Stockholm och Strängnäs!

Huvudsaden Stockholm vart min och min kära vän Annas destination igår! :) Och nog vart det bra allt, shoppade inte alltför mycket vilket var bra jobbat av mig, men det vart ett par småsaker! Riktigt mysigt att bara strosa omkring i bra sällskap, för det var det verkligen! Och när man kom hem på kvällen var man lagom trött, det vart rostade mackor med räkor innan jag somnade sött framåt 23 tiden... Tack för en toppen dag Anna! <3

Idag vart det till att stiga upp vid 10 och göra sig iordning för en dag i Strängnäs med pappa och bror! Och Strängnär är en mysig liten stad med hamnen tycker jag. Det vart lunch nere vid hamnen på en servering, och sedan hittade vi slagstaglass serveringen så jag unnade mig faktiskt en glass med nötkross idag, man får unna sig ibland intalar jag mig själv :) Gott var det i alla fall! Och sedan vart det lite kikande i affärer och strosande vid hamnen och nu har jag kommit hem och ligger i sängen och känner att jag borde rycka upp mig innan träningen om en halvtimme! Kommer bli kul med fotboll hoppas jag, det var ju ändå ett tag sedan nu! Kul att träffa folket där i alla fall! Men tack för en bra dag pappa och bror! :)

Så två toppen dagar alltså! :)
Taaaack! <3

Finally!

Två dagars ledighet, precis vad jag ville ha! :D Känns superskönt!
Ska krama kudden nu, godnatt!

Trött



Godnatt gott folk!


nothing

Sådärja, ännu en helg avklarat och jag har spenderat dom flesta timmarna på jobbet! Men nu jobbar jag 12-22 idag och 16-22 imorgon och sedan är jag ledig onsdag och torsdag! På onsdag bär det av till Stockholm med Anna och det tror jag kommer bli great! :) Lär ju bli så att man gör av med en hundralapp eller två kanske! På torsdag ska jag, pappa och bror hitta på någonting ihop, kanske blir det västerås och bara ta det soft och käka gott och så!

Idag åker mina småsyskon hem och det kommer bli tomt! Det känns dessutom som om dom kom nyligen, veckorna går fort. Isak har varit här i två veckor och Angelica i en vecka. Men dom får se till att komma hit snart igen! :)

Jag känner inte att jag har inspiration för att skriva idag, så jag dunstar!
Tjohej!

Lunch!

Nu sitter jag hemma i fåtöljen, har lunch och har ätit på tok för mycket, det gör ont i magen! Ska snart cykla tillbaka till jobbet men om jag fick välja själv skulle jag sitta kvar här ett par timmar till. Men jag kunde somna igår på en gång när jag la mig och somnade som ens tock antagligen för jag hörde ingenting av när syster sprang in och ut i rummet och satt vid datorn. Jag var nog aningen trött alltså! 7-18 idag alltså, känns inte såå motiverande men ludd kommer klockan 15 :)
När jag kommer hem ska jag påbörja maten, sedan ska jag ut och jogga en sväng och sedan blire hem och käka. Funderar på att hyra en film till ikväll, bara ligga i soffan och slappa! :)

Nu är det nog dags att kila iväg till jobbet igen.. Tjoho!

Äntligen helg?

Ja, äntligen helg säger säkert många idag! Men inte jag, för jobbandet fortsätter för mig trots helgen. Imorgon jobbar jag 7-18 och på söndag 10-18+ och sedan kanske det bli att jobba på diggiloo för mig om det är okej att jag kommer efter jobbet! Ska bara se om Hasse kanske har lust att skjutsa ut mig, det vore guld.. :)

Idag jobbar jag med, 12-19, rätt schysst pass om jag får säga det själv! Jag steg upp klockan 7.15, käkade frulle och tog bussen in till stan för att träna på gymmet! Det gick helt okej, jag värmde upp 17 minuter på löpbandet och sedan körde jag igenom mina maskiner! Och nu sitter jag hemma igen, har tagit mig ett bad och ska snart slänga i mig en banan innan det är dags att kila mot jobbet. Men som tur är kommer Ludd också och börjar jobba klockan 12 och jobbar till 22, vilket betyder att jag får jobba med luddis heeela dagen :) Tiden går så mycket fortare då.. Ikväll ska jag göra Johannas Tacopaj som var så fruktansvärt god, får se om jag lyckas komma i närheten av det eller om det blir helt misslyckat. Sedan skulle kanske Maggan komma över efter kalasfirande och det vore trevligt att se hennes vackra nuna! Men sedan blir det sängen(som i två dagar bestått av en luftmadrass, men jag har sovit fruktansvärt bra på den fakitskt, tro det eller er!) så jag orkar upp till jobbet imorgobitti, 7-18 tillhör inte mina favoritpass. Men man får ju trotsallt kvällen! :)

Nu ska jag avsluta med att säga Grattis till Amanda som blir 21 :) Congrats!
Och så dunstar jag nu!
Tjohej!

Nighto!

Sådär ja, 12-22 avklarat sedan vart det hem och glo på nya Wallander filmen! :) Och nu är det dags att sova för klockan 7.45 ska jag stå ute vid johannas bil och vi ska åka in och träna på gymmet på friskis, sweet! Känns bra att börja dagen med träning, och sedan ska jag möta lillebror Isak vid bussen så han ska få handla godis på godisland och efter det ska jag hem och baka tårta med honomför det har jag med lovat! Sedan är det jobb som står på listan, 17-22!
Idag kom förresten Anna in på Hemköp och handlade, jag blev glad av att se henne! :)

Nu blev detta inlägg lite oseriöst, men nu ska jag sova! Godnatt!

Måååndag

Idag är jag ledig! Och eftersom jag somnade rätt tisdigt så vaknade jag tidigt idag efter dryga 9-10 timmar sömn, kändes behövligt. Vad jag sak göra nu är lite oklart, jag tänkte nog ta en promenad en sväng, sedan ska jag hem och göra min iordning för en sväng på stan med systeryster som kom från Göteborg igår! Och klockan 17 ska jag träna medel på friskis som äntligen öppnar idag efter en veckas renovering och jag har hållt på att bli tokig! Men jag har vart på ASK en dag, sen var Jojo och jag i vilsta på medelpasset där och sedan har jag väl joggat en sisådär 3 gånger så jag har i alla fall gjort ett försök till att röra på mig.. Även om inte joggingturerna går i 110! ;)

Nu ska jag nog dra på mig mjukisar och ta mig ut en sväng!
Ha en bra dag vänner små!

Torsdags resumé!



Idag tog Anna G och jag oss en joggingrunda, helt okej gick det faktiskt!
Kul med bra sällskap dessutom! :)


Sedan satte Isak och jag igång och bakade chokladbollar, men när det var avklarat och jag började med sockerkakan så hade redan Isak tappat intresset och jag fick göra det själv..


Och vid lunch kom denna fina tjej förbi och det gjorde mig glad!
Vart lite matlagning, kyckling med ris och currysås och det smakade till och med bra fast jag var inblandad i matlagningen! ;)



Och sen tog Jojo och jag oss ut till Vilsta där vi efter om och men hittade friskisgänget som stod och hoppade nere mot vattnet! Skönt att träna ute, men tiden gick lite väl fort idag tycker jag.. Men som sagt skönt att vara ute i det sköna vädret!

Nu har jag lovat Isak att han ska få göra en tårta med, marsipantårta ville han fixa!
Men jag ska försöka dra igång tårtbaket snart för jag vill inte att det ska bli så sent ikväll för jag ska jobba 12-22 imorgon eftersom det var lite sjukt på jobbet! Men det är bra, det är pengar och det behövs om det ska bli lite pengar till resa och annat kul.. :)
Nee, nu ska jag se efter om Isak har tid att baka tårta!
Ta hand om er gott folk!

Tack för ännu en toppendag!


Onsdags resumé!



Igår tog jag min in till ASK och tränade, 20 minuter på löpbandet och sedan körde jag maskiner i ca 1 h innan jag var tvungen att kila för att...



..möta upp pappa och Isak vid biografen där det vart Ice Age för hela slanten!
Och den var toppen, verkligen!
Sedan tog vi hem kinamat som alltid är lika gott :)


Sedan ringde jag Anna och vi tänkte hyra film, men då började det såklart ösregna..
Men jag tog mig hem till henne och det vart Wallander kollande i 2 h och såklart en del snack, great!

Tack för en toppen dag! <3




..

Då var man tillbaka på jobbet igen, ett 16-22 pass vart det och det kändes ju alldeles underbart! Men alltid pengar i alla fall! Min mobil har gått sönder, jag la den i en påse och där var det tydligen vätska så den är fuktskadad! fuckin skit säger jag om det, måste väl köpa mig en ny mobil nu antar jag.. Hurra för mig, så jävla smart alltså! Nåväl, det var kul att träffa Luddis på jobbet, och Elin som kom in och handlade.. Och så var det kul att Maggie kom förbi och lunchade här idag med!

Förresten, Sandras och min tärning på thorgym gick sådär för det var tydligen sommartider som gällde och det hade dom inte skrivit på internet, men vi tog oss en joggingtur istället och det var skönt efteråt även om jag tycker att jogga är ett av de tråkigast träningssätten! Men tack för sällskapet Sandra, roligare om man inte är helt ensam när man joggar!

Imorgon ska jag ta mig in till ASK och gymma tror jag innan eller efter vi ska på bion! :) Det blir bra tror jag, sen kanske jag ska träffa Anna G med! :D Hoppas på en bra morgon dag! Nu känner jag mig rätt trött och ska nog förflytta mig till sängen!
Godnatt!

Hemma igen!

Nu har dagarna hos mamma som vakt passerat och det har gått jättebra, toppen var också att David stannade från fredag till söndag! :) Mysigt var det! Tack!  Vi har inte gjort så mycket annars, eller tagit hand om alla djur såklart och mina syskon har jag faktiskt gett föda så dom överlevde hela helgen men utöver det har det varit lugna dagar. Vi har hyrt filmer som vi kollat på och så har det varit mycket godisätande för syskonen mina! Själv festade jag till på ett par apelsiner och en näve naurella cashewnötter, och det duger mer än väl för mig! Och maten vi har ätit har varit festlig och det har smakat väldigt bra med! Jag trivs där på landet, det är charmigt och du behöver inte bry dig särsklit mycket om hur du ser ut när du går ut och rastar hunden, eller tar dig ut till stallet för det passerar sällan folk där och dom som gör det bryr sig inte mycket inte. Igår var det lite stressigt bara när bakhjulet på bilen låste sig och jag kunde inte få igång det, och detta var när jag skulle skjutsa angelica till gothiavup samlingen, men som tur var kunde hennes kompis mamma hämta henne! :) Och sen rev unghästen ner allt på väggarna i sin box, men det gick bra trots allt! Igår var jag förresten ute och joggade en kvart med, sedan körde jag lite arm och magövningar på tomten!

Men vad stor våran lilla Bobo har blivit, han bara växer och det är ju för väl det men det skulle inte skada om han var liten valp ett tag till ;) Men vi har tagit ca 1 h promenader fredag,lördag,söndag och måndag och han blir så lycklig när jag släpper honom i skogen och han får springa fritt och han är så duktig och sticker inte iväg!





  När han var nyanländ till familjen! ca 8 veckor? Och såhär stor nu, ca 3? månader senare!



Idag satte Isak och jag oss på tåget mot Eskilstuna, och jag sov ett par timmar eller så på tåget- ljuvligt! Sedan roade Isak och jag oss med lite flummiga kort med kameran.. Riktigt snygga! Se själva..






Imorgon bitti ska jag upp och träna på thorgym med Sandra, så nu blir det till att sova!
Godnatt allesammans!

På promenad i regn !



Sådär ja, nu är det jag i mammas och Beppos hus som ansvarar för 2 barn, en hundvalp, 3 katter och 3 hästar.. Wish me luck! Och jag har nu fått instruktioner om hur unghästen ska matas eftersom hon fått fång så är det lite specialgrejer att tänka på men det ska nog gå vägen.. tror jag ;) I vilket fall så har jag och Bobo varit ute i en timme i regnet och gått i skogen och han har fått springa av sig men jag tror han var rätt nöjd när han kom in på tomten och insåg att han det var slutet på promenaden! Nu ligger han utslagen i soffan bredvid mig och jag har bäddat in honom under en filt, han är så söt så söt. Nu är det snart dags att gå ut och ge hästen sitt hö och sedan ska Isak och jag åka till videomix för att handla godis till ikväll! Kanske hyra en film med.. Sedan kommer David hit efter jobbet någongång :) Mysigt! Men nu ska jag som sagt ut i stallet.. Ta hand om er!


(jag orkar inte engagera mig i att vrida bilden så ni får vrida huvudena istället)



Just a great day!

Wohoo, jag har haft en helt underbar dag idag och jag känner mig otroligt nöjd med dagen!
Jag gick upp vid tio, cyklade till David och hämtade post som jag tänkte ta med mig till jörlanda så han kan få det av mig! Hoppas han kommer bo med mig hela helgen :) För imorgon åker jag alltså klockan 14 till Göteborg!
Efter cykelturen till David slängde jag i mig frukost, packade träningsväskan och tog bussen till årby och tog en lite promenad till Hemköp smeden där jag mötte upp Maja och Erika och efter mycket om och men gick vi hem till Erika med lite inhandlade nödvändigheter till våran exklusiva måltid: Kycklinggryta eller vad man ska kalla det, med pasta och god sallad! Mumsigt värre vart det! Och självklart så var det ju helt ljuvligt att få hålla i de små hundvalparna på en vecka som blivit en del av Erikas och Viktors familj, så otroligt gulliga, och vilken mysig mamma dessutom. Ja, djurälskare som jag är vart jag helt såld på dessa små liv och ville mer än gärna ta med en hem. Sedan snackades det såklart en hel del med som det vanligtvis görs när vi ses! :) Sedan traskade vi neråt stan, Maja och jag gick ett varv innan jag skulle ner och köra puls/medel på friskis. Jag kände på en gång att det inte var min dag, kände mig seg i ben och pollenallergin gjorde sig påmind i ögonen. Men jag kämpade på passet igenom och gjorde det bästa av situationen! Sedan traskade jag hemåt Anna och vi bestämde oss för att göra lite kvällsmat, tonfisk sallad med pasta! Väldans gott det med! Men efterätten fruktsallad vart det inget eftersom vi impulvist bestämde oss för att gå och se The Proposal på bio, vilken underbar film! Nej, vi sågs inte bara och åt och sen gick på bio, vi hann ju med massa prat med och det är alltid nödvändigt :) Och eftersom Anna tagit körkort nu så skjutsade hon hem mig och nu ligger jag i sängen med datorn!

Men tusen tack för dagen idag, den har varit så otroligt bra, verkligen!
Tack! <3

Måndag

Dagen idag är jag rätt nöjd med ändå får jag säga, jag jobbade 7-15 och det var endast en timme som jag kände var seg under tiden på jobbet! Vilket betyder att dagen gick fort! :) Sedan åkte jag hem, slappade lite, käkade lätt mellis och sedan åkte jag och Sanfta med Johanna in till friskis, där jag mötte Jessica med, och tränade ett medel-spinning pass med pulsklocka! Det kändes faktiskt roligt, och det tror jag beror mycket på, dels pulsklockan då men även musiken! Har ledaren musik som man själv gillar så går det så mycket bättre! Sedan åkte jag hem där maten stod serverad och det vart klyftpotatis och fläskfilégryta och god sallad såklart.. och jag åt för mycket kände jag så jag gick med bror till affären och vi tog en liten omväg hem så jag fick gå nån minut extra så maten fick lägga sig! Och nu ska jag bädda ner mig har jag tänkt så jag orkar upp till jobbet imorgon! Sedan blir det träning med Elin och sedan tänkte vi käka kvällsmat ihop eller så.. Det blir säkert toppen! :)

På torsdag drar jag till jörlanda för att vara barn-häst-hund- och katt vakt! Mamma oh hennes sambo ska åka en sväng på en liten minisemester och då har jag lovat att ta hand om mina syskon och alla djur och jag tor det blir toppen! Dessutom är ju David ledig i helgen så han kommer förbi och sover kvar och det ska bli mysigt att ses! :) Hoppas på bra dagar!

Nu ska jag som sagt lägga mig och sova, godnatt!

tiiidig lördag

Klockan är nu drygt 20 över 6 och jag känner mig piggare än någonsin! eller inte.. Men jag hoppas ändå att dagen kommer gå fort på jobbet, 7-18 är det som gäller idag och ikväll ska jag inte till stan och äta med Anna och Maja på någon resturant! :) Sedan blir det till att sova så jag orkar med söndagens 11.30-22 pass! Om det bara fanns lite mer att göra och att det var massa kunder då skulle jag tycka det var roligare och tiden går fortare! :) Men jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb!

Näe, nu ska jag brosta tänderna och håret, sen blire till att kila till jobbet..
Jag skriver mer sen..

fredag

Fredag och det känns som måndag.. Men jag ska jobba hela helgen, 7-18 imorgon och 11.30-22 på söndag och jag hoppas att timmarna går fort. På söndag speciellt eftersom söndagar har tendens att bli långtråkiga men det ska nog gå bra, igår jobbade jag ju första dagen efter 4 dagars ledig så jag ska väl ha lite krafter att klara av helgen :D

Nu ska jag snart ta bussen in till stan för att träna lite, sedan jobbar jag 15-19 och sen ska jag bara hem och äta tacos och ta det lugnt :) Måste försöka somna tidigt ikväll så jag inte somnar i kassan imorgon bitti!
Flummigt inlägg.. men ja, det var allt!
Tjohej!

Soooldagar!

Måndag- Maddä och jag förberedde oss för sol i mälarbaden och tog våra snabba cyklar dit i 12- taget! Hade en heltrevlig dag, sedan åkte vi hemåt.. Jag åkte hem och käkade lite innan jag och johanna tog bilen in för att spinna ett medelpass! Sedan var jag sådär lagom mör och däckade på en gång i princip!

Tisdag- Tog inlines till stan klockan 7 på morgonen för att gymma lite innan det var av till.... Halstahammar med Ludd och hennes barn, Palle och hennes barn och så Catta och Lovisa!  Det var verkligen toppen det med, jag låg som en utslagen padda i solen i 6 timmar och orkade inte röra en fena. Eller ner till poolen för att ta ett dopp eller tre som var välbehövligt i den härliga sommarsolen! Sedan bar det av hem runt fem och då var dte bara att slänga i sig lite sallad och åka ut till Speedwaybanan och det vart en riktigt rolig match och spännande. Och såklart satt jag på helspänn! Sedan åkte jag hem och däckade..

Onsdag- Idag har jag spenderat dagen med Anna ute i mälarbaden i tre timmar och sedan åkte vi hem när magen började skrika efter mat. Då messade vi Marre som med var sugen på lite matlagning och det vart det hemma hos henne. Supergod mat som vanligt, kött, potatis och bearnaisesås och självklart god sallad! Det tackar vi för! Sedan tog jag mig hem för att byta om och ta bussen in till stan och köra ett spin/medel 70 och jag tror aldrig jag svettats så mycket.. Jag var helt slut efter uppvärmningen men jag är ju fortfarande nybörjare så det kanske tar sig efter några gången om jag inte ger upp! Och nu sitter jag här på balkongen, har precis ätit en banan och tror det är sängdags snart så jag orkar upp till imorgonbitti och träna med Johanna på gymet innan jag ska och jobba!

Taack för toppendagar i solen mina vänner! :)

RSS 2.0