For someone special!

where to start?
Igår firades min 20 års dag här hemma och jag vart så uppvaktad så ni anar inte!! Först kom mina vänner som jag bjudit in på ltie tacos (bortsett från dom som inte kom ;P ) och så käkade vi mat och tårta sen blev det snacks!  Sen spelade vi lite kortspel och singstar och jag var ju kuuung... INTE! Men så fick jag massa finafinafina presenter- Taaack! Jag blir så himla själaglad, jag hittar inga ord!
Klockan blev väl ungefär 22 och så ringer det på dörren och jag tänker: Shit! Nu ringer grannarna på och är skogstokiga.. Men nej så var det inte! Då var det mina kära kompisar från spången + palle och så sjunger som ja må hon leva.. Och detta har som tisslat och tasslat om utan att jag fattat någonting och jag kan inte förklara vad glad jag blev. Ni är helt fantastiska!
Kärlek till er alla som kom denna kväll! <3


20 år, grattis till mig själv! :)

Idag mår jag super, idag fyller jag nämligen 20 år :D Bästa åldern, så nu stanna vi här tack!
Firad hos mamma förra helgen, imorse kom pappsi och bror in och grattade mig och ikväll får vi lite främmande hit som ska käka tårta som jag nyligen hämtat! Toppen!

Och tack för alla sms och alla presenter, ni gör mig själaglad! <3

Sedan ska jag också passa på att gratta Beppo, mammas sambo som fyller jämnt idag! Hoppas du med har en super bra dag! :) GRATTIS!!!



                         (Nu fyller ingen av oss nio som det står på tårtan men det var den mest kalasiga bild jag hittade! )

Ibland!

Ibland känns det inte som om någonting spelar någon roll, jag kunde lika gärna gå och försvinna.. Ibland känner jag mig så jävla klar med livet, och ibland känns det som om jag inte ens börjat leva och ibland känns det som om det kvittar om jag så har det.. Ibland jag bara inte med mig själv och ibland vill jag inte finnas kvar här, bara försvinna till någon annan plats.
Idag är ibland...

....

Idag ska jag och jobba, och jag borde gå om typ 10 minuter så jag slipper vara uppstressad när jag kommer dit! Så det tänkte jag satsa på i alla fall, har vart inne och tärnat medel hoppfri och det var verkligen inte min grej, jag blev bara tröttare och segare av det för det hände ingenting kändes det som. Men det är ju tur att det finns olika pass som passar olika människor :) Men igår tränade jag step och jag trodde ett tag där att jag inte skulle överleva, men det gjorde jag. Och så var jag ju på massage igår och det känns kan jag lova!!
Imorgon ska jag träffa Karin över en lunch, sen till Jojo och klippa och färga håret, sen har underbara Elin lånat sin faders bil så vi kan åka och storhandla och sen är det kvällen och då ska jag träna om jag hinner, annars blir det nog hem och städa för det behövs verkligen! VERKLIGEN!!

Och nu var det jobb, puss och hej!

Äntliiiigen!

Nu ska jag snart ta bussen in för att träna, och det känns så jävla bra, har inte tränat på en vecka nu ju! :D YES!
Men först ska vi växla pengar inför London resan som strax blir av, och det känns med skitbra!! Fast allt är inte skitbra för tillfället, men jag försöker ta fram det som är det så slipper man tänka alltför mycket på det dåliga liksom och då mår man något bättre! Fast allt jag vill är att lägga mig ner och skrika så gör jag inte det, jag fortsätter bara, och gör det bästa av situationen!
Keep on smilin'

Men nu ska jag spriiinga till bussen!!

Godnatt!

Tågresan till Torshälla är nu över och jag ligger i min säng och kollar på wallander som jag redan sett, och ska snart sova tänkte jag. För imorgon klockan 11 ska jag på massage, sen ska jag hem och föröska hinna städa och sen ska jag med Elin till stan och växla pengar och sedan träna Step! :) Ska bli så jäkla skönt att träna!!! Resten av veckan känns ganska mycket klarlagd.. Men nu ska jag sova så jag orkar inte skriva, inte för någon läser men ialf :P

GODNATT

Kalaaas!

Kalaskalaskalas, allt har varit kalas idag, ett kalasväder, kalasmänniskor, kalasdag, och kalas! Allt är bara så himla bra idag! <3 Jag ställda klockan på 9 och gick upp och kollade på ett par filmer med mamma, sedan gick jag ut i stallet för att sadla Harpa för lite ridning här omkring, MYS! Så himla härliga djur det där, men jag har så himla mycket kvar att lära, alla är vi barn i början.. Sedan åkte vi in till Stenungsund och kollade runt lite grann, sen åkte vi ochhandlade! Jag älskar att storhandla, men det är nog för att jag inte gör det så himla ofta, men ja, jag gillar det! :)
Sedan åkte vi hem igen, lagade svingod mat! Kalasmat! Sedan kollade vi på Idol, och i pausen mellan idol och utröstningen så var det verkligen KALAS! Då firade vi mamma som fyllde den 9:e och mig och Beppo som fyller den 27:e och det vart glass med våffelstrutar och strössel och kakor och presenter, och gosh vad jag fick fina presenter! Jag fick en jättefin klocka, en plånbok, en pyjamas, pengar, nagellack, en plånbok från familjen och sedan hade isak gjort en äggkopp som jag fick och av angelica fick jag sminkborttagningscreme, ansiktscreme och en ansiktsmask! :) jag är så lycklig att jag har er, min älskade familj!! KALAS!!!

Efter firande så kollade vi på utröstningen i Idol och det var ju mindre kalas när Anna åkte eftersom hon inte riktigt förtjänade det, Robin och Johan tycker jag skulle åkt före henne! Men men, spelar kanske egentligen ingen roll för jag tycker att Kevin borde vinna alltihopa eftersom han har allt!
Men jag har haft en underbar dag!!!! <3
Nu är det bara syskonen och jag uppe, det är bara lillebror som är kvar i torshälla som saknas! Men jag tror nog vi kommer krypa till kojs snart så vi orkar med morgondagen, för än är inte helgen slut! Men på gott och ont så kommer den också ta slut snart... och guuú vad jag ser fram emot vardagen igen!

Oj, vad mycket jag skrev idag. Men fan, ha en frotsatt bra Kalas helg vettjá! För det kommer jag ha...
Ta hand om er gott folk!

KALASKÄRLEK!

Resa!

Ursäkta mig men- jävla kollektivtrafikssystem! Åk kollektivt för det är inte säkrskilt dyrt, åk kollektivt och spara pengar! MY ASS!!! Åk kollektivt och få magsår för att ni nästan missar tåget, yeey! Riktigt pisst vart jag idag när jag kilade ut till bussen, i det inte särskilt varma vädret, och ställde mig för att vänta in 12 över bussen, men den kom inte! Nejmen det hade ju gått sönder såklart, så då fick jag hoppa på 24 bussen istället, som då fick plocka upp varenda jävel som skulle tagit 12 över bussen egentligen, vilket gör att det tar något längre tid. MEN det är fan inte det som stör mig mest, utan det som stör mig är att bussen som jag satt på skulle köra vidare från centrum till borsökna klockan 52, men neeej, klockan blev 53, 54.. ah, ni fattar, ända tills klockan vart prick 8 och mitt tåg gick 09 så jag var väl vid station typ 4 minuter över och fick halvspringa till mitt spår! Så jävla lyckad kollektiv resa hade jag idag!
Så åk kollektivt för guds skull, det gjorde jag idag och jag hoppas fanimej att det gjorde någon lycklig!!

Men nu sitter jag i fotöljhörnan hemma hos mamma och är väldigt trött!  Men det kan ju bero på att jag varit vaken sedan klockan 6 ungefär och haft en helt underbar kollektiv resa som ni kanske förstår!?
Fast resan gickl bra när jag väl kommit på tåget i alla fall, på stationen stog mamma och väntade på mig så åkte vi hem och gick ut och gick med Eygló(häst), och sedan har vibara hunnit med att äta och vart ute i stallet lite och nu väntar jag på att mamma ska ge hästarna hö innan vi slänger oss i soffan igen!
Jag älskar att vara här, jag försöker koppla bort allt där hemma, här kan jag bara vara mig själv utan några som helt krav känns det som! <3

vi hörs snart igen!
Puss


Smile like you mean it!

Huh, nu svider mina ögon och varenda muskel i ansiktet är helt slut efter 7 timmars jobb, 7 timmars försök till att vara konstant glad med ett konstant leende. Men jag lyckas sällan en hel dag, men idag gick det ändå hyffsat måste jag säga! Men även denna dag tog slut, thank god!!, och det betyder att det är onsdag imorgon och då sätter jag mig på bussen som ska ta mig till tåget som ska ta mig till göteborg där mamma ska hämta upp mig och ta mig till Ranebo! <3 Längtar verkligen!
Packningen då: Sådär kan man säga att det går.. jag tycker verkligen inte att det är kul att packa längre för det är bara jobbigt, tar tid och blir tungt! Men jag ska nog göra ett frösök att bli klar ikväll så slipper jag gå upp klockan 6 och kan sova till typ halv 7, men det lär bli så att jag somnar på tåget. OM tåget nu går som det ska!! Men det står ju att det är problem med tågen i mälardalen coh alla tåg från stockholm typ, och vart kommer mitt tåg ifrån?- Precis STOCKHOLM!!! Yeeeey! Hoppas det typ blir inställt så det blir taxi till Katrineholms tåget (X2000), och att man missar den anslutningen och får vänta 3 timmar tills nästan, det är ju liksom tjusningen med hela tågresandet... eller INTE!!!
Nåväl, nu ska jag vara positiv och hoppa lite på min väska så jag får ner allt jag vill ha ner!
Godnatt gott folk!

For you!

This is for you girls!

Okej, nu ska jag göra att försök till att skriva ett inlägg här och jag lovar er det kommer INTE att bli intressant någonstans! Men ja, ett försök iallafall, men det har inte hänt så fruktansvärt mycket utan jag har jobbat några dagar och så var det möte på jobbet en dag och så!
Men sen har jag hunnit med att träna lite och sen umgåtts med nära och kära och det är ju alltid lika trevligt! :) Jag kanske inte berättade om bowlingkvällen som var för 2 (?) veckor sedan där jag var urusel och aldrig vart sämre? Nu vet ni det i alla fall! Men det gjorde inte så mycket för det viktigaste är att man har kul!! Yeah, right, det vitkigaste är att JAG får vinna!!!Nedå, nu ska jag inte vara bitter för sådana människor tycker vi inte om och därför är jag inte bitter! En riktigt kul kväll i alla fall!
Sen var typ den veckan slut och en ny började och ja, sen tog den med slut och nu är det måndag, IGEN! Idag har jag haft en riktigt bra dag, vaknade hos David, åkte in och tränade, träffade Majsan, Erika och Tildus och vi tog en matbit och satt och snackade lite och det var trevligt eftersom det var så längesedan!
Sen mötte jag upp Elin och vi bytte buss för att åka till Luddis, våran kära arbetskollega och framförallt vän! Och det var riktigt trevligt må jag säga, det var god fruktsallad som serverades och senare åt vi dom ur huset när lite kvällmackor och gott ställdes fram på bordet!  Den gulligaste kommentaren var nog ändå när den lilla 2 åriga sonen sa: "Du är fin!" till Elin!

Och nu har denna dag gått och jag ska krypa ner i sängen och försöka sova och sen är det tisdag och då är det jobb och sen åker jag på onsdag och sen är typ den här veckan slut känns det som, det går alltid fort i götet hos mamma!

Sist men inte minst, Varsegoda, här fick ni ett helt meningslöst inlägg om ingenting så nu vet ni gott folk att man kan ha blogg utan att ha någonting särskilt att meddela omgivningen om, det är här mitt meningslösa skapande och skrivande sker! Välkomna!

Go'natt!

Bara för dig Margareta!

Jaa, pepparkakshus är ett måste och kanske hemma hos dig denna gång!? :)
Och du är alltis välkommen att äta hos oss, och jag ska se till att vi fixar tunnbröd, men tjockkorv och potatis mos, och med lite tur kanske vi kan fixa bostongurkan med !! :D

Jag saknar dig Maggiemoo, men snart är du på svensk mark igen!
Och Du, kärt barn har MÅNGA namn! :D
Ska bli fett nice to meet you!!

...

Dagarna kilar förbi, ibland för fort och ibland alldeles för långsamt.. Själv gillar jag de dagar som går fort när jag vill det och långsamt när jag vill det, men det blir sällan så- tyvärr!
Förra veckan jobbade jag lite, umgicks med kompisar, var på kalas och fest hos födelsedagsbarn. Igår var jag eldig ich städade mitt rum och var på stan med David och tränade step på friskis!
Och idag är det tisdag och jag ska jobba 15-22..
Onsdag: 9- 17
Torsdag: 17-22
Fredag: 15-22
Lördag: 10-18
Söndag: Ledig

Och på lördag är det Akropolis och Bowling som gäller och det ser jag verkligen fram emot! :)
Och sen blir det att vara med David i veckan och så umgås lite med kompisar och sedan är ju även denna vecka slut! Och snart är det jul och jag har typ börjat få julkänsla! :)

RSS 2.0