What a feeling!

Idag mår jag sådär bra :) Jag vaknade ganska sent- vid 11, sen ringde jag David och vi bestämde att vi skulle äta lunch ihop så det vart en bra start på dagen. Sedan packade jag träningsväskan och tog bussen in till stan för att möta upp Elin innan vi skulle träna. Och vi har länge pratat om en resa av något slag, en weekend eller en varm resa i jul. Men en vecka vekrar vara svår att få ihop på grund av skola och jobb och sådär.. Men i vilket fall så begav vi oss till ticket för lite hjälp om hotell i London och så. Så nu har vi reserverat flyg- så den 6:e december åker vi på en tre dagars resa till London och det känns jätte roligt!
Sedan gick vi ner och tränade aerobics- och det gick inte sådär jätte bra om jag ska vara ärlig men om några veckor.. eventuellt månader eller år, så ska nog det där också sitta ;)

Dagen idag har alltså varit bra från min sida. hoppas eran varit bra med!


Söndagar

söndagar, oh gosh! Jag tycker jämnt de är svintråkiga, nu under fotbollssäsongen har matcherna alltid legat på söndagar så då är det liksom bara väntan på matcher som infaller på söndagen.. Men vaknar man vid halv tolv som idag och det är samling 14 så känns det ganska bra. Och så vart det Bingolotto med älskade farmor eftersom jag förra evckan föreslog att vi skulle spela, och då vann vi ju sån vi köpte nya för det- men neej. Ingen lycka denna gång! Men skam den som ger sig, så jag ska nog ge mig på det där med bingolotto snart igen! ;)


Jag hatar att bli vuxen, men på ett sätt så känns det ändå bra, någonstans så vet jag ju att man måste bli det! Och det är ju nu man själv måste inse vad man vill lägga energi på, vad man ska göra i framtiden o.s.v. Och det finns en del saker jag insett, och det suger att jag kommit underfund med hur det ligger till. Men kanske är det bra, för då slipper jag lägga energi på det, nu kan jag lägga energi på saker och ting som är värt det. Faktum är att det är precis det jag ska föröska göra nu faktiskt, för jag tror man orkar mer då och man mår nog bättre av det i slutändan också...

Förresten har jag ju låtit Lars Winnerbäck bli min förtillfället mest spelade skiva, efter jobbet i strömsholm så vart jag gasnka så såld på musiken alltså. Fast det är klart, Håkan är ju också förbannat bra ;)
Och mitt favorit program IDOL har ju börjat! YEEES! Och tackvare att min David har fixat en jabel mellan datorn och tv:n så kan jag spana in alla program i efterhand som jag missar när jag jobbar och tränar. Fantastiska uppfinningar det där! :)

Saker och ting förändras!
Och nu har klockan blivit en del så jag borde sova!
Godnatt gott folk!


Our Friendship Story!

Åh, jag blev så himla glad när jag kom hem från jobbet.. Jag möttes nämligen av ett brev- Till MIG! Och det var från min käraste vän Margot, från USA :) Och det var så himla fint, och jag saknar henne. Maggie, jag saknar dig! Det är så mycket jag tänker att det här skulle vi skrattat ihjäl oss åt, eller att bara spontan ringas. Men vi ses ju snart igen i alla fall!

Sen vill jag gratta Erika till körkortet, så himla roligt! Grattis!!

Annars så mår jag ganska bra för tillfället, känner mig rätt nöjd med allt runt omkring :)



:)

OJ vad längesedan jag gav en uppdatering här.. kanske är dags!
Men jaa, det har inte hänt såå mycket i mitt liv faktiskt, jag har jobbat lite och så.. Umgått med nära och kära.
Sen kan jag ju informera om att jag köpt kort på friskis sen jag kom hem från Kreta, och det känns bra. Har bara hunnit med att jympa hittills, men jag ska försöka testa på gymmet snart med..

Idag är jag ledig och då ska jag unna mig en dag i frisörstolen med klippning och färgning och det blir såklart hos Jojo! Men vi bestämde oss för att laga mat innan och så, så jag borde väl göra mig iordning egentligen eftersom vi ska mötas om en timme typ. Måste nog ta en macka till frukost innan man annars lär jag svälta. Ikväll ska jag träna fotboll och sen ska jag hem till David på kvällen och på fredag jobbar jag kväll. Vilket jag kommer göra alla fredagar, fastd et är självförvållat, eftersom jag inte hade mer än 6 tider i månaden så frågade han om jag ville ta varje fredag som fast och då sa jag ja! Men jag har ialf lördagarna och söndagarna lediga oftast! :)  Men nu på lördag ska jag jobba och sen blir det räk och filmkväll med elin, och på söndag ska jag spela match med mitt älskade division 5 :)  Och sen är denna vecka slut!

Men jag måste nog ändå passa på att berätta en sak till som hänt: TJEJMILEN!
Jag och några Hemköpskollegor anmälde oss till denna tjejmil, men ett par hoppade av på grund av resa och sjukdom så då ringde vi in Elin som fick hoppa in och göra en insats. Så stog vi och väntade på att få starta, för vi bestämde att vi skulel starta i gruopp 7 eller 8. Men sen fick någon en snilleblixt och vi hängde på grupp 6. Elin och jag började småjogga lite.. Men efter ett tag upptäckte vi att vi kommit till 2 kilometer, Fantastiskt tyckte vi som trodde vi skulle stupa efter 1! Men jaa, kilometrarna gick och heltplötsligt blev det 5, sen 6 och nät vi kom till 8 så var det ju bara att hålla ut. Och jag kan ju säga att vi jogga inte i något fantastiskt snabbt tempo men vi luffsade oss igenom milen! Haha. Men det var ialf en rolig grej, får se om man pallar hänga på nästa år  ;)

Oj, nu ska jag käka frukost och göra mig iordning.. klockan går fort ibland!

RSS 2.0