-

jag vet inte riktigt när jag skrev senast eller vad jag skrev om och jag känner inte för att kolla upp det, så jag chansar på att jag hemnar i den kronilogiska ordningen ändå ;P
Träffade Maja i förrgår för att ta en matbit innan hon far iväg till australien i några månaderm hoppas du får en underbar tid majsan! :) Igår träffade jag Elin och vi gick för att äte en matbit, som vanlgit äter jag upp hela lönen ute känns det som, men det var verkligen trevligt att gåe n rnda på stan. Fast jag ahndlade verkligen jättemycket ochdet var inte så kul att kolla sitt konotutdrag sen faktiskt. Jag shopar ju inte loss så ofta, men ibaldn har jag perioder som jag köper allt.

Men sen jag har jobbat lite i veckan ialf, igår jobbade jag på Kent i garderoben. Det var helt okej, och musiken är inte så hemskt som jag alltid intalat mig, men det är nog min gamla musiklärares fel att jag tänkt så illa om bandet faktiskt. Men jag ger dom en chans nu :) Det var kaos i garderoben när alla skulle hänga in kändes det som, man sprang runt över allt och in i varandra och när dom skulle hämta ut letade a numemr och galgar, men carro hade fixat så man kunde hitta lätt :) Sen så gick jag hem, sov och vaknade av att David ringde imorse och väkte mig, men det gör inget. Jag kunde inte somna om, och ringde Margot så hon hämtade mig och det blev tuna park och jagköpte mig en mp3, en vanlig enkel som man kan ha med sig överallt! Sen åt vi hos Margot innan vi begav oss till jobbet, och nu är jag hemkommen efter jobbet och det var skönt att få jobba stängning med Margot. tiden går lite fortare då :) Nu ska jag sova..

Ta hand om er!
Kram


-

I lördags åkte jag till Karin efter jobbet för att fira henne lite, dte var trevligt förutom en fruktansvärd huvudvärk. Men jag var optimistisl och hoppades på att det skulle gå över. Så åkte vi in till stan, kom efter en del om och men, in å Lotus och min huvudvärk var inte bättre. Men jag försökte ha trevligt ialf :) Jag tärffade ju Sandra och tjejerna och det var rilktigt kul :) Kvällen avsluades med taxi eftersom vi missade bussen... men det är smällar man får ta! Sen åkte jag hem och tog några alvedon och somnade bra!
Igår var det den första fotbollstr'ningen på grus, och det betyder altlså att man ska bära grusskor! Ovchd et är verkligen pest, dom är smala och trånga och usch! Det är nog inte många som verkligen gillar grusskor tror jag! I vilket fall så gav dessa grusskor mig ett skavsår, och dte gör fanimej ont! Så jag måste cykla till apoteket också, så jag kan sätta på compeed idag och sen fick jag tips att jag ska ha en nyonstrumpa på det också så skaver det inte lika mycketförhoppningsvis! :)

Nu ligger jag här och har precis vaknat och ska snart göra mig iordning inför jobbet, skulle börja tidigare idag för det var mycket att göra! :)


Hej Hopp!

22/2- 08

Toppendag idag! Eller ialf toppenkväll! Jag har spenderat dagen på jobbet men ikväll så var jag med Malin, vi började med en bio, Sweeney Todd! Den var bra faktiskt, lite grov och blodig, men det är sånt man får ta :) Sen hämtade vi med oss mat och gick hem till dom och åt och sedan fick jag skjuts hem av Malin och nu ligger jag i min säng! Ska försöka sova snart så jag orkar upp till mitt 11 timmars pass på jobbet imorgon! Wohoo!
Tack för en bra kväll!

Nu ska jag försöka sova.
Tänker på Dig! <3

21/2

Träningen igår var inte så himla rolig om jag ska vara ärlig, förbannade beep-test. Jag hatar verkligen det! Usch och fy för det tycker jag. Efter tärningen åkte jag och handlade lite och sedan cyklade jag vidare till David och vi kollade på Surf's up. Den var inte lika bra som Happy feet, men ändå en skön film! David vägrade ju se Prdikanten så det var ju bara till att byta film :) Imorse spelade vi lite X-box, Turtles! haha, det var faktiskt roligt! Sedan cyklade jag vidare till farbor och efter det så var det bara hem ohc käka lite och sedan dra till spinningen. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men det kanske inte är min grej riktigt, jag borde nog satsa på gympa pass eller nåt. Så himla ont i rumpan får man alltså. Men det är jäkligt bra träning ialf, om det bara kunde vara liiite roligare och inte fullt så smärtsamt för stjärten! Men det gick ganska bra ialf!

Nu ligger jag här i sängen och ska snart försöka sova eftersom jag ska bröja jobba kl 7 imorgon bitti och efter jobbet ska jag på bio med malin och sen ska vi ta en matbit :) Jag tror det kommer bli toppen!

Natti natii!


- ?

jag har knappt någon koll på dagarna längre, igår trodde jag att det var lördag bara för att jag var ledig. Men så var inte fallet såklart, utan det var måndag! Vilket betyder att det är tisdag idag och att jag ska jobba :) Det känns ganska bra nu faktiskt, och det känns som att jag kan få bra med tider i sommar som det lät på chefen! Man får ta vara på det lilla man får liksom, vara tacksam för det! :)
Igår tränade jag i tunahallen med fotbollen, det var väl som alla andra gånger, inte fullt så roligt. Men vafan, man får väl hålla ut och se vad som händer. Jag hatar att vara ute och jogga förresten!!

Men imorgon blir det Ming med pappa,bror, farbror, farmor och rune. det kommer nog bli lyckat, fast det tycker jag jämnt när det handlar om mat! haha. Och sen efter det ska jag hem, byta om och iväg och träna. Vi ska ha beep- test, vilket alltid är lika kul.

Nu ska jag kila, ta hand om er!
Pusshej!

:)

Igår morse vaknade jag hyffsat tidigt och så kom pappa in med en väldigt god frukost til mig. Det var längesedan jag fick frukost på sängen innan dess, Tack pappa! :) Sen satte jag på det inspelade melodifestivalen och det var ju de två bidragen som jag hoppades på som faktiskt gick vidare!
Sen var det bara att göra sig iordning för att gå till jobbet, och det var alltid lika givande, fast dage gick i alla fall hyffsat fort så det var bra.

Nu är jag med David, och ikväll ska jag och träna!






Pusshej!

: )

Ingen speciell dag idag, ingenting skoj som hänt direkt!

Men imorgon jobbar jag, och på måndag är jag ledig. LEDIG. Det är jättekul att jobba ochha någonting att göra, men det är verkligen jätteskönt att få en ledig liten dag med faktiskt! :)

Nu ska jag försöka sova lite, så jag orkar upp!
Puss.

-

Idag har jag jobbat heela dagen, 12 timmar så nu är jag sådär lagom trött. Men jag ska försöka sova snart så jag orkar upp till imorgon igen :) Sen är det lagfest imorgon också, får väl se hur dte blir med den saken, är inte jätteladdad faktiskt!  Men jag hoppas det blir kul! :)

Nu ska jag ta och försöka sova!
Godnatt!

Alla hjärtans dag!

Grattis Farmor!
Jag älskar dig <3


Förutom att ha varit hos farmor cih smällt i mig smörgåstårta och kladdkaka så har jag jobbat, det har variot en lugn dag och jag har mestadels suttit i kassan och plockat lite dricka. Men ja, det är skönt när man inte måste stressa ihjäl sig ibalnd, fast det får inte hände för lite för då blir det tråkigt! Men ja, det var ganska så lagom dag idag :)

Imorgon ska jag jobba hela dagen, 10-22, hoppasde in tidigare för det var en del sjukt. Men imorgon stänger jag med Margot. Och då kan det ju inte bli annat än bra! :)

Tack för idag, slut för idag!
Godnatt!

kaaallt!

Jag fryser fortfarande efter att ha suttit och vaktat en dörr på melodifestovalen i västerås, alla förberedelser där. Fy vad kallt, men jag fick ju se några kändisar ialf! Men jaa, mina fossingar är jättekalla fotfarande. Men det var en upplevelse ialf, men dte hände inte så värst mycket kanske. Nu är det överstökat ialf.

Imorgon är det alla hjärtans dag, vike tbetyder att farmor fyller år! <3



nu ska jag sova,
Godnatt!

12/2- 2008

då var det den 12:e, v ilket inte spelar någon större roll i min vardag men ialf. Jag har jobbat 12-22 idag istället för 16-22, dom behövde lite extra hjälp eftersom kylen pajade. Men nu är den fixad oxh färdig igen! Men jag är ialf väldigt seg nu, känns som om jag inte sovit på hundra år ;P eller nåt. Imorgon bitti ska jag upp för att åka till Västerås och jobba. Men jaa, sen är det hemköp som gäller resten av veckan :) Och lagfest på lördag, det blir säkert bra.

Nu ska jag ta och sova. Natti natti.

-

Nu är det måndag, igen. Det är den 6:e måndagen detta år, men det återstår en massa fler.. Det betyder ialf att det är ny vecka också, en vecka som är späckad med saker, jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Jag ska väl frösöka ialf, men vet att jag får offra mig för vissa saker, tärningen tyvärr. Men jag får fixa det på annat håll :)
Imorgon ska jag jobba, på onsdag ska jag jobba i västerås på melodifestivalen med någonting, på torsdag ska jag jobba och till farmor på kvällen som fyller år, på fredag jobbar jag, på lrödag är det lagfest och funderar på att träna på gympozz, och på söndag så jobbar jag! Som sagt, fullt upp! Men jaa, jag gillar det också.



Jag tycker om min säng, myckeeet! :)


gjort det igen...

Nu har jag lyckats hålla mig vaken fast jag skrev här för några timmar sen och skulle kolla på singing bee...
Jag har lyckats misslyckats igen!

Ensam är inte alltid stark!


The King Maker

När jag är hos min mamma ägnar vi oss ofta åt mycket film, vi älskar filmer och vi har sett en hel del, mamma har väl sett allt känns det som. Men så hade dom hyrt en film som hette The King Maker, och jag vet inte vad det skulle föreställa. Det verkade vara en sorts krigsfilm vi hade hyrt, och dte var bra scener då dom krigade, elelr ah, det var väl ninjas elelr nåt. men alltså, kvaliten på skådespeleriet var kanske någooot låg. Alltså jag höll på att garva ihjäl mig åt den här repliken: "Look Maria, So many." Detta säger alltså en man i Thailand som är krigare och har en romantisk stund med isn käresta på stranden. Bör jag nämna att han var i ca 25- 30 års ålderna när han uttrycker detta till sin lika gamla flicka. Och på baksidan noterade min lillebror att den var från 15 år!! Alltså, jaa. Om ni vill ha kul så borde ni se den,


Annars har mina dagar i Big High(stora höga) varit toppen! Fast tiden går alldelles för fort tycker jag, man hinner ju inte med allt man önskade man gjorde!


Nu ska jag se klart på mitt inspelade avsnitt av singing bee! :)


natti natti.




För fort..

dagarna går för fort tycker jag, imorgon åker jag hem från mamma och syskon igen. Men det känns bara som om jag kom hit idag, men tyvärr så är det inte så, vi får väl se när vi kan åka igen! Det är så dumt nu när jag jobbar en dag varje helg för då måste jag plandera långt innan, men jag är tacksam för jobbet jag har ialf! :)

Men idag ska jag nog färga håret hade jag tänkt! Sen blir det middag med davids familj på resturant. Jag är lite nervös, för jag hade tänkt köra bil dit idag, och det kommer vara motorväg ovh mörkt! Men förhoppningsvis så går det bra ;) Ikväll är det ju melodifestivalen också, jag får det inspelat, men konstigt nog hejar jag redan på Amy! hrm, jag har nog fallit för grupptrycket ändå ;P

Snart kommer ello hem och hälsar på, då blir det bowling! Och då ska hon ha stryyyyyyk! fattar du det!?


over and out!

Hey mrs perfect, you must be lucky that you can walk in those shoes!



 

Tidig onsdags morgon!

Ja, nu sitter jag är, och är uppe ovanligt tidigt för att vara jag. Så här tidigt är jag baa uppe om jag öppnar på jobbet annars! Men det är ju väldigt uppfriskande att vara uppe såhär tidigt.. eller inte.
Men anledningen att jag är uppe så här tidigt i ottan är att jag om en stund ska ta bussen till tågstationen för att ta tåget till Göteborg och sedan bussen vidare till mamma :) Jag längtar! Hoppas mamma kommer hem från sjukan idag också, och att hon känner sig bättre. Jag blir så nojjig för allt och alla nu för tiden känner jag, men det kanske kallas kärlek.

Igår jobbade jag hela dagen, det var inte min dag, men det hade väl sina anledningar och ibland finns det inga anledningar utan man bara är helt sänkt utan att veta varför. 
Sen jag blir så irriterad, för somliga tror dom känner mig, men det gör dom uppenbarligen inte eftersom dom beter sig och uttrycker sig som dom gör. Men jag ska sluta bry mig, för jag förlorar ingenting på det!


Näe, nu ska jag ta och hoppa i lite andra kläder och sedan ska jag se om jag packat ner allt, vilket jag troligtvis inte alls har.
Men i alla fall, ha det bra där ute!
Kraaaaaaaam!

lördaaaag!

Lördagen var den roligaste kvällen på länge, tack anna! Hoppas du hade lika roligt! Ni andra tjejer också :)
Jag kan inte beskriva hur roligt jag hade det :D Det var galet kul! Taaaaaaack!
Det började med blir middag och dricka hos anna, sen var det utgång, och det var hur kul som helst ute! Längesedan jag hade så himla kul alltså. Sen tog kvällen slut tillslut, och vi gick till corner och efter det följde jag med Anna hem och sov. Söndagen var jag inte på topp när jag vaknade, men jag hämtade mat från ming och gick sedan en långpromenad hem till Torshälla ;) Sen mådde jag bättre, men var dock fortfarande lite seg!

Men verkligen toppen betyg!!!!

1:a

Nu är det ny månad igen, på det nya året och tiden går fort som vanligt tycker jag.Fast idag på jobbet gick det långsamt fakstiskt, men det var kul att jobba med maggan :) Toppen kommer det gå varje fredag som vi jobbar!
Jag sov över hos David inatt och jag fick faktiskt sova ut väldigt bra, fast det hade vart skönt om jag kanske inte vaknat 3 ggr tidigt på morgonen. Men ja, det är alltid lika trevligt och mysigt :)

Imorgon ska jag till jobbet vid tio, slutar kl. 17 och efter det ska jag in till Anna och fira henne och utgång på det kanske? :) Jag är laddad, tror det kommer bli riktigt roligt!!


Jag mår bra, tack vara er! <3


RSS 2.0