:)

Jag mår toppen just nu!

MissLyckad!?

Jag är så arg, så himla arg på mig själv! jag ska lyssna till mig själv till 100 % istället..
Åh, det blev bara pannkaka av alltsammans!
Pissigt är bara förnamnet!

Fast älskling, du ska veta att du är underbar! Jag älskar dig så mycket!
Snart är det kreta 1 vecka, och det kommer bli toppen <3


Havsörnen

Idag har jag och pappa haft en heldag tillsammans, eller nästan hela dagen i alla fall :)
Vi hade nämligen bestämt oss för att ta båten Havsörnen som avgår från ahmnen till västerås för att gå 3 timmar där, äta gott och strosa runt lite. och det vart en riktigt trevlig dag, vädret har ju avrit underbart!, men det är dock något för varmt för att springa i affärer så jag handlade bara present som jag bestämt att jag skulle göra :) Båten på hem,vägen var proppad eftersom båten går via sundbyholm så vard et massa folk som skulle dit och kolla på Paul Potts som skulle sjönga där! Men jag hade verkligen jätte trvligt iallafall... Så tack pappa för en mysig dag! <3

Sen blev det även en kort inlines tur med david när vi kommit hem, så nu är jag helt slut i kroppen!
Men jag har duschat, lagt fram jobbarkläder och nycklar, ställt klockan och fixat matlåda så nu ska jag bara stryka klänningen jag tänkte ha imorgon då jag ska till amanda och fira henne lite granna :) Men jag vet inte om jag ska följa med ut, jag ska ialf ta det lugnt och så eftersom jag jobbar 12-19+ på söndag!
Men nu ska jag som sagt lägga mig!
Natti natti!

Kung fu panda!

Idag har jag varit ledig, min första lediga dag på 9 dagar :) och det har varit toppen!
Det blev ming och bio med syskonen och pappa, vi kollade på Kung fu Panda och den var väldans bra tycker jag! :D




För övrigt har jag haft lite v en syndar dag igår och idag, igår åt jag glass på jobbet och en bitt kladdkaka på kvällen och idag blev det såklart popcorn och dricka på bion och en bit kladdkaka och några kex när jag kom hem! Men vafan, det är bara att ta nya tag imorgon!! Imorgon är det jobb som gäller igen, 12-22! sen är jag ledig på onsdag när mina små syskon ska hem igen, kommer sakna er små troll.. fast ni ät riktigt jobbiga ibland! ;)
Nämen nu ska jag läsa lite och försöka sova så jag pallar jobba...
Ta hand om er allesammans!

Ps. Jag har ett tillfälligt mobil nummer nu, så ni vet! det är därför ni inte får tag på mig ifall ni testar det gamla. Men det numret ska åter i bruk så fort överföringen av numret är klart! :)

5, fem!

Det har gått 5 år sedan vi träffades, underbart! :)
Tack för en mysig gårdag!
Jag har saknat dig, mycket.
Jag älskar dig <3

Efter regn kommer solsken, så sägs det!

Jaa, förra inlägget känns lite deppigt och jag kände mig deppig, jag är inne i en känsloperiod just nu tror jag. Man är ganksa överkänslig och gråter väldigt lätt. Men jag tänkte att detta inlägg kanske ska vara lite positivt, så jag ska föröska nu! Om jag låter lite negativ och klagande, så är jag säkert det, men jag är ändå glad just nu, jag mår faktiskt helt okej :)

Jag märker att det finns folk som man glider ifrån, det suger som fan! men jag förösker acceptera det som det är eftersom det känns ondöigt att gå runt och deppa för det. Så jag biter ihop och ler ialf, och det fungerar väl sådär kan man säga, men jag jobbar på det. Men det får ta den tid det tar! Men sedan har jag också insett att jag nog ska spara min pengar till en USA resa och träffa min vän maggan när hon flyttar dit. :D Toppen i sådana fall! Och en annan positiv sak är att jag jobbade på diggiloo ikväll, det är ganksa positivt ialf, jag fick en t-shirt till och med, och maackor och bule och grejer om jag ville ha det. Men så händer det, jag hamnar bakom scenen som vakt. Men tacka gudara för de snälla människorna som ville byta av mig, så det blev ganska bra och rättvist i slutändan ialf. Så jag känner mig inte ens speciellt bitter för den delen faktiskt. Men jag vet inte om showen var bra elelr dålig, men jagt ror den var bra, den verkade så ialf, fast jag itne såg så där mega mycket. Men Molly Sand'en 16 år sjöng Halleluljah på svenska, MY gosh, helt otroliiigt vilken röst! Det var nig dagens moment. Idag jobbade jag även första dagen på typ 7-8 veckor med en av mina bästa arbetskollegor och det kändes braaa! OCh vad positiv jag varit nu i detta inlägg, det är bäst att väöga upp det med lite självömnkan så..... Jag har jobbar från 7- 00.15 på grund av att jag ville jobba på diggiloo efter riktiga jobbet, så nu är jag siiinigt trött. Så jag säger härmed Godnatt, och tänk positivt! Försök ialf, det hjälper.. säger de som vet ;)

Saknar!

Glädje.Lycka.Saknad.Alla känslor på en gång.
Jag har haft en helt underbar vecka hos min älskade familj i Jörlanda. Vi har bara tagit det lugnt, vart på Liseberg, Ullared, tagit hand om hästarna och om varandra. Och det gjorde ont i mig, så ont i mitt hjärta, att åka ifrån er. Jag kramade mamma, bet ihop för att inte gråta, hon gick av och jag såg henne gå. Jag sprang genom vagnen ut till min mamma och där brast det. Jag störtbölade, jag vill inte åka ifrån er, det är så jobbigt. Konstigt nog är det ännu jobbigare när vi haft det så himla bra, verkligen underbara dagar och jag njuter av att vara i hos er. Jag älskar er så himla mycket. Jag önskar vi var närmare varandra, jag önskar jag fick träffa er jämnt. Nej, jag vet att jag inte ska klaga, för ni finns för mig, ni finns hos mig, fast en bit bort, men jag har er att ringa, när jag slår telefonnumret så är det någon av era röster som klingar i mitt öra och det värmer varje gång, för det finns dom som ens en gång inte har det. Och jag har alltid min pappa här, lillebror, min farbror, farmor, min underbara David och alla mina vänner. Och jag uppskattar det, från botten av mitt hjärta, ni är lika betydelsefulla och jag är tacksam att ha er vid min sida. Evigt tacksam att ni alla finns vid min sida! Men just nu så saknar jag så fruktansvärt mycket, jag har grinat till och från sedan igår klockan 16. saknar,saknar,SAKNAR!


where to start?

Vart ska jag börja? det känns som att lite har hänt sen sist jag satt här..
Men igår tog vi det mest lugnt, åkte lite till stan, transpoterade hästen och så.. Sen igår kväll när vi hämtat angelica så stannar vi till går ner och kollar till hästarna och sett 4 stycken, vad vi trodde var älgar, och vi var totalt imponerade över detta och skriker genast ut den övriga familjen för att njuta av denna syn! Vi står länga och beundrar att hästarna inte alls reagerar.. Så nu stod vi alla där coh spanade in dessa mäktiga djur, innan mammas sambo säger: Men det där är ju buskar!
Men vi vägrar ge oss, och säger jomen det är ju en som ligger och ens tår sen är det två stycken längre ner! Men det var ingen som riktigt trodde på oss ialf så då sa jag tuff som jag är, nämen då går vi väl ner och kollar då. Notera nu att klockan var 24.00 på natten och det var bäcksvart. Så vi traskar ner där id et höga gräset och till vår besvikelse var det inga älgar utan det var verkligen buskar.. Så vi får ge upp och gå in, men tillägger att nere vid ån där går iallafall en älg!


Sen kan jag ju forsätta berätta om en annan liten händelse, denna inträffade nämligen på motorvägen, på väg hemf rån backa och David..
Jag kör i godanro bilen, jag känner mig ganska nöjd över bilturen och tycker ändå att jag gjort ett ganska bra jobb. Så jag skickar ett sms till lillebror och han ber mig köpa chips och jag skriver att jag fixar det! i samma stund känner jag hur bilen börjar skaka mer och mer och det känns i magen att någonting inte stämmer riktigt cohd et gick ju som det gick också.. Men den bilresan gick ju nästan bra, förutom den lilla detalj att jag fixade punktering på bilen och ligger i vänstra körfältet, det längst bort, på motorvägen. Motorvägen! så det var ju bara att kana över till vägrenen och stänga av bilen och sätta på varningsblinkersen. Panik ringa min stackars David! och efter det ringa och grina för beppo och säga att någonting var sönder och att någonting hade flugit av, i detta skede hade jag alltså INTE fattat att det var punktering. Men Beppo förklarade vad jag skulle kolla och när jag kom till framdäcket så såg kag punkteringen. Men jag lugnade ner mig och ringde David, min hjälte, som kom och hämtade mig och så åkte vi och åt och sedan skjutsade han tillbaka oss till bilen. så att Beppo, min andra hjälte, lagade bilen och tog oss hem igen :)


jaa, detta var lite av vad som hänt mig under min tid här hos mamma!
Hoppas ni har det bra, ta hand om er!


jag skänker en tanke...

Jag tänker på er!
Jag tänket på er ofta,
jag tänker på er idag!
Livet är så himla orättvist,
men jag kommer finnas för er, så länge ni vill.
Alltid.


RSS 2.0