Några få meningar..

Usa var toppen, verkligen ett minne för livet! Jag har sett och gjort så himla mycket roligt, Rodeon var kanske mindre rolig, men nu har jag sett det och det var en upplevelse i alla fall..
Tack för en toppen vecka!! :)



USA för femte gången va!?

Jaha, då har jag fått min första dag på campus och har hängt med Margot på 3 lektioner, musiken fattade jag ialf liite av det som dom pratade om, Athletic Training klassen var jag helt körd i och höll på att somna, sedan hade dom typ en idrottsklass och då satte läraren upp lappar som det stog "Agree", "Disagree" och "Neutral" på och så fick man ställa sig i det hörn som passade in på en själv och det klassen fattade jag nog bäst! Inte allt, men man kunde ändå hänga med någorlunda. Igår var vi i en matsal, och i matsalen fanns resturanger. Helt sjukt! Och det finns verkligen skräpmat, pizza, hamburgare, massa friterat! Men det fann även sallad, lite pasta och så.. Men det är kul att se hur det fungerar och ser ut här. Idag åt vi i en annan av de tre matsalar som finns här och den ligger väldigt nära Margot, och är mycket bättre. Där var det buffé och man kunde ta för sig av det man ville ha. Annars så har jag även fått testat på att åka Campus bussen, man kan alltså ta bussen mellan lektionerna på campus för att det är så stort och det är en bit att gå! Man förstår inte riktigt förrän man ser det. Verkligen STORT!

Nu är Maggie och tränar, jag ska dra på mig joggingkläder och jogga ner till affären och handla lite.. Maggan säger att jag borde testa Oats i andra smaker som finns! Sedan går jag hem med det för det är hemskt att jogga uppför, jag har som sagt testat det och ALDRIG mer!!

Vädret är lite sämre idag, molnigt och det är beräknat att åska ska komma till kvällen.. Men det är i alla fall 27 grader så det är verkligen ingenting att klaga på! När vi kom första 2 dagarna var det ungefär 6 grader tror jag, fast det var kanske inte mitt på dagen men ändå.. Det blev ju bättre och bättre och jag har haft det toppen!

Nu ska jag som sagt dra på mig lite joggingkläder och se om jag pallrar mig ner till affären!



Här är en bild från River walken som vi var på i början av veckan!



Och här är en bild från en varm och skön 7-timmars dag i parken!



Och här är en sista bild från delfin showen som vi såg på Seaworld!

Lördag!

Idag är det lördag och det betyder att det var 9 dagar sedan vi landade i Houston.. Och vi har hunnit med mycket må jag säga alltså! Men det vet ni ju redan lite grann om ifall ni läst de andra inläggen!
Hur som haver, igår så låg Bitte och jag i parken när Margot skulle träna. Sedan skulle Margot hem och plugga lite så då låg vi kvar i parken och njöt av värmen, men sista timmen fick vi lägga oss i skuggan för solen ligger på ganska hårt och jag har fått snygga märken efter överdelen på bikinin. Hemskt! men igår spenderade vi i alla fall totalot 7 timmar i aprken innan vi åkte hem till Margot och gjorde oss lite iordning inför Texas Road house som mer eller mindre blev vårat favoritmatställe. Riktigt stora stekar som man känner igen från flintstones familjen som gick på tv när jag var liten! Sen får man välja 2 sides till det, typ bakpotatis och sallad. Första gången vi käkade där var jag inte så imponerad, men denna igår smakade det mycket bättre tyckte jag! Sedan hade den dagen gått och idag är det som sagt lördag och vi gick upp vid strax efter 8 för margot skulle upp till gräsytan och träna lite, så jag joggade i förväg och tog några varv runt planen och s edan körde jag lite utfall,mage och några få intevaller. Och nu ska vi snart till IHOP, pankakshuset! Margot har nämnt det flera gånger under veckan och nu är det äntligen dags att testa det! Dom ska tydligen vara riktigt goda..
Sedan blir det förmodligen lite Outlet och lite sista shopping innan de andra 2 drar vidare på karibisk kryssning, men jag stannar med margot 3 extra nätter och flyger hem på onsdag.. Det ska bli kul att se skolan när alla elever kommer hem efter spring break, nu är det lugnt här i området. men när skolorna är igång är det tydligen smockat med folk! Och bara matsalen kommer säkerligen bli en upplevelse, antar att det är ganksa stort.
Åsa, den där spikmattan låter intressant, kanske vi kan ha med på nästa partyy... om din allergi nu gått över vill säga!

Men nu ska jag snart hoppa in i duschen så vi kan dra och käka lite frukost på IHOP!
Jag saknar er där hemma lite nu faktiskt!
Ringde Farmor idag, det var så kul att prata med henne, hon blir så himlans glad! :)
Vi ses snart!

Skitinlägg...

Idag vart det Seaworld och vi såg 3 shower, späckhuggar, delfin och sjölejon! Och späckhuggarshowen var den bästa, det är så himla mäktiga alltså! Jag bara njöt i värmen och kollade på showen! Värt vartenda öre alltså..
Annars så har vi gymmat lite idag, sne käkade vi lunch i bilen till Seaworld och sedna efter seaworld så vart det taste och china och där kan vi snacka buffé.. Det var det värsta jag sett, typ 4 bord, två med mat och grejer och 2 med frukt och glass och massa efterrätter och detkostade typ 6.55 eller nåt och det ä ju inte ens 60 spänn!

Nåsväl, annars rullar pengarna på i takt med dagarna kan jag tala om, det finns nog ingen som kan säga någonting annat alltså... Men once in a lifetime och då måste man passa på känner jag!

Nu ska jag slänga mig i sängen..., Hör av mig!
Pussshej


Kommentarer...

Förresten, taaack för alla kommentarer!
Jag gillade nog Åsas allra mest, men mest impad är jag av Carina som klarade av att kommentera.. Och mins förvånad är jag över att Elin gick på Luddis sms!! Hehe.

Jag hoppas ni forsätter kommentera lite! :)

Pusshej!

Usa, igen!

Okej, ett kort inlägg vi ska iväg igen.. Margot ska och träna och jag vet inte om jag ska sitta på arenan idag också eller om jag hönger på de andra och kolar lite affärer och lägger oss i River park. River park är en park som ligger i närheten och där har vi legat ett par dagar, där har dom även en flod av källvatten som ständigt har samma tempratur och eftersom det är källvatten går det att dricka. Det är väldigt fräscht att doppa sig i den floden kan jag atala om. Och om man vill kan man hyra kanoter eller tubes och flyta ner för floden. Men vi ska iväg idag till New Braunsfield och flyta ner för en flod i en tube, och jag tror att det kommer bli väldigt skönt eftersom vädret ser lovande ut idag med! :)
Och igår var vi förresten på Rodeo night i Austin, där var det lite karuseller och sedan kunde man gå in och kolla på när cowboys red på sina hästar och kastade lasso mot små tjurar, och så band dom upp bollarna på hästarna och den som satt på skulle försöka få så mycket poäng som möjligt! Helst hemskt att se alltså! stackars djur! Men det rä väl som vilken annan sport här, fast djuren kan ju inte välja själva om dom vill vara med eller inte..
Imorgon ska vi troligtvis till Sea World, och där finns det lite av varje om jag fattat saken rätt. Karuseller, Vattenvärld och sedan kan man se shower med späckhuggare och delfiner och så. Det ska bli jättekul! :)
Man annars är det bra här borta, jag har bränt min panna så jag är grisröd och sedan känner jag att min rygg svider en aning, men det är så himla skönt med lite sommarväder måste jag säga! Så jag hoppas vårt fina väder där hemma håller i sig så jag kommer hem till ett skötn Sverige! Om jag kommer hem vill säga, för jag berättade väl om vårat lilla hets byte i Paris? Och då var vi ändå tre.. på hemvägen kommer jag vara alldelesalldeles ensam.. Men det kommer nog gå bra!

Nåväl, nu är det dags att kasta ner att man ska ha med sig och sedan drar vi till floden och flyter lite!
Ta hand om er därhemma!
Tänker på er!

Mina första dagar i USA!

Igår klockan 02.10 ungefär så tog vi bilen från Stenby till Arlanda flyplats för att några timmar senare ta flyget till Paris.. Online incheckningen på Arlanda gick bra tillslut även om det var ganska lång väntetid tills vi kom fram och kunde checka in. Men det gick som sagt bra och vi kom på planet till Paris, planet vart dock en aning sent så när vi landade i Paris var vi 15- 20 minuter sena och enligt biljetten så hade vi redan missat våran incheckning till nästa flyg, men eftersom det var samma terminal så tänkte vi att det var lugnt, vilket vi ganska snart insåg var helt fel! Men i alla fall så började vi leta efter terminal och gate, och frågade personal på flygplatsen vart vi skulle gå och svaret vart: Oh, you better hurry up cause you need to take the train! TRAIIIIN? Och ungefär där så började den löpning som skulle bli den snabbaste jag någonsin gjort i mitt liv förmodligen, och efter några fler rådfrågningar så kom vi fram till tåget, vi hann precis med det, och nu var det ungefär 10 minuter tills vårat flyg skulle lyfte men med 5 minuter kvar kom vi in i flyget! Och det första jag möttes av var en glad flygherre som sa:  Why are you running,you have plenty of time! Yeah right tänkte jag och log ;)
Men svettiga som vi var slog vi oss ner på våra platser som visade sig ha egen tv med flertal olika filmer att välja mellan, tv-serier, spel och music av olika slag. Maten ska jag inte heller klaga på, det mesta var bra! Jag sov jättemycket hela resan så jag känner mig inte ett dugg Jet-lag faktiskt, fast man är såklart lite seg i kroppen!
Efter den lilla incidenten eller vad man ska kalla det på flygplatsen i Paris så känner jag mig lite smått nervös inför min hemflygning som jag ska göra alldelse ensam, men å andra sidan så är dte ju bara att ha mål i mun och fråga sig fram plus att jag blir en erfarenhet rikare! Och som min arbetskollega Catta sa: Kommer du till Paris är det ju inte så långt kvar hem! Och det ligger väl någonting i det för på ett eller annat sätt kommer jag väl komma hem ska ni se!

När vi kom fram till Houston, fixade vi hyrbil och jag vart förste GP:S läsare, och så fort vi kom ut på den stora vägen som vi skulle åka på i drygt 2 timmar så somnade jag på en gång! Sedan stannade vi och tog lite mat i magen innan vi fortsatte vår resa till Maggan och San Marcos! Klockan 22 på kvällen här anlände vi och då var det bara in med packning i lägenheten, dricka lite nyponsoppa och sen somnade jag ganska skönt omkring 24- tiden!

Idag har Maggan visat oss runt lite på tärningsanläggningar, och sedan var Margot och tränade och då gick vi in en affär som låg i närheten.. där vi stannade så länge som möjligt eftersom det öste ner och var bara dryga 7 grader.. Men enligt prognoserna så ska vädret vända redan på söndag så vi håller tummarna på det! När Margot tränade så åkte vi och käkade lunch på en fräsh resturant och jag käkade salladsbar och det fanns massa gott att välja på! Eftersom vädret inte var på våran sida så spenderade vi några timmar på det största Outletet jag någonsin sett, och jag tvivlar på att det kan finnas många som kan slå det! Hel enormt, som en liten by uppbyggt med affärer i små hus och det fanns allt från nike, victorias secret, gucci och massamassamasssamassamassamassamassamassamassa andra affärer.. Man måste uppleva det för att förstå! Men vi hann inte ens med hälften på de 2 timmarna som vi gick där, för efter 2 timmar så var vi så trötta så vi åkte till ett target och gick en kortis innan vi åkte tillbaka till lägenheten och där sitter vi nu, har käkat lite kvällsmat och läst lite böcker!
Och nu antar jag att ni läst hela detta inlägg för att få veta om jag hittade någonting under dagens shopping och det gjorde jag faktiskt: Ett par Nike skor för 19.99 dollar, riktigt kap alltså! Lättast är att gångra det med 10 för att få priset, det blir ett lätt överslag men det är som sagt lättast så! Sedan var vi inne på Tommy Hilfiger och där hittade jag ett par shorts i marinblå färg pch en kofta! Sedan har jag spanat in en adidas klocka som var riktigt snygg, men det vart ingenting idag..

Ville bara höra av mig så ni vet att jag är vid liv, jag hör säkert av mig snart igen! :)
Ta hand om er där hemma, tänker på er! <3


Paaanic!

Idag när jag kom hem från jobbet visste jag vad som väntade mig: Packning! För imorgon bitti åker jag till USA och Maggie, och då kan det vara bra att ha med sig lite kläder.. Men lite kläder blir alldeles för sällan lite kläder utan alldeles för ofta jättemycket kläder! Och jag har redan packat om ett par gånger och för varje gång verkligen anstränger jag mig för att ta bort någonting, så om jag kör så i ungefär 10-12 vändor så kanske jag itne får betala så mycket i övervikt! Jag vill verkligen inte åka på att betala det redan på vägen ner.. Det kanske blir till att ta fram en väska till, men det vill jag också helst slippa för jag skulle vilja spara lite utrymme till shopping ;)
Så om någom expert på att packa skulle råka läsa det här nu och känna att dom vill göra någon en tjänst så vore typ NU ett jättebra tillfälle att hjälpa lilla MIG! Men annars känner jag verkligen att jag har kontroll över saker och ting, eller inte.. Fast biljetten vet ajg nog vart jag har i allafall, och passer då.. Men sen är det inte så mycket mer som jag har koll på.. Jo, pengarna!! Sen så var det inte så mycket mer..
Men jag ska väl ta och packa om min väska än en gång och hoppas att den blir lite lättare! :)

The stranger inside...

Jag ser i dina ögon svarta gång,
Jag hör lärkan spela vår vackra gång,
Den sång som än en gång fick mig att fälla en tår,
Under tiden skär jag mig med en nåls vassa spels- så vackra sår,
Ur såren rinner rädsla
och jag vet inte längre hur jag mår
Vet inte längre om mitt häjrta slår


Där ser man vad man kan hitta i allt bråte från gamla skoltider, visst är jag ändå en mörk och djup människa.. åtminstonde verkar jag nog varit lite så i en period i mitt liv!


Nåväl, idag har jag jobbat 7-15 , sedan tog Elin och jag bussen in till stan och växlade pengar till mig och dollar kursen är inte alls rolig nuu :( men det får går! och jag kommer ha så kul! Och så fick jag se en skymt av min David som kom förbi på Forex innan han skulle hem!
Sedan vart det till att träna puls/medel och jag kände att det gick bättre än sist i alla fall, men kanske inte helt hundra! Sedan åkte jag hem, käkade och sedan hamnade jag i något tillstånd där jag bara kände mig trötttrötttrött.. Och nu ska jag sova för jag känner mig helt slut!
Godnaattt!

Sunday

Dåså, denna söndag verkar ta slut även den.. David och jag gick till farmor eftersom hon har namnsdag idag: Garttis på namnsdagen farmor! Sedan ramlade det även in lite mer folk, till exempel min pappa och lillebror däribland. Farmor dukade upp med säkert 7 sorters kakor och bullar och allt vad det nu var och jag åt ingenting av det hon ställde fram, och jag är nästan imponerad av mig själv.. Jag tog mig en banan och såg glad ut istället! Sedan gick vi hem till mig och jag försökte börja packa men det är så jävla tråkigt så jag skjuter lite till på det! Så på onsdag kväll har jag förmodligen paniik och kommer kasta ner all möjlig skit i väskan! Men huvudsaken är ju pass, pengar och biljett och det tror jag faktiskt att jag fått med mig i alla fall!

Nu ligger jag här i sängen med en jättemysig lampa tänd och på tv:n är beck.. Jag ska läsa några sidor i min bok sen som jag jobbar på att ta mig igenom och sedan ska jag sova så jag orkar upp imorgon till jobbet klockan 7! Sedan blir det att växla pengar och träna puls/medel om jag kommer med denna gång också! Jag känner att jag måste växla pengar i första hand!

Men som sagt så måste jag orka upp imorgon så godnatt gott folk!

När mörkret faller

"Nina tog livet av sig själv" säger pappan till Leijla, Ninas lillasyster, när familjen just tvingat henne att springa över motorvägen ett antal gånger för att ta livet av henne. Hon klarar sig 2 gånger, den tredje gången faller hon mitt på vägen och en lastbil kör över henne. Mitt framför ögonen på sina släktingar som säger att det var det enda rätta. Hon hade fört skam över familjen, ingen skulle respektera henne.. När mörkret faller berörde mig verkligen, och jag som tycker om religion jättemycket försöker också förstå hur man kan tänka på ett sådant vis, men som sagt så handlar det om en religion som många inte kommer förstå sig på.. Men jag är inte rätt person att döma och tänker därför heller inte göra det.. men jag kan säga att jag tycker det är hemskt!


Nog om den filmen, som jag kanske råkat avsölja lite för mycket av.. Vad har annat hänt i dagarna? Jag har jobbat några dagar, tränat och spelat en match och den matchen kändes i mina vader och min kondition är så jävla dåliiig! Sen har jag träffat Erika och Majsan och det är alltid lika trevligt! :) Och så har jag varit en del hos David och det är ju alltid lika mysigt!
Och sen vet jag inte om så mycket mer har hänt fakitskt.. Idag ska jag till farmor som har namnsdag och lämna lite lotter och sen ska vi hem till mig och äta och så,  sen blire fotbolls träning i torshargshallen! Min första för den delen! ;)
Och så måste jag verkligen börja packa om jag ska hinna med allt, för på torsdag morgon åker jaag! :D

Nu ska jag fortsätta kolla på reprisen av lets dance!
Hej så länge!

stavfel...

Värst vad mycket stavfel jag hade i det förra inlägget och jag kan tippa på att Luddan störde sig ganska mycket på det och skrattade under hela tiden när hon läste det, om hon läste det.. Men jag bjuder på det! :) Annars gick dagen på jobbet ganska fort och det tackar jag ödmjukast för!  ;P
Imorgon ska jag jobba 12-17 sen ska jag kanske träffa Anna en stund innan fotbollsträningen, det var längesedan vi sågs nu och jag har saknat dig.. och det var verkligen fleraflera veckor sedan som jag tränade fotboll så det ska bli kul! :) Hoppas på en bra dag med andra ord!

Nu ska jag sova i min nybäddade säng, och det får mig alltid att sova så mycket bättre!
Godnatt coh sov gott!

Trött = Tired ;)

SÅdär, en timmes sömn senare känner jag mig genast MYCKET piggare... eller inte kanske. Känns som om jag skulle kunna sova en eller ett par timmar till men plikten kallar och jag ska dra på mig kläderna och kila till jobbet, jag tänkte gå idag med för om jag cyklar så har jag inte lika lång tid på mig att vakna till liv och bi det som likas vid människa..
Idag vlir första gången på en vecka som jag säter mig i kassan eftersom jag varit hos min mamma i 5 dagar! Men det känns som att det är ganska inpräntat i mitt huvud med alla koder och alla återköp och allt så jag tror det ska gå fint!
Som sagt, plikten kallar!
På återseende!

Thuseday, like they say in the united states of america!

Igår så vart det inget städande och inget besök hos min farmor, för jag och Elin åkte in lite tidigare och tränade puls/medel.. När vi kom ner till friskis så såg vi väärsta kön alltså, den gick runt ett helt varv som nån jävla orm och vi tänkte att det var kört men ställde oss ändå i kön och vi kom in på platserna 81 och 82 tror jag och passet tog 85 pers! Så vi hade liite tur kan man säga.. Och precis som de två andra gångerna jag tränat hennes pass så trodde jag ett flertal gånger att jag skulle falla ihop, men jag gjorde inte det denna gången heller... Lucky me ha! :) Efteråt åkte jag hem till David och åt min favorit lasagne som han hade gjort och sedan glodde vi bara på tv och tog det lugnt, mycket skönt må jag säga! Idag ringde Davids klockan 8.30, men jag somnade om några gånger så jag gick kanske upp vid 8.50 eller nåt och käkade lite frukost innan vi skulle ta bussen.. Så när David åkte vidare till skolan gick jag ner och gymmade 1 och en halv timme på friskis! Så nu är jag trött, och ska och jobba klockan 16 och då får jag träffa lilla Luddis! :D
Men nu ska jag käka lite och sedan ser jag att jag skulle hinna med en liten tupplur såhär på eftermiddagen och det vore ju inte helt fel! ;)
Tjoheej!

Måndag och 9 dagar kvar...

Ny vecka, och 9 dagar kvar tills jag beger mig till USA, usch vad jag tjatar men nu är det inte långt bort alltså.. :)
Nåväl, dagarna hos mamma har varit bra överlag måste jag säga, och jag saknar henne redan! och den övriga familjen där borta såklart! Det känns så jobbigt att det är dryga 40 mil emellan även om det kunde varit mycket värre än så.. Men jag ska se till att åka i April eller så igen när jag kommit hem från Holland och så! Ibland går tiden så himla fort bara och jag hinner inte med allt som jag vill! Och när jag väl är där så går tiden ännu fortare och det är jobbigt!! Men idag har jag inte haft någonting alls för mig, förmodligen hade jag sovit bra länge om inte David vckt mig tjugo i nio och så var jag inte såå nöjd! Men nu är jag ialf vaken, ska snart käka lunch och sen kanske jag borde göra lite nytta här hemma, men det är nog roligare att gå till farmor faktiskt, har ju inte sett henne på en vecka!
Och förresten, igår kom tåget till och med in i tid! Japp, ni läste rätt !! :D

Nu ska jag som sagt käka lite och kanske, om lusten faller på, packa upp min väska och så! Annars så ska jag ju ändå packa den väskan om några veckor igen så den kanske kan stå där tills dess! ;)

Saknar dig Mamma!

RSS 2.0