Kung i baren!

Fast vi var kungar på golvet igår, när Uggla spelade! :)
Fast det var lite dumt att jag typ inte kunde någon låt, fast det var roligt ialf :) Tycker jag!
Tack för igår tjejer!

Kom ganska nyligen hem från David, så nu sitter jag här för att ta tag i mig själv och packa väskan så jag har med mig lite kläder till göteborg, det kan ju alltid vara trevligt! Ullared imorgon också, ska bli jätteroligt :) En riktig höjdpunkt denna vecka!

Hej så länge!

Min första "riktiga" dag i mitt nittonåriga liv!

Idag klev jag upp ur sängen och kände att allt var annorlunda, luften var så lätt att andas, mina fötter kändes knappt - jag bokstavligen talat svävade fram! Ja, men så här blir det när man fyller nitton gott folk,allt förändras! Eller kanske inte förresten, för imorse när jag klev upp var jag fortfarande lika morgon trött, lika stressad på morgonen för att hinna med bussen in till stan för att bege mig till körskolan, lika lättirriterad på alla skolbarns röster som skar in i min öron..
Men en STOR förändring har skett, idag betalade jag hela 20 kronor för att ta mig med bussen in till stan! Förskräkligt mycket dyrare helt plötsligt. Men det är lika bra att betala de där 20 kronorna, så man slipper att ebtala flera hundra när securitas vakterna kommer på  ;P då blir det inte fullt lika kul enligt mig..

Men i vilket fall så har dagen idag varit bra.. Körandet gick faktiskt förvånands värt bra idag :) 
Och så träffade jag Sara och Erika idag, det var jättekul att träffa er igen. Det var riktigt längesedan nu ju! 
Sen åkte jag hem, sen hämtade jojo mig och vi åkte för att träna :) Så inte ska jag klaga på dagen idag inte..

Hoppas att alla andra haft en bra dag idag!

Imorgon är det Uggla som gäller ;)

Pusshej!



 


27/11, min födelsedag!

Japp, idag så passerade jag åldern 18 och klev in o mitt nya, nittonåriga liv som kommer vara ett år förhoppningsvis :) Vi får väl se hur detta år blir!

Men dagen idag har varit bra! :) väcktas av papap och bror som ville ge mig lite presenter på morgonen, sen gick dagen ganska segt, städade och hämtade smörgåstårta. sen kom lite gäster :) Tack för alla fina presenter, jag blev jättejätte glad :) tack för att ni kom!
Och tack för atll sms som ni skickat till mig, det värmer att ni tänker på mig!

Men sen är de ju massa mer folks födelsedagar också, men jag tänker specifikt på en annans födelsedag! Beppo, mammas sambo. Massor med grattiskramar till dig! :)


Men nu måste jag sova snart så jag orkar upp till körskolan imorgon. Ska väl försöka genomföra en bra lektion så jag slipper besöka skolan så många fler gånger hade jag tänkt :)

Tack så mycket för idag!
Ta hand om er!

Convent

Igår var jag och tränade  några pass på gympozz för det var 24- timmars convent, det var roligt värre :)
På kvällen begav jag mig till Sandra och Madde där vi s´tämde upp i singstar till några riktigt heta låtar, typ Arja! skitthett.se ;) I vlket fall så blev vi sugna på glass och åkte till mcdonalds för att dricka milkshake och därefter åkte vi in till sporthallen för att kolla lite på 24- timmars vilket var roligt :) Jag tycker ju om shower av alla olika slag och när dom blandar lite så blir det bara ännu bättre.

Idag har jag inte gjort så värst mycket, jag gick upp tidigt för att ta bussen in till stan och köra ett sista pass på conventen, vilket blev en riktigt rolig och bra avslutning på träningen för denna veckan :)
Sen kollade jag på prisutdelningen för gymnasterna och sedan begav jag mig hemåt för att göra mig irodning för en övningskörningstur med Hasse. Och det gick ganska bra. Men jag tycker inte det är alls roligt att backa runt gatuhörn, fy tusan vad det är svårt och tråkigt!

Och nu har jag hamnat framför datorn, med en fruktansvärd träningsvärk! Men det är väl bara ett bevis på att man tagit ut sig, eller? kanske beror det på att jag är otränad?

Imorgon ska jag ta det lugnt, sova ut, städa och gå till farmor för att baka :)
På kvällen är det träning med fotbollen i Tunahallen, vi får väl se om vi har någon tränare eller hur det blir! Inteladdad.se! Kanske överväger ett pass pågympozz? Vi får se..

P.S.
Nu har jag råd med en flygbiljett till thailand ialf, ;)
Nu är det bara resten som saknas! ;P Snacka om att jag behöver en spargris, en stor en, om jag ska ta mig till dit!

Over and out


Fredagen den 23/11- 2007

Ja ni gott folk, nu är det redan fredag igen och jag har väl kanske inte gjort så mycket i veckan! Men några saker har jag hunnit åstadkomma..

1. Teoriprovet är avklarat!
2. Halkan och uppkörningen är bokad!
3. Jag har jobbat klart mina pass för denna veckan, och är ledig hela nästa vecka. Men hoppas på samtal från jobbet!
4. Påbörjat en städning av mitt rum. (För övrigt är det värt en stor applåd!)
5. Inhandlat 2 stycken julklappar!
6, Bokat smörgåstårta!

Att listan över saker som jag ännu inte gjort skulle kunna bli ganska så mycket längte behöver jag kanske inte tala om, det blir bara pinsamt då ;P

klockan är redan 2 nu och jag kan i alla fall inte sova på kvällen, fast jag jobbat idag.. Vet inte vad det ör med mig nu för tiden! Kanske gå över om jag har lite tur!

Jag tänker mycket på en resa som jag vill göra till thailand, men vi får väl se hur det blir med den saken! Den ska bli av, den saken är klar, men frågan är bara när och om jag ska åka med ello eller kanske ege mig iväg tidigare än så? hrm..

Jag känner mig sådär just nu!

Ta hand om er, godnatt!


Torsdag...

Det känns helt konstigt, det är redan torsdag!
Margot och jag har vandrat omkring på stan, inskaffat mig några julklappar.. Men det är ialf en hel del kvar!
Sen har jag jobbat lite, ganska lugnt idag. Skönt det ialf...
Nu ligger jag i min underbara säng, sex and the city har börjat rulla igång på kvällarna igen. så jag mår utmärkt :)

Torsdag idag, det betyder ju faktiskt att det är fredag imorgon. Så jag ska jobba mitt pass och sedan åker jag nog hem till David :)
På lördag är det 24- timmars och övningskörning som gäller, och på söndag ska jag träna och övningsköra. Idag fick jag förresten tid till halkbanan.. Lite nervöst, för då känns att så mycket närmre.  Läskigt!

Hoppas på en bra morgondag! :)
Jag menar, hoppas går ju alltid, faktiskt! haha.

Ta hand om er allesammans!

image8


Tacobuffé och Solstorm...

 Idag har Jojo, Margot och jag varit och ätit tacobuffé på Dannes bar och sedan begav vi oss till bion för att kolla åp Solstorm. Maten var toppen, förutom att själva köttfärsen inte var ritkig tacoköttfärs.. Fimen var sådär, det hände för lite. jag hade hoppats på en polis/kriminal film.. Men jag vet inte riktigt vad det blev av det, men den var okej. Annars var kvällen trevlig :)


Igår vaknade jag tidigt, begav mig in till stan för att det skulle avgöras om det skulle bli en bra eller dålig måndag, och tro mig, det blev en bra måndag! Guys, i made it, körkortsprovet! En lättnad kan jag tala om.. :)
Sedan lunchade jag med Amanda, oh när klockan började närma sig jobb tid så var det bara att göra sig iordning!



Imorgon är jag ledig :)
Men nu är jag väldigt trött efter en lång dag som började med omkörningslektion kl. 7.00! Usch, det varriktigt segt att ta sig upp. Men det var väldigt roligt att köra faktiskt!


Godnatt!


Sunday = Soldag = NEJ!

Men dagen har varit bra i alla fall!

Igår jobbade jag, och konstigt nog så gick tiden ganska så fort trots att det var ett väldigt långt pass!
Sen så hade jag bestämt träff med min privata övninskörar handledre och kompis, jag uppskattar verkligen att du ställer upp för mig! Vi körde i en timme, sen åt vi på american pizza och sen körde jag hem igen :)
Sen kollade jag och David på Sverige matchen, inte bra alls! Usch, jag somnade till och med ju.. Jag var nog inte så trevligt sällskap just då... Men jag sover så dåligt om nätterna så när jag jobbat en hel dag så blir jag extra trött..

Övingskörningen idag var också rolig, körde i 2 timmar, var i strängnäs och vände :) Körde motorväg, landsväg och vänstersväng. :) Hur skulle det gå utan dig? Förmodligen inte så bra...
Sen var det bara hem och äta och åka vidare till jobbet för att sätta sig i kassan, kände mig jätte seg idag.. När jag var på golvet så degade jag mig bara runt kändes det som.. men alla har väl såna dagar hoppas jag! Men lite nytta hoppas jag att dom tyckte att jag gjorde ;)

Nu ligger jag här i sängen och ska snart göra att försök till att sova, förhoppningsvis går det bra! Med betoning på förhoppningsvis!

Thailand kanske blir av ändå, men ska jag åka nästa år? jag vill inte åka när dte är regn period, så det blir nog inget plugg nästa år :/ svårt, vet inte vad jag vill bli ens än gång, så det kanske är meningslöst att plugga vidare i såna fall ändå.. Ellen, det hade varit så kul att åka med dig, det kanske är värt att vänta till 2009? hrm, tiden och pengarna får väl utvisa...


Jag vill bara skriva några ord till dig Anna, jag saknar dig! Jag vet att vi inte hörts så mycket nu på de senaste dagarna. Men det är inte meningen att vi ska glida isär varandra, eller? Du betyder mycket för mig i alla fall.. Så jag hoppas att vi håller ihop.


Godnatt gott folk!


Fredag, hela veckan?

Nej, vet du vad!
Dels så är inte programet fredag hela veckan speciellt bra.. Och dels, så ljuger det uttrycket så mycket, jag kan tala om för er alla, om ni inte visste, att det inte är fredag hela veckan.. Och även om det är det, så finns det de som jobbar ialf!
Imorgon ska jag jobba, låång dag, det är ¨bara att hålla ut, men om jag ska få en möjlighet att hålla mig vaken i kassan så bör jag sova NU!

Jag har lagat mat och kollat på idol med amanda ikväl, mycket trevligt! :) Tycker jag ialf..


Godnatt!


Tack för att DU finns!


Jobbat!

Nu är det dags att slappna av efter en arbtesdag, som faktiskt har gått bra! Det är jättekul att jobba när vi har mycket kunder :) Ialf om de är trevliga.. Vilket de allra oftast är :)

Jag fick ett skrattanfall, och en utskällning... Men vad gör väl det när jag jobbar med Margot :) Hehe.



image4



Ta hand om er gott folk, godnatt!

Ordinary day...

Är det meningen att man ska skriva ett blogginlägg när man behöver fundera på vad man ska skriva? Eller är de just de gånger som man kanske behöver skriva, men det man behöver skirva tränger man bort? Eller handlar det kanske om att man ska lämna hjärnan ifred och låta hjärtat prata? Jag vet itne, och jag vet inte vad jag gör just nu, men jag skriver..

Jag mår bra, jag är glad för att jag är den jag är (jag tror jag talar sanning...), jag är glad att jag har en sån fin kille som jag verkligen tycker om och som jag verkligen känner att han tycker om mig, jag är glad att jag har vänner som jag slipper förklara mig för, jag är glad.

Jag är glad att jag har min familj och släkt, gränslös kärlek!

Jag känner ilska, ilska över allt ont som sker, över orättvisa, jag känner ilska över alla sjukdomar som omger oss, jag HATAR cancer, jag hatarhatarhatar den jävla sjukdomen, helvete vad jag hatar den!, Nu fick jag det skrivet också, för jag hatar den verkligen något så obeskrivligt mycket, HATAR!

Men nu tänkte jag också skriva ner några rader om vad som hänt idag i mitt händelserika liv och min mycket fartfyllda vardag, eller nåt! :/ 

I natt sov jag inte alls bra, jag vaknade kl.3 och kunde inte sova, jag bara låg och snurrade runt i sängen i takt med alla tankar och känslor som rörde sig i kroppen på mig, usch. Det var verkligen inte roligt, men jag är ju som jag är. Jag kanske ska sluta känna så mycket för allting? Det är nog som pappa säger, jag ska nog inte bli psykolog som jag tänkte på förut, jag bryr mig för mycket, jag tar åt mig av allt, sen går jag hem och funderar och analyserar varför saker och ting händer och vad som kommer hända sen... Men jag somnade visst om och vaknade snågra timmar senare av att telefonen ringde kl. 11, då fick jag reda på att dom behövde mig på jobbet senare på dagen så jag gick upp då och pluggade lite teori. Efter detta så begav jag mig mot jobbet, jobbade några timmar och sedan åkte jag in på Gympozz för att träna (= slippa tänka så mycket), sen kom Jojo och hämtade upp mig efter sin träning och så begav vi oss till Torshälla. Efter att hon släppt av mig så gick jag hem och tillbringade ett par timmar med mitt älskade Grey's anatomy. Men när jag kollade på det idag kom jag på hur mcyket tragiskt som händer i det programmet, undra om det är bra att kolla på sånt för mycket? Jag menar, det 'är en sak att kolla på en skräckis, typ beck elelr så, för där ordnar sig det bösta i alla fall i slutet. Men det känns som att serier inte tar slut på samma sätt.. Idag blev jag faktiskt riktigt deppig när jag kollade på Grey's, och det är väl ändå inte meningen? hrm...

Tacka vet jag Sex and the city boxen, Den blir jag sällan deppig när jag kollar på, frustartion coh irritation kan jag känna, men de t går snabbt över  :) Jag tycker om den serien väldigt mycket. Tack David, för att du köpte boxen åt mig! <3 


Men nu ska jag väl återgå till tv:n och isprinsessan som sänds i repris, kan vara kul att se vad som händer, hur dte slutar! :)

Men gott folk, ta hand om er och ta hand varandra!

 

Time flies.

Time flies.
 Time waits for no man. Time heals all wounds.
All any of us wants is more time.
Time to stand up. Time to grow up. Time to let go.
Time.
 


Dom orden får räcka för idag... dom säger så mycket!


Vissa stannar, vissa går...

Dagen idag blev mycket bättre än vad jag egentligen hoppats på, tack vara lika saker :)
Jag började med att plugga, gick helt okej faktiskt.. man lär sig fågorna utantill :P (körkortsteori)
Sen ringde Margot, och förgyllde min dag, då bestämmde vi oss för att plugga i bibblan tillsammans vilket jag mer än gärna gjorde! Vi pluggade faktiskt en hel timme, och det gick ganska bra! Men under tiden där kom en skum engelsktalande man fram ill mig och ville att jag skulle läsa hans mail, och det gjorde jag.. men saken var ju den att han typ ville ha med mig i något företag eller någonting! jag ba; neee, jag tror inte det.. Men han tyckte jag skulle tänka på saken, men NEJ TACK! Tänk själv gubbe! Usch,
Efter detta begav vi oss till café rutan, mycket mysigt och trevligt :) och vi blev kvar där lika länge som vi pluggade, om inte längre.. hehe. Margot, du är bäst!
Sen så tränade jag, och till min häpnad, så blev faktiskt en rolig träning, mest för att jag flummade den största tiden där.. Men jag har nog tappat suget en aning.. om jag ska vara helt ärlig! Men det kanske tar sig...
Och just nu sitter jag hos David, mycket mysigt, kollar på 2 1/2 men, det är sjukt skoj!

Imorgon ska jag jobba, 12- 19, helt okej pass :) Sen ska jag plugga, vilket jag ska göra hela onsdagen med. Inte alltför roligt kanske! Men man får väl försöka hålla ut!
Men jag missar Paulinas Combat- pass imorgon, det suger verkligen! För det är verkliegn jättekul att köra de passen!! Hur kul som helst! Men på onsdag får det bli lite attack!


Det bästa med riktigaa vänner är att man kanske inte hörs på några veckor, sen när man ringer, så är allt precis som det var senast man pratade! Och de vännerna finns det inte gott om, det må jag säga!

Jag vill verkligen koma iväg till thailand innan jag börjar plugga, snälllaaaaaaaaaa! :)

Godnatt.

12/11 2007...

Nu är det måndag igen, ny vecka, men itne mycket nytt som händer i min vardag..
Jag försöker plugga så mycket körkortsteori som jag kan och orkar, men det är svintråkigt! Det tråkigaste jag någonsin pluggat tror jag, om man bortser från all historia då! För den tar fan priset, usch, det är det värsta ämnet i världen, men det kanske beror på vilka lärare man har..
Men nu när man har tagit studenten så behöver man inte br sg så mycket längre! Det är skönt och jag uppskattar det..

Vart hos mamma i helgen, toppen! Men dagarna går alldeles för fort tycker jag!

Nu så ska jag väl fortsätta plugga om det ska gå vägen för mig på provet, mycket tveksam över detta! Det känns, på riktigt, inte alls bra! Men jag ska fortsätta plugga nu och ge det en chans till!

Ikväll ska jag träna fotboll igen, vilket jag inte är sådär jätte taggad inför...


Ta hand om er! Kram

Göteborg..

Jaa, nu sitter jag här och klockan har passerat 24 för ca en timme sedan och jag tror att john blund börjar besöka mina ögon..

Jag har inte gjort så mycket igår (fredag), firade mamma. Grattiiis! 

Kollade på Idol, Hur kunde det blir så fel att christoffer åkte ut? Ah, man undrar ju!

Men jag orkar inte göra någon utläggning nu känner jag... Godnatt!


Tisdag 6/11 2007

Idag har jag varit på gymmet med min farbror och kört lite styrka på morgonen! :)
Sen åkte jag in till stan för att träffa mina kära vänner, de är verkligen kära vänner för mig! Trevligt värre.
Sen begav jag mig gladeligen till ett combat pass med Paulina, och det var verkligen skitkul, coh jag var helslut efter det passet, men envisades om att stanna på pumpen. Någonting som jag snabbe fick ångra eftersom jag inte orkade någonting! Men sånt är livet :)

Nu sitter jag här i min säng och är redo för en natts sömn innan jag ska till körskolan imorgon förmiddag!
Så det är väl likasåbra att jag tar och knyter mig nu så jag är pigg och allert imorgon.

Så, godnatt gott folk!
Ta hand om er!


Måndag...

Idag kan jag väl inte påstå att jag har gjort så mycket nytta, jag har mest varit hemma och pluggat lite teori. Teorin kan jag faktiskt erkänna att jag är lite stolt över att jag verkligen tar tag i det. Hoppas det håller i sig. Men jag är mycket ledig nu så jag kan plugga en hel del, det känns riktigt skönt. Fast om dom ringer och frågar om jag vill jobba så är det klart jag tackar jaa! :D

Men jaa, sen jobbade jag och efter det så åkte jag iväg och tränade. Helt okej faktiskt!

Morgon dagen kommer bli en bra dag känns det som, i min mage! Träna gym på morgonen, sen träffa underbara kompisar och sen köra Paulinas pass på kvällen :) Toppen! Alltid taggad på hennes pass!


Tänk på att den viktigaste historien du skapar kan vara den du skapar idag... :)


Godnatt!

It's too late to apologize..

Gosh, i love that song!
Den är ganska sönderspelad av mig snart, men faktum är att varje gång den spelas i radion på jobbet så får jag lite mer energi, och ibland så är det välbehövligt!

Men över till annat nu!
Jag har verkligen sovit ut idag, jag sov närmare 14 timmar! :) Det var alldeles underbart att bara få sova.. Jag tror faktiskt att jag behövde det på riktigt. För idag ska jag och jobba 3 timmar sen, och efter det ska jag och träna fotboll! Det var ett tag sen.. får väl se hur det går!

Nu bör jag firtsätta att plugga körkortsteori tror jag, men det är inte det roligaste som finns kan jag meddela.
Sen har jag lovat att göra iordning kvällsmaten så att den bara är att värma! Det löftet t'nkte jag hålla faktiskt..


Så nu tackar jag för mig: Tack!

Ta hand om er!

Som sanden i timglaset..

passerar dagarna i våra liv.
Ja, kanske är det så. Hur som helst så passerade min lördag ganska fort, jag var på jobbet hela dagen nästan, när jag slutade så åkte jag på kalas. Trevlans :) Efter det så åkte jag hem och sov hos David!

Idag gick jag upp tidigt, för att vara mig i alla fall, sen så övningskörde jag i två timmar. Sen jobbade jag och efter det var jag och tände ljus! Och nu är jag helt sluut! Verkligen helt färdig.
Fast det kanske inte är så konstigt eftersom jag var upp i 19 timmar i går och sov typ 7-8. Därför tycker jag att jag är värd en ordentlig natss sömn.

Godnatt!

Stan, träning och idol!

Dagen idag har verkligen varit toppen!

Den började med att Margot ringde och väckte mig, och sen så åkte jag ner på förmiddagen för att gå på stan, vilket vi gjordei flera timmar! Det var verkligen jätteroligt att ses igen :) Och vi hittade ju en hel del saker.. och mitt kort har blivit draget att antal gånger. Jag vill inte veta hur mycker pengar jag ha gjort av med på några dagar! Sen käkade vi och fortsatte att vandra omkring på stan ett bra tag till...

Efter detta så gick jag tll gympozz för att köra ett pump- pass! Det var helt okej, var inte direkt laddad, men jag tog ju mig igenom passet i alla fall. Efter detta var jag sådär lagom trött och kunde äntligen ta mig hemåt, där mat väntade! Och sen kom David :)

Och sen var det Idol, vilket alltid är lika kul at titta på, enligt mig! Nu är det utröstning och jag har ju mina favoriter, och så har jag de jag gillar lite mindre så nu ska jag se vem som åker ut!


Kärlek!


Sendrag och träningsverk..

Japp, idag satte träningen på friskis&svettis igång med fotbollen, och jag kände redan i början av sendrag i baksida lår. AJ! Det var inte en känsla som jag alltför ofta vill uppleva för det är inte överdrivet skönt.
Annars var träningen sådär kände jag, men det blir nog bättre med tiden tror jag...
Imorgon så kommer jag ha träningsvärk, fast jag får träna bort den på gympozz, fast jag är fortfarande lite tveksam på om jag ska köra medel eller pump. Kanske båda?

Imorgon ska jag i alla fall träffa Margot som äntilgen är hemma på svensk mark! Vi ska in och leta present för på lördag ska vi på kalas hos Jojo! Ska bli toppen att träffa Margot igen tycker jag!

Men nu ska jag sova, för jag är trött, som vanligt!

RSS 2.0