Rhoooodos!

Ville bara saga att Rhodos ar toppen! <3

Snartsnartsnart!

Rhodos 23/8! Snartsnartsnart och jag kan inte fatta att vi ska åka!
Men tror verkligen att det kommer bli underbart!

Nu ska jag snart till något som inte är fullt lika underbart: Jobbet! Men det är ett 17-22 pass med Linnéa så det kommer nog gå bra! :) Bara 4 arbetspass kvar innan jag har semester, känns underbaaart!

Lördag!

Sisådärja, nu har jag jobbar några dagar till och jag har inte skrivit här på väldigt länge. Jag har hunnit träna, spela matcher, förlorat en match, vunnit en match, ätit och sovit. Det var typ det jag gjort dessa dagar tror jag. Men jag har haft en bra vecka, och idag är det typ 8 dagar kvar tills vi åker till Rhodos och jag längtar! Det ska bli så skönt att komma bort med David och bara ta det lugnt och slappa och mysa hela dagarna lååånga! Men som sagt en vecka kvar och då är det en del jobb som väntar, träning på friskis, en fotbollsmatch, kanske en halv till fotbollsmatch, eventuellt kolla på musikalen 8 meter, grillning hos farmor, och förhoppningsvis träffa lite folk!
Men idag har jag spenderat 7-18 på jobbet, gick helt okej, sedan cyklade jag hem och bytte om så stack Johanna och jag ut och joggade en sväng och nu har jag duschat, käkat lätt mellis och väntar på att Elin ska ringa och säga att hon är hemma och kan ses. Det blir matlagning och filmkväll tror jag! Imorgon blir det en liknande kväll med Anna, kommer bli mysigt! Och på måndag drar Anna och Marre till Norge och när dom kommer hem så åker jag till Rhodos så det blir typ två veckor innan vi ses igen! Men tror att det kommer bli två mysiga kvällar denna helg i alla fall! Imorgon ska jag dessutom jobba 8-18+ och det kan jag ju medge att det känns sådär, men jag får ju komma hem hyffsat och hinner som sagt träffa Anna då och det är poistivt! Bara att kämpa sig igenom timmarna på jobbet först!

Nu börjar jag känna mig lite trött och dåsig så jag ska nog försöka röra lite på mig så jag inte slumrar till och får svårt att somna ikväll!
Tjipp och hej!

Måndag och 13 dagar kvar..

Sedan sist jag skrev här har jag jobbat, trönat, spelat match och träffat Elin, Erika och Maja.. Men dagarna går så fort och jag vill inte förstå att sommaren snart är slut! Fast jag har Rhodos kvar i alla fall, om två veckor ligger jag och min David på stranden och glassar! :) Great! Jag längtar som en toook! Men innan dess är det en del jobb, men nu har jag någonting att se fram emot och då känns det lite lättare! :D Kommer bli toppen! Saknar diiigos David! <3

Vaknade först vid halv åtta men låg kvar och slumrade till en stund till men vid halv tio gick jag upp och kirrade frulle, som alltid smakar lika fint ;) Sedan ringde jag Karin, ska nog träffa henne en stund idag! Vet inte vad vi kommer hitta på, sedan ska jag in och träna ett pouls/medel vilket var längesedan jag gjorde så vi får se om jag faller ihop på golvet i jympasalen! Sedan ska jag ner på Torsharg och kolla fotboll, herrarna hade visst match, så vi är några i laget som ska ner. Och Anna ska med, ska bli kul att träffa henne igen!
Min enda lediga dag denna vecka btw, hoppas på en bra vecka!
Nu ska jag göra mig iordning!
Ta hand om er där ute i världen!
Pusshej!

Torsdag, och ledig!

Vaknade vid sju idag igeeen! Fattar inte vad som hänt med mig, jag som älskade att sova bort hela dagarna. Fast det är klart, jag går gärna upp tidigt och får så många soltimmar som möjligt :)
Nu ska jag kanske börja städa rummet lite, och sedan blir det frukost hos farmor!

På återseende!
Och ha en toppendag i det underbara vädret!

Onsdag och inte fullt så ledig!

Dagen idag vart inte riktigt som jag tänkt mig, jag kom till stan i alla fall, lånade farmors cykel eftersom min inte riktigt är i toppform då det är punktering på framhjulet! Nåväl, jag cyklade till stan i det fantastiska väder som åter anlänt till oss! Det tackar jag för! Men när jag väl kom fram påbörjade jag presentletandet och det gick bra, hittade lite grejer som jag hoppas blir bra annars får pappa byta det. Sedan råkade jag hitta lite saker till mig själv, en väska bland annat! :) Råkade bränna pengar alltså..för ovanlighetens skull ;P  Nåväl, jag köpte hallon och blåbär och sedan tog jag cykeln hemåt och då ringde jobbet och undrade om jag kunde ta ett 14-18 pass, så jag ringde och kollade med Luddis om det var okej och det var det så jag jobbade lite idag med, fick ställa in badminton och träning. Men efter jobbet kom i alla fall Elin förbi med kinamat som jag satte i mig alltihop, haha! Plus en bit vattenmelon så jag vart rätt mätt kan man säga, sedan satt vi och snackade lite och klockan sprang iväg och vart nio och Elin begav sig hemåt! Då ringde jag Anna för att se om hon var sugen på en lite joggintur eller så.. men hon var med sina kompisar! Så tänkte jag att jaha då får jag väl bege mig ut själv men så kom jag ju att tänka på Sandra! Och hon var ju så himla gullig som ställde upp, det kändes riktigt bra idag med, det gick lätt för båda! Så tack så mycket för sällskapet! Och tack till vädret som var perfekt! :) Och så passade jag på att springa förbi farmor och se om hon var vaken och det var hon och jag frågade om jag kunde få låna cykeln imorgon med, och det kunde jag, min finafina farmor! Så imorgon ska jag dit och käka frukost tänkte jag, ta med mig lite havregryn, ägg och så äta en mysig frukost ute i solskenet (som jag tror stenhårt på kommer hålla i sig!) och det var längesedan jag gjorde det! :)
Sedan ska jag cykla in till Erika imorgon och hälsa på de små vovvarna som blivit stora nu och är helt busiga! Det ska bli mysigt, sedan blir det fotbollsträning på kvällen! :)

Men nu ska jag sova.
Godnatt!

Onsdag och ledig :)

Jahaja, vaknade runt 7 imorse, antagligen på grund av att jag är utvilad sedan alla nätter med så mycket sömn.. men jag har inte sovit sådär jättebra inatt, vaknat några gånger men tydligen känner kroppen att den är utvilad! Nu ligger jag och kollar på Mcgyver lite halvt samtidigt som jag funderar över hur jag ska lägga upp dagen idag. Det var tänkt badminton med Ludd, Åsa och Kicki, men nu vet jag inte hur det blir när Åsa inte hänger på. Men det visar sig, jag har i alla fall tänkt mig en tripp på stan för lite presentletande till pappa som fyller på lördag. Men jag vet inte om jag ska åka nu tidigt på morgonen och hinna hem innan jag sak iväg till badminton om det nu blir så, eller om jag ska vänta till lite senare eftersom jag ändå ska in till stan och troligtvis träna, har inte bestämt mig över det än heller, det känns som att jag kanske borde vila eftersom det är träning imorgon och match på fredag och jag vill verkligen försöka göra mitt bästa på fredag och vara i hyffsad form då. Men så lär det väl inte bli bara för jag vill... Nog om det.. Nu börjar min mage skrika efter mat tror jag minsann, kanske är dags att ta sig upp och göra irodning lite frulle.. Och så får vi se hur denna dag blir, hade lite fuderingar på blåbärsplockning med, det är så mycket jag vill göra på mina lediga dagar känner jag! Och så lite tid helt plötsligt.. men det blir nog en bra dag tillslut. Ikväll ska jag i alla fall träffa Elin på stan en sväng, lär väl bli en matbit någonstans! :) Var ett tag sedan vi sågs!

En tråkig grej med, David kommer inte hem över helgen! Men jag förstår honom, inte kul att köra så långt och så jobbar jag hela helgen och så hinner vi knappt ses innan han ska köra hela vägen hem igen. Men om två ynka veckor, jaa, två veckor och 3 dagar, så kommer han hem och sedan bär det av till Rhodos, Grekland :) Det kommer bli kanon! <3

Nej, nu känner jag att jag behöver lite krubb..
Ta hand om er!
Tjohej!

loong time !

Väldigt längesedan jag petade ner lite stavelser i denna blogg, kanske är på tiden nu.. Vad har hänt sen sist?
Jag har jobbat och tränat mest tror jag, men lite annat har jag allt hunnit med. I fredags efter jobbet så åkte jag först in och tränade spin/medel 70 men efter det så mötte jag upp Anna vid hemköp för att inhandla lite varor till våran middagsdate som äntligen blev av! Tacos stod på menyn, och fy tusingen vad gott det var och det var så längesedan jag åt det :) Och efterrätt stod såklart med på listan och det vart fruktsallas med stort F! Blåbär, hallon, jordgubbar, apelsin, vindruvor, äpple och banan! Och bären gjorde verkligen susen! :) Och så kollade vi på PS i love you, den är ju såå bra! Fast boken är ju såklart bättre.. Men verkligen en helmysig kväll som jag tackar för! :)
Sedan har jag gjort mitt första fotbollsträningspass i veckan med, kul med fotboll och kul att träffa allt folk och idag spelade vi match med femman som dom vann. Tyvärr jobbade jag och kunde inte vara med, men kanoners med 3 poäng tjejer! :)
Och jag vet inte riktigt om jag hunnit med så mycket mer, har sovit rätt tidigt alla dagar, 10-12 timmars sömn flera dagar i sträck och det är såå skönt att somna tidigt och vakna hyffsat och känna sig pigg.. Så jag ska nog faktiskt avrunda här och släcka ner så jag får mina timmar även inatt! :)

Tjohej!

RSS 2.0