sex and the city!

Gosh, i got Carried away!
fantastisk film :) verkligen helt underbar, och jag vart inte alls basviken vilket kan vara en risk med uppföljare och så men denna film var verkligen toppen! Jag rekomenderar er att se den, Fantastic! <3
Detta är ett måste köp när den släpps på dvd! :)

Jag är skapligt trött nu så jag skriver inte mer just nu, men ta hand om er vettja! :)

och livet är så förbannat orättvist!

jag blir så arg och lessen, för livet är så förbannat orättvist. Varför ska saker och ting drabba människor som inte gjort någonting ont, som bara älskar livet. Varför ska det hända!? jag vet inte, men det fortsätter hände ialf, och det händer folk runt omkring än hela jävla tiden. Och jag blir så arg för jag kan ingenting göra, man är så hjälplös mitt i allt, det finns ingenting man kan göra. Mer än att finnas till, men det lär inte ändra på situationen,  men jag gör mitt bästa för att finnas till, för det är det enda jag kan göra och det kommer jag göra till 100%.  Hursomhelst kommer jag alltid finnas vid din sida, jag stöttar dig! För jag älskar dig så himla mycket! <3


Oh, happy day :)

Nu är det en ny måndag och en ny vecka, det kommer säkert arta sig bra!
Förra veckan hade jag det verkligen bra och jag hade en toppen helg och jaa, jag kan verkligen inte klaga på någonting känns det som, har ju tilloch med haft 4 dagar ledig i sträck nu, men imorgon drar jobbandet igång igen och jag jobbar12-22, härligt mjukstart där... eller inte ;) Men det blir nog bra anyhow! Och jaa, resten av veckan har jag lite småsaker inplanerat :) hoppas på en till bra vecka, som gärna får gå lite halvfort för nästa onsdag bär det av till mammsi för min del och jag längtar till er! Kommer vara borta en vecka, ska nog träffa david nån gång med, fast nu är det lite jobbigare att ta sig till bussen eftersom mamma med familj flyttat ut på landet till en liten gård :) Musigt!

Men hursomhelst så mår jag bra och jag har er att tacka, men nu ska jag också tacka för mig eftersom jag ska gå och lägga mig! men först lite läsning i boken...
Men som sagt Godnatt på er allesammans där ute!
Vi hörs och ses :D

men ett litet minus denna vecka som vart är att jag itne träffat maggan nånting, och nnu drar hon på nästa tävling och när hon kommer hem, då åker jag. Men efter det så ska vi nog finna lite tid!

Tjohoooo!

Larvigt stolt!

Margot är nu i Turkiet och tävlar i Europa cupen! Helt otroligt! :) Och jag blir bara så löjligt stolt över att hon är så himla stark och tror så mycket på sig själv och kämpar för det hon vill allra mest- bli bäst! Du är helt jävla otroligt vännen min! Och jag tror på dig hela vägen, du kommer gå långt! Lycka till ikväll nu, jag följer dig på SVT! :)
Tycker om dig vännen <3


Midsommar :)

Igår var det midsommar, och denna firades med David hemma hos Elin och Adde med ett annat par, det var hur trevlig som helst! :) Kul att David är hemma nu med så han kunde hänga med mycket trevligt! Jag hoppas att det blir fler av sådana treliga tillställningar, men det ska man nog kunna ordna! Tack i alla fall för en jättejätte trevlig kväll men god mat, efterätter och lite body balance, som inte riktigt var min grej kan man säga ;P haha. Kass på det! 

Men tack så hemskt mycket än en gång! :D

"Men hela dagen blir ju förstörd!"

Margot brukar alltid sä'ga att jag sover för länge om dagarna, eftersom hon själv alltid ställer klockan så hon ska hinna med att göra saker under dagen vilket är mycket smaaart! Men eftersom jag alltid är trött och alltid säger emot henne att man måste sova ut såär jag ändå beredd att hålla med maggan idag, för jag har verkligen sovit bort dagen. Vaknade för kanske en halvtimme sedan och ska och jobba klockan 15, så jaa, denna dagen blir det itne mycket av. Jag ska ialf ner och kolla på tärningen sen, men jag får nog gå ut och jogga en sväng eftersom att jag missar halva träningen och då är det så himla kasst att hoppa in mitt i!

Men nu ska jag spela lite Guitar Hero ;)
Ha en bra dag vettja!

Lagfest!

igår var det lagfest, så det var bara att jobba sitt 11 timmars pas spoch sedan byta om och dra ner och kolla på sverige matchen. Det gick dock itne så bra som man hoppats på! Men jag hade en riktigt trevlig kväll faktiskt! :) Jag har somliga att tacka för det! Missade gröna lund med jobbet eftersom jag valde lagfesten, men fick lite uppdateringar av jobbar kompisarna som även dom hade en kanon kväll :)

Idag blev det sovmorgon om man säger så, sedan så blev det promenad med Elin, hälsostigen :) Trevlans!
Och seda jobbade jag stängning, och nu ligger jag här i sängen och ska snart sova!


4 dagar kvar tills min david kommer hit, jag längtaaaar! <3

.....


Såhär har denna vecka sett ut...

Måndag: 9-19
Tisdag: 12-22
Onsdag: 12-18
Torsdag: 7-14
Fredag: 12-22
Lördag: 10-22
Söndag:12- 22
Och nästa börjar såhär...
Måndag: 12-22
Tisdag: 12-22
Onsdag: 15 22

Men jag ska inte klaga, det är värt mödan sen :)
Och nu har fotbolls EM börjat, mycket trevligt! Sverige spelar premiär matchen på tisdag, men jag missar det mesta eftersom jag jobbar! Men på lördag blir det lagfest och då får jag ialf se Sverige möta spanien! Hoppas på en bra kväll! :)

Förresten så har David och jag bokat en veckas semester till Grekland Kreta i Augusti, det blir helt klart toppen och jag hoppas på bra väder :)


Förresten igen, så har jag och lillebror köpt oss ett guitar hero eftersom mammaköpte ett till lillebror isak till hans xbox så blev jag och bror med sugna så nu står det här, och jag är redo att inviga det så fort vi får en skivs, för våran pajade direkt :) Det kommer med posten imorgon och väntar på mig när jag kommer hem på kvällen, och då ska jag minsann inviga det! Men singstarskivan jag beställde kommer senare, för den var tillfälligt slut :/
Nu ska jag läsa min bok, och sedan sova! Godnatt!

Studenten 2008!

Student = Ångest! I alla fsall för min del som redan upplevt det roliga, jag som börjar bli gammal nu, usch jag får verkligen ångest. Jag vill göra om det igen, igen igeeen! Nu är det ett helt år sedan jag stod i fönstret och skrek, ett helt år sedan jag fick sjunga studentsånge, ett helt år sedan jag fick höra rektor sonnys sista tal i aulan. Ett helt år sedan!

I onsdags förra veckan satt mamma och jag på avenyn och såg flak efter flak med studenter åka runt och vara allmänt lyckliga, men det är verkligen inte samma stadsfest där, för alla skolor tar olika dagar och olika tider så det blir ingenting av den där sammanhållningen som här i Eskilstuna. Jag njöt verkligen av studenten, det är verkligen en helt underbar dag! Ta vara på den! :) För om jag kunde, så skulle jag göra det igeeen!



Nu ska jag packa väskan och förbreda mig inför match mot kvicksund borta!
Ta hand om er!

 


i'm yours

det känns som att dagen idag kan bli en bra dag, david kommer hem ikväll över natten! Längtar tills jag slutar jobbet och kan åka dit :)  för idag jobbar jag 12-22 och det är helt okej faktiskt, fast vädret ute är helt fantastiskt så jag hade ju allra helst, som alla andra typ, varit ute i solen med en picknick korg. Vilken jag får förklara några gånger per dag för kunderna som talar om hur glad jag ska vara som sitter inne!

Men nu så ska jag försöka göra mig irodning..
Ta hand om er!


ps. helgen i stora höga var toppen!


Thank you!

Jag vill bara säga Tack idag!
Tack för allt!


RSS 2.0