aldrig trodde vi skulle få springa ut när alla stipendier delades ut, och jag minns att Elin fick stipendium för hon varit så himla duktig! Jag minns att alla sprang ifrån varandra. Jag minns hur jag vinkade till min familj från fönstret på tredje våningen. Jag minns samlingen i klassrummet. Jag minns hur vi sprang ut, jag minns känslan av lycka, jag minns farmor tårfyllda ögon av stolthet, alla som hängde fina grejer runt halsen. Er tackar jag, allihopa, tusen gånger om! Jag minns flakfärden som var så jävla rolig, jag minns hur jag åkte motorcykel hem utan hjälm och lät vinden ta mitt hår, jag minns hur jag skrek till studenterna i bilen bredvid! Jag minns hur tårtorna såg ut, jag minns nog tamejfan allt! Det var troligtvis en av mina livs bästa dagar!
Men tiden går som sagt fort, nu är det dags att fatta egna beslut i livet och farmtiden ligger i mina egna händer och det är inte det lättaste kan jag lova. Man måste lära sig ta konsekvenser av sina handlingar, vilket suger! Man måste prioritera saker och ting för hur mycket man än vill så hinner man inte med allt! Men jag menar inte att allt är skit, det är bara en förändring som är lite svår att handskas med i vissa lägen! Men jag tror att framtiden kommer till mig och en dag faller allt på plats och jag vet vad jag vill och det kommer säkert bli bra när den dagen kommer. För det kommer den göra, när man minst anar.

Tack till alla som förgyller dagarna i mitt liv!



Lovely!

Sådärja! Äntligen hemm efter jobbet och nu ligger jag i sängen och ska när som helst stänga av datorn och läsa lite innan det blir till att sova!
Idag har jag varit ledig fram till 16 så jag och maggan gick en sväng på tuna och sedan åkte vi till rothoffs och käkade lite lunch som maggie fixat och sedan solade vi lite! Helt underbart att få några timmar i det vackra vädret! :)

Imorgon ska jag ställa klockan hyffsat tidigt och sedan ska jag åka in till stan och eventuellt gymma, beroende på hru jag känner mig, är tanken, sedan en sväng på stan kanske och efter det hem och ta det lugnt innan fotbollsträningen! :)
Vädret ska bli sämre och det känns trist, men det ger mig bara en anledning till att ligga kvar i sängen om jag inte känner för någonting! Men nu känner jag mig visst väldigt trött på en gång så nu ska jag titta i huvudet!
Godnatt kära vänner!

RSS 2.0