...

Då har jag arrived till Torshälla, the BIG town you know!? Näe, antog att du inte visste, men om du håller ögon öppna nästan gång så kan du hinna med att se denna lilla by!!

Nåväl, julen passerat snabbt som attan och jag har haft det verkligen toppen! Men det går fort. för fort.. Jag önskar dagarna var längre! Men som sagt, det var i alla fall en bra vecka hos mamma och familjen i Ranebo! :) Jag har tagit det lugnt, inte gjort alltför mycket. Ätit gott, vart ute hos hästarna en del, vart med David en dag, vart i Stenungsund ett par dagar, slappat farmför tvn och alla bra filmeeer :)
Nu sitter jag här med datorn i mitt knä och funderar på om det kanske är dags att lägga sig så man pallar ett 12-22 pass imorgon, jag är inte van nu så jag får väl se hur det går! Men det ska nog gå bra..
Bananer= 107
Apelsin= 103
Clementiner/satsumas= 114
Physalis= 166
Pumpa= 365
Äpplen(grön)= 170
Äpplen(grön2)= 171
Äpplen röd =172
Potatis=356
Rotselleri=369
Kålrötter=128
Purjolök=166
Gurka=120
Morötter lösvikt=340?
Isbergssallad=176
Bananer eskologiska= 108
Småbröd=601

Ahnemen jag känner att jag kommer ihåg en hel del så detta ska nog gå vägen... ;)
jag vet inte varför jag gjorde sådär egentligen men det var väl nån impuls...

Godnatt!!

Ah nemen..God Jul på er!

God jul på er allesammans!!!

Dan före dan?

Jahaja, då säger folk att det är jul och jag söker fortfarande julkänslan.. Men inlägget som jag skrev igår publicerades aldrig och tur var väl det för det var verkligen inget roligt inlägg, det var verkligen NOLL positivt i det. Men idag känner jag mig positiv så nu ska jag skriva ett roligare inlägg.. Men ni har ingenting att jämföra med så det här kanske bli botten!

Nåväl.. Igår hoppasde jag in några timmar på jobbet, sedan var jag förbi farmor och önskade god jul eftersom vi skulle åka till mamma och spendera juldagarna där, sedan gickv i hem och käkade indisk mat som pappa vart och hämtat.. Sedan var det bara att packa och julstäda lite så det stod härliga till.. Men vid ungefär klockan 03 så hade jag hittat min underbara säng och kunde efter en stund sova, men det var itne särskilt länge som jag fick ägna mig åt det.. för klockan 06.00 ringde min underbara väckarklocka för att tala om att det var på tiden att gå upp om jag skulle hinna käka frukost innan jag och bror skulle kila ut till bussen som skulle ta oss till tåget som skulle ta oss till Katrineholm där X2000 skulle ta oss till Göteborg där mamma väntade och skulle ta oss till det lilla huset i Ranebo! :) 11.15 anlände vi till den stora vackra staden, vi letade några julklappar och sedan så begav vi oss hemåt där vi fixade lite innan vi begav oss till Stenungsund där vi julhandlade lite till och sedan så åkte vi hem och åt och nu sitter jag här... Gud vad tråkigt att läsa detta blev!

I alla fall, julkänslan känns som sagt bättre idag än igår så jag hoppas att det kommer bli ännu mera juligt! :)

Imorgon så ska jag träffa min David, som jag inte träffat sedan i..torsdags!! Det ska bli väldigt mysigt.. Vi ska försöka ta oss till netonnet och försöka byta min mobil som har börjat spricka i kanterna, displayen lossnar och ibaldn går den inte att skjuta upp coh ner för den låser sig! Jävla bra telefon det där. Sony ericsson s500i! eller inte... Nåväl, vi får väl se hur det går, det är i alla fall tredje gången inom ett år som jag får åka dit med den så det känns inge vidare alltså!!!

Men nu ska jag krypa ner så jag orkar upp när jag måste upp!!
Puss och hej!

Mysteriet...

Nu är det såhär att häromdagen damp det ner en julklapp till mig och jag kunde verkligen inte bärga mig till julafton så jag slet upp paketet och hittade ett fint halsband där i! Så skulle jag se vem det var i från så man kunde höra av sig och tacka.. och jag letade, och letade och letade... Men neej! Jag hittar inget namn någonstans på paketet! Jag blir galeeeen!
Jag känner ju igen handstilen men jag kan inte koppla till vem eller om det är någon från skolan, från laget eller någon annan och det gör mig heeeelt tokiig!

Så snällasnällasötarara den som tänk på mig såhär i juletider och som skickat mig ett fint paket, kan inte DU träda fram? Snällaaa!!!!!!! Jag vill kunna tacka dig! Tack ifall du vägrar erkänna vem du är!

Massaskit!

Jag julhandlade i onsdags tills mina ben inte orkade mer, jag var inne halv 12 och handlade  till klockan var 19 och stan stängde.. och jag vart NÄSTAN klar!
Men jaa, nu har jag jobbat torsdag och fredag och är ledig i 9 dagar nu!! Det känns ganska skönt faktiskt! :)

Nåväl, jag skriver mest lite skit för att få lägga in denna underbara bild!!!





Julklapps shopping!

Idag gäller det, idag skall alla mina julklappar inhandlas om jag får som jag vill Vilket betyder att jag ska åka in om en timme typ och spendera hela dagen på stan/tuna.. Och det känns jättekul att åka in själv, då min kära vän Luddis vart sjuk, så har jag ju inget annat val! Men krya på dig Luddis!
Jag kan ju känna att efter att jag börjat på min julshopping kanske jag lugnar ner mig och låter julkänslan komma till mig, förutom att jag ska städa mitt rum så behöver jag inte stressa upp mig OM jag hittar alla julklappar som jag måste!!! Så nu håller vi tummarna! :)

Margot landar på svensk mark på fredag, på lördag blir det stureplan och REA!
Nästa vecka landar Anna på svensk mark, känns toppen!
Jag saknar er mina fina töser!




Och grattis Åsa på födelsedagen! :)

Gaah!

Jag tänkte just skriva det rä dan ferdag imorgon men sen kom jag på att det bara är måndag idag..eller? Nåväl det är ialf tisdag imorgon, jag skulle vart ledig imorgon men jag ska jobba några timmar i alla fall, 12-18.. Sen ska jag vara med och träna lite på tunavallen täntke jag! :)
I vilket fall så har jag liteliiiiite smått PANIIIIK! Jag har då¨inhandlat en julklapp och har dryga 10 kvar, och jag har kanske, med lite tur 2 dagar på mig att göra detta! SÅ det känns verkligen toppen, kunde inte bli bättre! Men på onsdag ska jag i alla dall julhandla och då får fan ingenting komma i vägen för då har jag noll julklappar! jag har som sagt paniiiiik! men bara liiite!

Aja, nu ska jag fortsätta ha panik här!!

Lovely London!

Natten till lördags sattte vi oss i bilen för att få skjuts till Arlandas terminal 2, och det fick vi, och ensama var vi när vi kom fram! Men vi behöver inte vänta alltför länge för att få checka in och komma in och käka stans största räkamacka till frukost klockan 6 på morgonen! Klockan 7 lyfte vi sedan mot the big city London! Vi landade runthalv 9 lokal tid tror jag. Då tog vi oss, (med lite hjälp), till Paddington där vi ganska fort hittade till vårt hotell! Lämnade väskorna och drog sedan vidare mot camden market där vi strosade omkring, sedan åt vi KFC och efter det så åkte vi tillbaka till hotellet och sov en stund, med tanke på att vi endast sovit typ 4 timmar på hela dygnet, sedan gick vi upp vid 18 och kilade iväg för att leta matställe och det gjorde vi ganska fort och det blev en supergod lasagne! :) Sen var det bara hem och sova på en gång!

Sen vart det Söndag och vi steg uppt idigt för att gå längst oxford street och ägna oss åt lite shopping, men jaa det var ju söndag och dom öppnade klockan 12 och vi var där typ 10 så vi gick längst bort på gatan, stannade till för varm choklad på Starbucks och sedan hade alla affärer öppnat och vi kunde påbärja shoppingen.. Det blev inte jätte mycket shopping undet dom SJU timmar som vi vandrade där, men det var ändå en upplevelse! Och ett riktigt kap var våra 6 parfymer var som vi inhandlade för 20 pund, inte ens 300 svenska kronor!!! Helt sjukt!! Sen blev det lite mat och lite fler affärer!! Sedan traskade vi på mot hotellet med onda fötter (för min del), Elins onda hals och onda rygg och trötta huvuden! På hotellet läste vi lite tidningar och tog det lite lugnt inna det var dags för dagens middag! Det vart en annan Pub och annan mat, men allt serveras i princip som friterat och med chips! Förutom den supergoda lasagnen på våran favorit pub! Efter middagen så gick vi hem och TOTAL slocknade!

Sen vart det måndag och då begav vi oss till Madame Tussades- Fantastic! Det var super kul att gå där, det är så himla bra gjort med vaxdockorna och allt, sedan tog vi oss ett Andy Warhol kort och det vart faktiskt bra.. Trots att jag ser ut som Big Mussy, (Internt skämt), men den bjuder jag på!! Sedan kilade vi och åt Pizza innan vi åkte till Oxford street där vi gick ett litet tag, men sedan begav vi oss mot London eye där vi traskade omkring i området en stund och tog en fika, så det skulle hinna mörkna lite innan vi åkte upp! När det var dags begav vi oss till det enorma London eye, 135 meter när man är som högst upp! Vi köpte biljetter, satte oss i en liten kupa och klamrade oss fast vid bänken som fanns! Men efter ett tag vågade man kolla ut lite och stå lite och sådär. Vilken fantastisk utsikt! Det är ett måste om man åker till London, och man hör inga ljud utifrån och man känner sig jätte trygg i den lilla kupan! Sedan var den åkturen över och vi hann med att åka till Harrods som vi egentligen skulle gjort på söndagen men vi vandrade så länge på oxford så vi sköt upp det. Harrods är enormt, och hela byggnaden var täckt av små lampor, jättefint! Så Elin och jag la undan en lampa för 15.000 PUND när vi ändå var där, vi tänkte att vi kunde komma tillbaka om typ 200 år och hämta den... Efter Harrods åkte vi tillbaka till Queensway som var stationen närmast vårt hotell, och därifrån gick vi på en gång och käkade lasagne på våran favorit pub. Efter det så traskade vi lite längst gatan i souvenirbutikerna innan vi gick tillbaka till hoteller efter ännu en dag med mycket spatserande, där försökte vi med att packa som jag hatar! Men efter ett tag så fick vi ner allting och kunde ta en dusch och sova gott!

Nu vart det tisdag och det vankades hemfärd, vi hann med en liten kortis i hyde park- enorm park! Sedan gick vi ner mot queensway coh ett litet köpcentra där vi traskade lite och efter det så gick vi och hadnlade cashew nötter, för i London så finns det i massa olika smaker. Ostsmaken är min absolute favorit!!!! Tur att det inte finns här för då skulle jag föräta mig!
Sedan traskade vi tillbaka till hotellet som vi rdan checkat ut ifrån, vi hämtade våra väskor, satte oss i lobbyn ett tag och sedan gick vi mot paddington för att ta tåg till flyget. Skitdåligt skyltat om just det tåg vi skulle ta! Men efter lite om och men så fick vi tag i biljetter till vårt tåg och hittade snabbt det och när vi kom fram fick vi hjälp av en dam att checka in via en dator.. Sedan var det bara att sätta sig och vänta på heatrow tills vi kunde få lämna bagaget, vilket var ungefär 2 timmar senare! Men vi hann med en matbit som var välbehövlig! Sedan var dte bara en timme kvar och efter det kunde vi shoppa lite i tax free affärerna! Sedan gick tiden fort och det var dags att sätta sig på planet till Arlanda där Elins pappa hämtade upp oss! :)

Måste jag säga att jag haft det toppen? Jag har haft det toppen!

Nåväl, ett långt inlägg vart det, och nu har jag försökt korta ner! Men jag lägger till några bilder, då brukar det bli lättare att läsa! ;)




                                                                                    










Så tusen tack för en toppen weekend Elin!
                                                                  








Big city life!

PANIK!!! Nu måste jag packa och pricka av min lista innan jag ska åka in och träna, sen är det bara att fort hem på bussen så att jag hinner hem och äta och byta om till jobbarkläder innan jag måste till jobbet och efter det ska jag hem till Elin för inatt drar vi till Arlanda för att invänta vårt flyg mot London, (en weekend). PANIK!!! Jag känner mig alltså en aningen stressad över att jag ska få med mig allt, och ja, jag är usel på att packa lagom.. Och min kofta får jag inte ens ner för den är för stor och nu ska jag ner med skor också!! Osäker på hur detta ska sluta! Men Elin och jag har jobbat i några månader med att intala oss och våran omgivning om att detta minsann kommer gå finfint! Så ja, gott folk om ni nu skulle oroa er så behöver ni inte göra det för det kommer gå fint detta! :) Jag tror också att det kommer bli toppen även om jag kanske inte förstått riktigt än att vi faktiskt ska åka!

Men nu ska jag väl kanske ta och packa klart?


PS. Ni som känner er stressad över julen och julklappar- INGA PROBLEM! Jag sneglade nämligen lite på tidningen Allers framsida och på den står det att dom har julklappar för alla!! Så det är bara att ta en tripp till närmsta livsmedelsbutik och inhandla denna tidning så är problemet löst! Fast å andra sidan tror jag att dte står så på rätt många av tidningarna, så om ni föredrar hemmets eller året runt eller någon annan tidning så tror jag att det fungerar lika bra! :) DS.


Nu lär jag inte höra av mig mer förrän jag är hemma igen!

Kärlek till er gott folk!!

blablabla...

Sådär ja, nu har ännu en ny vecka inletts och igår var jag på hockey där jag råkade slumra till i första perioden lite grann och idag har jag jobbat 12-22 och nu borde jag sova för jag börjar 7 imorgon!!  :) Sen blir det fotbollsträning för min del och det är första träningen för min del sen efter uppehållet, yeeeah! Och jag lär vara i toppform!
Men annars så är det dags att börja packa väskan inför London för min del. för på lördag drar nämligen jag och Elin på en 3 nätters weekend och det lär bli suveränt!!

Och mina älskade gnällspikar som bara gnäller på att jag inte skriver, ni kanske kan kommentera nu när jag skriver :P



Nämen nu ska jag nog sovaaa. Natti!

RSS 2.0