Inget ovanligt

Idag har jag spenderat min dag på jobbet, och det har varit kul idag! Dagen har gått bra med allting, och jag satt ganska mycket i kassan, fast ändå lagom! Alla var trevliga och jag fick lära mig nya saker i spelet, kassorna kändes bra att räkna ur :) Jag har haft en toppendag på jobbet, ibland blir jag förvånad! Men imorgon är det margot och jag, det kommer bli toppen det med! :)
Nu sitter jag hos David, och jag ska vara lite social :) <3

Lördag kommer bli great! ;)

Och ello-bello. snart ses vi :D

Ja, detta har vart en bra dag och jag mår toppen!

segis...

Igår jobbade jag hela dagen, så jag hann inte med så mycket annat.
Idag däremot har jag i alla fall gjort lite grann, jag var på stan för att inhandla lite saker med en kompis :) Efter det
så var jag så trött när jag kom hem så jag gick såklart och la mig och sov en timme, och nu ligger jag här i sängen med datorn i knät. fan vad vettig dag va? Jag tycker kanske inte det, men jag ska sätta igång med att fortsätta rensa min garderob nu. Margot tjatar på mig att jag sparar för mycket onödigt, så hon kommer hit för att bota mig mot denna hemska tvångstanke: att spara! Men jag måste faktiskt städa åt mina fiskar med, det är verkligen dags igen, men det är inte alls roligt om jag får säga det själv! Men ett nödvändigt ont. Sen ska jag väl försöka äta någonting litet och sedan ska jag ner och träna, vi ska ha med oss ögonbindel? :/  Men det är säkert till någonting kul, eller!?

Nu borde jag verkligen sticka ner mina fötter i ett par varma tofflor och börja städa, för annars kommer jag somna om, ialf om jag känner mig själv rätt!


Upp och nicka sockerdricka!


Anna!

Grattis på 20- års dagen Anna! Det är ett stort kliv in i vusen världen nu, som jag tror att vi, eller kanske Jag, inte riktigt är redo för än, då vårt beteende kanske inte alltid är sådär jätte moget, men jag har faktiskt nästan ett år kvar tils jag måste börja bete mig vuxet! ;) Men jag vet att du kommer klara av detta hur bra som helst! :)
Jag vill också säga att jag är glad att jag lärt känna dig och jag är verklien glad att jag bytte gymnasium och hamnade i din klass på Eskil.För vem vet, då kanske vi aldrig våra vägar hade korsats och vi hade aldrig träffat varandra, och blivit så här bra kompisar!
Du är en underbar kompis och jag kommer alltid att stötta dig!
Ha en underbar 20- års dag och njut av dagen, ANNA! <3

20!

Idag vill jag gratta min kära vän Malin som fyller 20 år och kliver in i det verkliga vuxen livet, och jag vet att hon kommer klara det utan några som helst problem! Grattis gumman! Och tack för igår, hoppas du hade en bra dag och att du vilar ut dig idag inför en ny skolvecka! :)



På jobbet igår hände väl ingenting speciellt om jag säger så. Men jag fick ialf packa ut juicen igår och jag kan bara tala om att det finns huur många olika sorter som helst, jag förstår inte! Det finns apelsin, päron, äpple, morot/ananas, tropisk.. Och jag skojar inte om jag säger att jag kan skriva hur mcyket mer som helst: Men när man väl hittat vart sakerna ska stå. Ja, då finns det såklart typ Apelsin med fruktkött, apelsin med EXTRA fruktkött, apelsin med EXTRA MYCKET fruktkött. Jag menar, vad blir nästa steg? Apelsin  med bara fruktkött kanske? Ah, jag tycker kanske att det hade räckt med ett par sorter av just apelsin juice. För sen finns det typ hut många olika märken som helst också! Men nog om juicen.


Idag tar jag det bara lugnt, david och jag kom iofs hem vid 1 inatt från malins lilla party :)
Nu ska jag fortsätta se på en skamplig handbollsmach!

T

jobbat idag, sen åkte jag in till stan för att fixa lite, efter det så gick jag till anna och vi åt och kollade på let's dance. Det var himla längesedan vi sågs, bara vi två. Och det kändes bra att vi tog tag i det idag och äntligen träffades. Hoppas verkligen på fler gånger! Tycker om dig gumman.

Nu ska jag sova för att orka upp till ännu en arbetsdag! Godnatt.
Skriver kanske mer vettigt någon annan dag.
Kram!


mathilda, med h.

toppendag igår kväll med David, kollade på heartbreak kid och jag bara garvade hela kvällen för jag var så himla övertrött. Usch, jag fattar inte! Men det blev ialf en riktigt mysig och trevlig kväll :)

Idag vaknade jag som vanligt ganska så sent och sen väntade jag på ett samtal från margot eftersom vi skulle ses, sen åkte vi och handlade mat gjorde nacho tallrik. Vilket inte var helt fel! sen fördrev vi tiden med nagellack., singstar och handboll! Vilken jävla match, fy tusingen vad bra och spännande in i det sista.Sen beslutade Margot att hon skulle ta sig an mitt städ-problem: Släng det du inte använder och har nytta av. Det gjorde ont i häjrtat när hon slängde alla parfym kartonger, i alla fall till en början. Men resultat blev att jag nu har två, nästan helt, tomma lådor att fylla med vettigare saker! Ska väl försöka fortsätta på söndag när jag har lite tid över. Sen var jag ju tvungen att byta om inför träningen som ägde rum på torsharg. Kändes inte som den gav mig så mycket idag faktiskt, men kanske i längden. Hoppas på bättre motivation till nästa träning! Hoppas,hoppas,hoppas! Saknade Karin på träningen, men Margot hängde ialf med och kollade! :) 

nu... ja, nu ligger jag här i sängen och funderar på att tvinga mig själv att sova eftersom jag ska jobba ett långt pass imorgon! 

Ta hand om er!
Godnatt!


ingen vill veta var du köpt din tröja!


Hetrubrikidag.se!

Idag har jag inte gjort mycket nytta, fixade min pärm innan jag fick springa ut till bussen för att träffa Anna. Jag gjorde såklart av med lite pengar! Men vafan, jag ska ju ändå på 2 stycker 20- års fester två helger i rad, så det är väl kanske dax att vara lite finklädd :)  Men annars så gick Anna och jag en sväng, pratade 1 timme om vart vi skulle äta, och det slutade som vanligt på MC donalds! haha. Men idag får jag vara lite onyttig tänkte jag. Måste skärpa mig. Sen åkte jag hem!

Måste börja spara pengar seriöst också, jag bara slösar och slösar. Det är hemskt! Men skärpning nu Mathilda, du vet att du kan! fast det är kul att slösa med.. Men jag ska verkligen försöka skärpa mig nu!

Ska snart se på handbollen!
Ta hand om er!


äntligen ledig ett tag :)

nej, jag ska inte klaga för att jag jobbat i helgen. Men jag måste ialf få säga att det ska bli skönt att få sova ut ett par dagar :) Sen kan jag ta nya tag och sätta fart igen..

Ja, som jag misstänkte igår så skulle jag inte ha någonting vettigt att skriva här elelr nåt speciellt roligt som har hänt. Men vi får se, kanske kommer jag med någonting nytt någon annan gång, det är knappast inte troligt, men ialf! Träning imorgon kväll ialf, sen får vi väl se hur jag känner inför det.. Usch! kan inte allt bara vara enklare, snälla.

Hoppas på en bra vecka 4, !


Ello ska såklart få några ord idag, på hennes stora dag, 20 år!
Jag saknar dig hoppas du har det bra där borta i London!
Pusss <3


Evighetsmaskin..

Usch, allt går bara runt och runt, och jag hoppas på svar!

Idag (lördag) har jag jobbat, igår jobbade jag och imorgon så jobbar jag, ganska länge! Men sen är jag ledig, ganska länge :) Nice.
Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv, och det lär inte hända någonting intressant imorgon heller, fast det ska man ju aldrig vara säker på!
Jo, jag bowlade idag och det gick faktiskt ganska så bra! Fast jag förlorade över David :(

Nu ska jag sova.
Natti!

What's up!?

Kom hem från jobbet för ca 2 timmar sedan, jobbade en timme extra :) Det gick ganska så bra idag, men jag var väldigt trött och tiden gick väldigt segt ett tag!
Nu ligger jag är i sängen och försöker att inte somna så att jag inte kan sova ikväll istället!
David kommer snart hit, men vi hinner inte ses så mycket känns det som eftersom jag måste sova sen så jag orkar upp, men det är ialf någonting!
Sen på kvällen imorgon så får vi se vad vi hittar på! Jag ska jobba mellan 7- 18 men på söndag är det 12- 22. Jag hoppas att det blir bra dagar på jobbet! Det har gått ganska bra de senaste gångerna som jag jobbar faktiskt!

Nu ska jag se om jag kanske ska föröska sysselsätta mig med någonting så jag inte somnar, fast jag är jävligt trött! Det måste jag erkänna.


Ta hand om er.
Puss hej!


Det går bra nu, kompis det går bra nu...


Det verkar som att det finns dagar som man verkligen kan ha en riktigt bra dag!Som idag för min del! Det började med en timmes massage och det var hur skönt som helst :) Och väldigt välbehövligt kände jag, ska ta och boka en tid tills nästa månad..Sedan blev det en sväng på stan och mat med Elin och det var så himla kul att träffas utanför jobbet lite :)
Sedan var jag hos David en stund innan träningen och åt lite kvällsmat!
Så om vi bortser från en dålig träning så har jag haft en toppen dag :) Jag hoppas på fler av dessa slag!



Och nu ska jag försöka sova så jag är utvilad till morgondagens arbetspass! :D
Ta hand om er gott folk.
Godnatt!

...och att tillägga, Ello, jag saknar Dig!



JAG HAR EN BROR, HAN ÄR BÄST!


O!

Idag är det onsdag, kanske är det en bra dag? kanske inte...
Fan ta den här dagen. och ge mig nästa, om 8 minuter!


SAKNAAAAAAD!

m

jaa, tisdag idag! jobbat idag, sträckt nacken!?

Jag är trött på er!

Längtar efter er, saknar er verkligen! <3

Längtar tills nästa lördag!




Jag älskar.

det går bra nu..

Ja, igår jobbade jag och sen begav jag mig hemåt för att bara ta det lugnt med en film. Trodde jag ja! Det slutade med att Amanda och jag satt hemma hos mig och förbredde hos för utgång! Och det var helt okej :) Träffade Sandra och tjejerna där ute med! Och hör upp människor, Petter var där! DET GÅR BRA NU!

Sen så gick jag vidare till david för att sova och idag så har jag inte gjort så mycket. Varit på bio, National Treasure! Jag tyckte ialf att den var bra! Imorgon är jag ledig och har hyrt en film som jag ska se och sen blit det lite städning av, men ajg är skitbra på att skjuta upp det! Och så blir det träning på kvällen, som jag itne ser fram emot. Jag fasar för joggingrundan! Men ja, man är ju ganska nöjd efteråt!

Och Erika är nu framme i USA hos Tilda, och jag beundrar henne och hoppasverkligen att jag kommer iväg på min resa senare i år! Om jag får med mig någon så vore det ännu roligare! vi får se, vi får se..
Men ajg är dålig på att spara pengar faktiskt, men jag ska försöka lägga undan mer nästa månad :/ haha! vi får väl se hur det blir med den saken också.


Och jag mår faktiskt bra nu... hopaps du med gör det! :)
Pusshej!

T.


Och jag är trött på folk! 
 
Fast inte alla folk....

Jag älskar er!
Jag älskar dig!
Och jag älskar dig, dig och dig!
Ni betyder otroligt mycket för mig!
I erat sällskap så vet jag vad riktiga vänner är!
Och i slutändan är det ju det som betyder någonting!
AIGHT?

Godnatt!


15

Nu vaknar jag för en gångs skull och känner mig hyffsat pigg me dtanke på att jag sovit dryga 15 timmar!
Jag fattar inte att jag har varit så trött på sneaste tiden, och att jag bara slocknade igår. Men det var skönt i alla fall. Idag så ska jag jobba 3 timmar, sen ska jag kanske träna fotboll, men det känns kanske inte som att min motivation är på topp för tillfället. Sen beror det på vilka som är där och tränar också! Men vi får väl se..

Men jag tror att morgon dagen kommer bli en bra dag, då ska jag träffa Malin! Och sen ska jag träna på gympozz har jag tänkt :) Jag är ialf jäkligt sugen på att köpa nytt träningskort där!
Och onsdagen hoppas jag också blir bra, då ska jag bowla med Erika, Maja och Anna. För snart beger sig Erika till USA och Maja till Australien. Jag vill också åka iväg! Men jag får vänta och spara oengarna ett tag till! Hoppas på att någon kanske kan följa med mig!

Nu ska jag käka frukost.
Ta hand om er!

15

Nu vaknar jag för en gångs skull och känner mig hyffsat pigg me dtanke på att jag sovit dryga 15 timmar!
Jag fattar inte att jag har varit så trött på sneaste tiden, och att jag bara slocknade igår. Men det var skönt i alla fall. Idag så ska jag jobba 3 timmar, sen ska jag kanske träna fotboll, men det känns kanske inte som att min motivation är på topp för tillfället. Sen beror det på vilka som är där och tränar också! Men vi får väl se..

Men jag tror att morgon dagen kommer bli en bra dag, då ska jag träffa Malin! Och sen ska jag träna på gympozz har jag tänkt :) Jag är ialf jäkligt sugen på att köpa nytt träningskort där!
Och onsdagen hoppas jag också blir bra, då ska jag bowla med Erika, Maja och Anna. För snart beger sig Erika till USA och Maja till Australien. Jag vill också åka iväg! Men jag får vänta och spara oengarna ett tag till! Hoppas på att någon kanske kan följa med mig!

Nu ska jag käka frukost.
Ta hand om er!

RSS 2.0