Kreta :)

Hemkommen idag efter en helt underbar vecka på Kreta! Helt underbart att bara sola och bada utan att göra någonting särsklit. Fast ett par utflykter blev det- en till Knossos, det var faktiskt intressant och roligt efter det fick vi åka in till Heraklion och gå på stan och äta lite. Mysigt! Sedan åkte vi med en båt i torsdags och stannade till på ett ställe där vi fick bada från båten.. Sedan åkte vi till några droppstensgrottor och efter det vidare till en jättejättefin strand med helt otroligt fint vatten! Jag har verkligen haft en underbar vecka med dig älskling! <3 Tack!


körigt

just nu sitter jag och funderar på bra klädval för en hel dag ute i strömsholm på lars winnerbäck. Och eftersom det redan nu är en hel del regn så är jag väldigt nöjd at jag orkade pallra mig in till stan igår för att inhandla ett regn ställ! :) Mycket nöjd! Annars har jag jobbar lite bara, och nu är jag väldigt stressad för min apckning till kreta som ialf är påbörjad nu, med tanke på att jag ska vara på strömsholm 12-24 och imorgon jobbar jag på hemköp 12-22 så kommer det bli lite dåligt med tid att packa. USch, lite stressad är jag nog!

Nu måste jag käka frulle, ta hand om er!

Maggan!

Margot tog SM- gul i lördags, och jag fick se det live! Jag blir så löljligt stolt över henne fast jag inte har någonting med saken att göra, jag blir bara så himla glad! och hon förtjänar varenda framgång för hon kämpar som ingen annan! Åh, jag blir bara så himla himla lycklig för din skulle Maggie! Grattis till guldet, helt jävla otrolig är du!

Och snart åker du till USA och jag kommer sakna dig, sakna dig som fan! Men jag vet att det är rätt för dig att åka och att det kommer någonting bra utav det och jag hoppas att du kommer stortrivas! Men jag kommer sakna dig här hemma, men vi finns ju alltid kvar! <3 Love you hun!

RSS 2.0