måndag

Måndag, igen. Steg upp 9, käkade frukost, traskade till bussen, tränade på gymet, hem och laga mat fort, jobba 14-18, ner på flicklagsträning som jag ska vara fadder för, möte med det laget, hem och värma mat och kolla Idol och nu ska jag duscha och sen sova! Känns som jag hunnit med rätt mycket idag ändå! :)

Jag orkar inte skriva mer nu...
Tjohej!

Saknad!

jag saknar er !
väldigt mycket.







Framtiden

Det var så mycket lättare när man var liten..
Jag tänker på framtiden en hel del, vad ska jag göra med mitt liv, vad vill jag uppnå och hur ska jag uppnå det? Jag funderar och funderar men blir bara mer och mer förvirrad ju mer jag analyserar. Jag var klantig och missade anmälan till högskoleprovet, men jag sitter och kollar utbildningar för fullt. Försöker hitta det jag söker, försöker se mig själv i de olika utbildningarna. Och de jag kollar på är Beteendevetare som jag sökte nu men inte kom in på, och det är här i Eskilstuna, sedan är det Socionprogramet som jag kollat på förut med. Och det är svårt, riktigt svårt att välja och bestämma sig! Socionomprogramet finns nämligen inte här i stan, utan då är det flytt som gäller, ett par ställen kan man pendla till i början men i slutändan är det nog en flytt i alla fall. Och det är svårt, jobbigt, för jag har nästan allt mitt här. Det är här jag har bott i princip hela mitt liv, i alla fall den största delen, och att ge upp det? Eller ge upp och ge upp, det gör jag väl kanske inte heller.. Men det är bara så svårt! Jag vill att någon annan ska bestämma! Att någon ska staka ut vägen för mig, men jag vet att det kanske inte skulle bli så bra så skulle det vara förbannat bekvämt! Men nu är det jag, med mitt liv, det är mitt val, det är jag som ska bestämma mig, alldeles ensam i den stora världen! Jag vet att jag inte är ensam egentligen, men man känner sig ensam för det handlar bara om mig nu, mitt liv! HJÄLP! Men jag hoppas att saker och ting faller på plats och att det bara kommer kännas rätt en dag. Nu kommer troligtvis detta inte att ske så jag får väl fortsätta fundera!
Det var lättare när man var liten...

Måndag igen

Måndag morgon vaknade jag upp hemma hos David, käkade frukost och sedan plockade Johanna upp mig och så åkte vi in för lite träning på gymet! Kände mig seg efter gårdagens match, som inte var optimal! Men vi gjorde vad vi kunde utifrån vad vi hade och mer kan vi inte göra :) Sedan åkte jag med Johanna och handlade på Willys och sedan blev jag släppt hos David där jag hämtade cykeln och cyklade hem och käkade lite mat och nu har jag legat i sängen och kollat på Johan Falk- Gruppen för särskilda insatser. Jag råkade somna en halvtimme in i den igår, men nu har jag sett klart den och den var bra! Men nu är det dags för mig att kila ut till bussen, tänkte ta mig in och träna en medel pass. Det var från början tänkt att jag skulle träna puls/medel men jag nöjer mig med ett medel pass idag eftersom jag kände mig trött på gymet! :) Sedan så ska jag hem till David och käka middag innan han ska in och träna innebandy, det blir mys!
Men nu ska jag som sagt dra på mig lite kläder och kila till bussen!





Jag saknar er så det gör ont,
tänker på er dagligen!

Flickan som lekte med elden!

Flickan som lekte med elden igår! :) Som jag väntat och väntat med spänning att få se den, och äntligen så! Och den var bra! Vi skulle ätit ming innan men det var så mycket folk så vi gick till spicy hot istället, men det var bra det med! Men det är svårt att slå Mings kinamat alltså! ;) Och eftersom bussen inte gick förrän 23.45 så fick vi vänta en stund på stan, och jag som trodde den gick kvart över, men icke! Så igår somnade jag nog runt ett och kände mig trött i morse så jag sov till en halv nio idag och jag kunde nog ha sovit aningen längre men Maggan skickade sms och undrade om jag var sugen på en tur inlines, så jag tog mig upp och gjorde frukost. Pressade min egen juice, det var gott, och så vet jag ju att det inte är något tillsatt socker! Toppen det där!
Nåväl, tack för en mysig gårkväll! :)
Senare idag bär det av till Nyköping och match, vi åker härifrån kvart över två och är väl hemma framåt nio eller så ikväll! Så innan dess ska jag göra en liten sallad att ha med mig till efter matchen, men nu så borde jag fixa lite på rummet!

Vilket flummigt inlägg.. Men jag bjuder på det!
Tjohej!

Tisdags uppdatering...

En liten uppdatering nu då! Vädret är fantastiskt idag ju, det är ju verkligen helt underbart när solen lyser och det är nästintill vindstilla. Så faktum var att när jag satt på busshållsplatsen och väntade på bussen, eftersom jag var tidig för en gång skull, så tänkte jag att: Vafan ska jag sätta mig på bussen för i detta väder, och varför ska jag vänta här 10 minuter på bussen när jag kan hämta min cykel och hinna en bra bit på den tiden som jag sitter här? Nej, jag tyckte det verkade ganska onödigt så jag tog min cykel in mot stan och Lars winnerbäck sjungades i mina öron och trampade mig in till friskis för ett par timmar på gymet! Det var en instruktör där idag så jag tog mod till mig att fråga om han kunde visa ett par alternativ med fria vikter till ett par maskiner jag kör så nu har jag byt ut två tråkiga maskiner mot fria vikter istället! I like! :)
Sedan tog jag cykeln tillbaka mot Torshälla, och nu har jag käkat torsk med äggsås som pappa tog med hem från köttskolan åt mig igår! Det smakade förbannat gott alltså :) Och nu ligger jag i sängen och slappar, ska se om jag kanske ska ta mig ut en sväng och gå i den fina vädret som gör mig glad! Och idag kände jag doften av hösten när jag cyklade in till stan med, och cykeladlarna är våta av dagg på morgonen.. Om detta fina höstväder ska hålla i sig så kan jag stå ut med hösten helt klart! :)

Nej, nu ska jag försöka göra någon nytta eller ta mig ut! :)
Ta hand om er!

Tisdag

Nu ska jag dra på mig ytterkläderna och kila ut till bussen för det är dags för lite gym på friskis, det var riktigt längesedan jag gymmade! Kommer troligtvis bli helt slut och få kraftig träningvärk imorgon! Jag längtar till bräd passet imorgon, det är såå kul! :)
Idag har jag inte så mycket mer planerat, mer än att jobba 18-22.. Men vad jag ska göra mellan träningen och jobbet vet jag inte riktigt än! Vi får väl se vad jag hittar på, jag borde faktiskt ta och rensa bland alla saker jag har men det är ju mindre kul alltså..
Hoppas att ni får en bra dag allesammans, nu måste jag kubba ut till bussen!
Tjohej!

Söndag!

Jaha, då har även denna helg passerat och jag har varit ledig! :) Haft en riktigt bra helg! I lördags vaknade jag hos David innan vi tog bussen mot stan och friskis för lite träning, vilket jag tyckte var superskönt! Efter det så vart det mat på Salt och Peppar här i Torshälla och jag vart verkligen besviken på den så kallade buffén.. Men med lite mat i magen gav vi oss ut en sväng på Torshällas alldeles egna marknad! Efter marknaden traskade jag hemåt, sedan hämta Ludd upp mig för att jag skulle få bära hennes smycken på hemsidan! Hedrad är jag måste jag säga, smyckena är så himla fina och så blir jag så väldigt smickrad över att hon ville att jag skulle bära dom! Ska blir riktigt spännande att se hemsidan och alla smycken som tillverkas hemma hos Ludd! Kvällen avsultades med middag hemma hos David, riktigt gott och mysigt, sedan så tog det väl en dryg timme innan jag somnade, tråkig som jag är! Sedan steg vi upp ganska tidigt idag med eftersom jag skulle ville hinna hem och hämta fotbollskläder och gå en sväng på marknaden innan jag skulle ta bussen mot stan för att träffa Anna och Maja på en lunch! Det var riktigt kul att träffa er! Förlåt angående dubbelbokningen med, verkligen förlåt!
Efter lunchen så vart det en liten sväng på stan innan Monika plockade upp mig på stan innan matchen som spelades i Floda, dit vi kom efter mycket om och men.. hehe. Men där plockade vi i alla fall med oss 3 poäng hem, riktigt skönt att vinna! :)
Nu ligger jag hemma i min säng och ska kolla lite på Notting Hill som går på 3:an, sedan kommer jag nog somna skönt!

Morgondagens planer är inte så stora, jag vaknar säkerligen tidigt och då funderar jag på att kanske ta en lite joggingsväng innan frukosten, sedan ska jag nog bara ta de lugnt tills jag börjar jobba klockan 14, 14-18 imorgon, så efter jobbet är det direkt ner till träningen som gäller och sedan var det möte med.. Sedan är den dagen med slut!

Ta hand om er allesammans!

Fredag!

Idag vart det lite extratimmar på jobbet, istället för ett 15-22 pass så vart det 10.15-22 pass! Men i helgen är jag ledig, känns verkligen toppen! :) Nu är jag hemma på lunch, åt alldeles för mycket, som vanligt jaaa! Men det smakade bra! Ska snart bege mig tillbaka till den vänliga butiken. Låtsas att jag börjar klockan 14 nu när jag kommer tillbaka, då känns dagen mycket kortare!  Men jag hoppas på en riktigt bra helg, har saker inplanerade hela helgen nästan! Blit kanoners tror jag!
Men nu ser jag att klockan tickat på och jag börjar om tio minuter igen!
Ta hand om er allesammans och ha en bra helg!

Onsdag

Jobb 7-15, hem och laga mat till pappa och bror snäll som jag är, åker med Johanna till friskis för att träna bräda, och sedan middag på Grappa med Elin, Åsa och Luddis! Man tackar för det, hade det super trevligt och det vart en hel del snack och en del skratt dessutom! Hoppas på en lite sammanstrålning av alla brudar snart, vore så kul!
Men har haft en bra dag idag trots allt!

Jag känner bara att dagarna går lite för fort nu och att dom flyter ihop och jag vet inte riktigt vad jag gör med tiden, känns typ som att jag är överallt och ingenstans.. Hoppas att nästa vecka blir aningen lugnare faktiskt så man hinner slappna av lite mer.. Men nu börjar jag bli trött faktiskt och jag kommer somna ljuvligt i min älskade säng! ;)
Så godnatt gott folk!

Tiiiisdag!

Idag blir det åttonde dagen i rad att jobba, har dock inte haft så jobbiga och långa pass men konstigt nog tar det på krafterna fast det bara handlar om några fjuttiga timmar! Nåväl, jag har gjort lite trevliga saker när jag inte jobbat! Spelade match i lördags, var jätte kul förutom att vi förlorade, men det kändes bra trots allt och vi hade bara 11 spelare så vi kämpade på bra om jag får säga det! Sedan droppades jag av vid Ica safiren och umgick lite med Margot som jag inte träffat på länge! Mysigt! I söndags hade David och jag en mysig kväll med god mat och mys framför tv:n, men sedan slocknade jag rätt fort.. Hoppas David får hem sin Dvd spelare snart så man kan hyra lite bra filmer till kvällarna! :)

Igår så träffade jag Karin på stan för lite shopping och lunch innan jobbet, efter jobbet vart det fotbollsträning och det var kul.. tråkigt att vi är så få bara! Efter träningen följde jag med Johanna ut till huset som hon vaktar där det lagades Tacotårta med god sallad vilket var svingott! Dock lite sen middag, men det får gå någon gång ibland sådär.. Och så gick vi och la oss för att sova, vilket inte var något större problem för tydligen var jag svintrött igen. Upp med tuppen imorse klockan 7, rasta hundar, fixa sig lite och sedan var det dags för Johanna att bege sig till jobbet och då åkte jag hem. Sedan åkte David och jag in till stan och tog en liten sväng i några affärer och jag fyndade ett par grejer! Sedan var det dags för ett medelpass på friskis, gick ganska bra, men inte mitt favorit- medelpass dock! Sedan tog jag bussen hemåt och käkade lunch och nu ligger jag här i sängen och försöker att ladda inför ett 16-22 pass på hemköp.. det går sådär om jag ska vara ärlig för jag känner att tröttheten smyger sig på och jag får stoppa impulsen att lägga mig under täcket!
Tisdagarna kommer inte vara lika roliga på jobbet nu... förut så såg jag alltid fram emot att klockan skulle bli 18 och Luddis skulle kliva in genom dörrarna, men nu så är det slut med det!

Nåväl, imorgon så blir nog en bra dag hoppas jag! Fick hoppa in på jobbet troligtvis 7-15, sedan ska jag in till stan och träna bräda och efter det blir det middag med Ludd, Elin och Åsa.. Sedan kanske jag tar och åker hem till David och stannar kvar där! :) Hoppas som sagt på en bra dag imorgon!

Usch vad långt detta vart.. undra om någon ens en gång tog sig igenom denna text ! Grattis till er i sådana fall! :)
Ha en underbar vecka mina vänner!

När regn blir till musik

Inatt piskade regnet mot fönstrena så där härligt, som musik, ni vet? Det är så mysigt när man är inomhus och bara kan krypa ner under täcket, kanske tända några ljus och bara vara, kanske slänga på någon favoritfilm som man kan se om och om igen, PS I love you är en sådan film för mig! Jag tycker inte att det är vackert med regn i vanliga fall, men i dessa stunder så måste jag medge att det är vackert! Att jag dessutom sov hemma hos David gjorde saken bättre, då har man någon att dela det med!



Idag har jag jobbat 15-22, imorgon ska jag jobba 7-14.30, jag får kila en halvimme förr så jag hinner vara med som avbytare på matchen ute i stenkvista! Tack vare Luddan, Luddan som dessutom kommer dyka upp klockan 13 på jobbet, 2 timmar tidigare, vilket betyder att jag får jobba med henne i en och en halvtimme! Toppen är ordet! Nåväl, jag tror nog morgondagen kommer gå bra, jobbar ju så få timmar. Efter matchen ska jag äntligen få träffa Maggie som jag inte sett på år och dar känns det dom, ska hyra film och käka någonting ihop! Mysigt! På söndag är det 8-18 jobb och det känns inte jättemotiverande, men det är ju en bra söndag med bra folk trots allt! På söndag kväll ska jag se om David kanske vill laga lite mat och ha en myskväll med mig! Nej, nu ska jag inte tråka ut er med mitt struntprat mer!

Ha en trevlig helg!
Godnatt!

Rhodos !

Tack för en underbar resa älskling! <3
Jag har bara njutit av sol, värme, bad, god mat i ett underbart sällskap i en vecka! Helt underbart! Det härliga fläktandet av varma vindar gjorde att värmen inte blev jobbig och kvällarna var underbara! Promenaderna i staden var mysiga, gamla Rhodos var otroligt fint med.. Där inne kunde jag nog gå alltför länge med alla små souvenir affärer som löper längs gatorna! Tack!

 

 

 

 

 









Tack för denna resa! <3

RSS 2.0