Självkänsla nu!

En del säger att jag kanske har lite dåligt självförtroende och dålig självkänsla.. Och jag går inte runt och tycker synd om mig själv på någe vis eller så. Verkligen inte. Men grejen är den att när jag väl börjat tro på mig själv och känner att jag faktiskt kan eller gör mitt bästa, då lyckas någon alltid komma och förstöra det. Och heter man Mathilda Sahlén så behövs det inte så mycket för att man ska få sin dag förstörd!
Men någonting som gjorde mig glad, det var en gyminstruktör på friskis förra tisdagen! För han kom fram till mig och talade om att jag gjorde en maskin helt rätt och att det är väldigt sällan han ser folk som gör den så bra. Sedan ville han visa mig några andra övningar och han bara berömde mig och sa att jag förstod precis vad han menade och att ha bara visade hur man skulle göra och sedan gjorde jag det på en gång. Det gjorde mig så himla glad! Och nej, han ville inte försöka stöta på mig, han var bara jävligt snäll och ville hjälpa mig med min träning! Jag fick verkligen en puff i ryggen och jag känner mig motiverad att gå dit imorgon! :)  Tänk vad lite som kan göra mig glad också va! Så jag är en inte bara en nedstämd människa med dåligt självförtroende, ibland kan jag vara glad och uppåt och med ett ständigt leende på läpparna!

Och jag ska försöka tro på mig själv mer, för min egen och andras skull, och jag ska försöka lära mig att inte ta åt mig av allt som alla säger. Även om det är jävligt svårt för mig så ska jag verkligen försöka!

Nåväl, nu ska jag kila iväg och handla lite krubb som jag ska ladda med innan match! :)
Jag vill verkligen vinna ikväll!

Jag skulle andas i det tomrum
 som blev över om du
lämnade mig nu


When you try your best but you don't succed..

Igår hade vi träning, det kändes kul, ända till den där jävla stafetten! Jag kanske låter larvig och fjantig, man ska ju bara ta det som en lek, som en kul grej, som bra träning.. Men den ger mig ingenting av det där utan bara dåligt självförtroende. Sådana där grejer bevisar bara ytterliggare vad jag tycker om mig själv, jag ger upp nu! Jag skiter i! Ni kan ha så kul med era stafetter för jag tänker vägra i fortsättningen!

Idag så vart det lite mer timmar på jobbet, 10-22 vart det närmare bestämt istället för 16-22, lite tråkigt är att idag kommer inte Luddan, min solstråle dyka upp klockan 18 för stängning.. Men det får väl gå ändå! Hoppas du får en underbar resa till Kreta och njut! :)

Imorgon är dte match igen för femman, vi förlorade med 3-2 sist, men jag gjorde mål för en gångs skull. Händer ju inte direkt skitofta! haha.. men det hjälpte som sagt inte. Det var tråkigt att förlora för jag tycker vi var värde poäng. Men sånt händer, ta nya tag imorgon bara så får vi se hur det går!

Nej, nu måste jag snart tillbaka till jobbet!
Ta hand om er!
Pusshej

Sunday..

Jaha, där sprack mitt duktiga schema med att försöka gå upp tidigt, fast jag har ändå hållt i det hela veckan, vart uppe vid 9 varje dag! Och det är väldigt bra för att vara jag! Jag tycker jag hunnit med mycket i veckan faktiskt..
Nåväl, igår var det lördag och jag befann mig på jobbet mellan 7-18, men även den dagen tog slut och när jag slutade att jag fått ett sms som sa att jag skulle ringa Luddis och det gjorde jag och hon undrade om jag ville hänga med och spela biljard på det nya stället Fame i stan.. Så jag hänkade på dom! Det var riktigt kul, och det gick inte så frukstansvärt som jag inbillat mig, men det slutade med 3-3 i matcher! Jag och Ludd mot Åsa och Palle..  Så tack för en bra match, fast vi är osams då!
När jag kom hem la jag mig med datorn i knät och sedan tänkte jag läsa lite ur min Stieg Larsson bok men jag hann typ två rader, jag fastnar inte i boken på samma sätt som i de två första, tror det är för mycket information! Men som sagt så slocknade jag rätt fort och sov till 11 imorse! Och om tre timmar så är det fotbollsmatch i katrineholm som gäller! Hoppas på en bra insats från min sida idag..

Nu vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med i tre timmar, kanske rensa lite mitt rum bland alla grejer som jag råkar ha, men jag får sådan ångest när jag ska slänga saker så det blir sällan att jag slänger särskilt mycket. Men jag kanske borde göra ett nytt försök i alla fall! ;)

Ha en bra söndag allesammans!
Pusshej!

Lyckligt lottad!

Jag vet inte vart jag ska börja, jag vet inte vart det tar slut, jag vet egentligen inte vart jag vill komma.
Men jag vill att ni ska veta, att även om jag är dålig på att visa det, så betyder ni så fruktansvärt mycket för mig!
Jag faller och ni hjälper mig upp, jag gör fel och sårar och ni förlåter, jag gråter och ni tröstar, jag skrattar och
ni skrattar med mig,jag klantar mig och ni säger att det inte är någon fara, jag klagar och ni låter mig klaga,
jag förstör och ni säger att det löser sig!
Tacksamheten sträcker sig flera mil för er, jag skulle inte klara mig utan er! Tack för att ni står vid min sida
när saker och ting skiter sig! Jag hoppas att ni vet vilka ni är och tar åt er, för jag hopaps jag visat det så pass mycket,
att ni kan ta åt er!
Tack!



As we go on,
I remeber
all the times we
spent together

Miss you!



Saknar er så förbannat mycket, jag verkligen längtar efter er och det ska bli underbart att träffa er snart! <3

Fuck this!



Ge mig någonting annat nu!
Saknar Göteborg!

Min fina farmor!

Älskade älskade farmor!
Jag tror aldrig du kan förstå vad du har betytt för mig i min uppväxt,
vad du betyder för mig idag,
och för alltid!
Du är den finaste av människor,
och finns alltid för mig,
i alla lägen!
Det bästa en varm sommardag är att känna sig helt slut,
cykla hem till dig och sätta sig på framsidan i skuggan med svartvinbärssaft!
Eller att en söndagskväll komma över och spela bingolotto!
Eller middagarna med din goda mat,
eller de nybakta bullarna!
Eller när vi spelar spel..
Jag älskar att vara med dig farmor!
Tack för att du alltid finns vid min sida,
jag vill aldrig någonsin förlora dig!
Tack

Helg!

Fredagen spenderade jag på jobbet, när jag slutade cyklade jag till David och där vaknade jag upp klockan 9 imorse när solen lyste igenom persiennerna rakt på oss. Sedan vart det att jobba 11-15 och efter det så åkte David och jag ner på fotboll, vilket var min idotiska idé eftersom det var svinkallt!! Sedan åkte vi hem hit, jag fixade mig lite innan det blev till att åka till Elin för lite firande!! Det blev en trevlig afton med 4 glada tjejer, även om jag kanske var lite trött! Men jag hade i vilket fall en jättetrevlig kväll! Och nu har jag precis cyklat hem från Elin där vi släpptes av taxin! Och ni är jag redo för sängen, dock får jag sova ensam, men min säng är ändock gudomlig! ;)
Imorgon(Idag kanske) ska David och jag träna, gå på bio och äta någonting ihop, det blir toppen! <3

Jag känner att jag mår bra,
mår bra av solen och våren,
och av alla människor runt omkring mig!
Thanks for making me happy folks!

Holland i bilder!

Lite sol mellan träningarna är aldrig fel!

Lite Airhockey!

Sen blev det lite fotbolls tennis!

och så vart det en trevlig kväll med lekar!

Anna och jag! :)

Och Carro och jag! :)

Mina roomies!

Resturangbild från Amsterdam! Jojo och jag!

Sen hittade jag mina drömbrillor, perfekt size!

Amsterdam vad fint!

Samling i vårat rum blev rutin!

Trötta efter låång dag kanske..

Två gulliga coacher på en och samma bild!


Gruppbild från lekkvällen!


Sen var det hemgång, 18 timmar buss, och det var bara att sova så mycket man kunde!

Holland!

Holland var toppen, bra väder, bra boende (Kan bero på att vi fick det allra bästa rummet!), bra anläggning, fina planer och roligt med fotboll! :) Toppen alltså! Bussresan gick faktiskt ganska bra ändå, hem gick den allra bäst för då var man så sliten att man kunde sova mestadels! Anlände klockan 4 på morgonen hemma i torshälal igen, somnade vid 6 och sedan ringde jobbet vid 12 och undrade om jag kunde komm tidigigare och det sa jag att det kunde jag, och idag vart det med lång dag och nu är jag så himlans trött känner jag. Så förmodligen kommer jag somna skönt ikväll!
Kanske lägger upp en bild eller två dågon dag när jag har min dator!

Det finns väldigt många människor jag saknar för tillfället! <3
Tänker på er!

Pusshej!

Ps. Förlåt att jag var off och otrevlig på jobbet igår.. (Speciellt för dig Ludd) Ds.

Tröttast i stan

Fu faraooo vad jag är trött, och nu ska jag och jobba..
Från det att jag kom hem vid 22 till klockan halv ett inatt ägnande jag mig åt Holland packningen och det gick faktiskt sådär.. Jag känner lite panik inför det men jag har ju ett par timmar på mig att stuva om det sista efter jobbet så det löser sig säkert!
Så, träningsläger i Holland är altså nästa hållplats, hoppas på roliga dagar!

Nu ska jag dunsta, tjohej!

Elin!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år
Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade år!
Ett fryfaldigt levende för Elin: Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra!





Hoppas du får en riktigt fin dag! :)

...

Dagen vart inte som jag tänkt, hade missat en arbetstid på schemat! Klantigt, men jag hann träffa min kompis och hennes nyfödde son en timme eller så! Sedan fick jag rusa till bussen och skynda mig till jobbet, endast 45 minuter sen men ah, var så arg på mgi själv. Avskyr när det blir såhär! Nåväl, överlevde denna dag och imorgom kommer en ny och på osndag blire träningsläger i Holland! :)

Jamen imorgon vet jag i alla fall att ajg börjar 16 eftersom det är min ordinarie tid och då sak jag träna, växla pengar, köpa chinos förhoppningsvis! Sen ska jag packa och sedan ska jag jobba.. Fullspäckat känns det som men det blir nog bra! :)
Sedan blir det träning innan vi ska ta bussen till Holland på onsdag, bussen avgår klockan 14 och vi kommer fram på morgonen vid 7 eller nåt sånt tror jag! Nice med bussresor har jag hört!

Förlåt alla mina älskade nära och kära som jag kan känna att jag sviker!!
Hoppas ni kan ha överseende med min tankspriddhet..

Ha en trevlig morgondag!
Pusshej!

Måndag- ny dag, ny vecka, nya möjligheter!


Idag ska jag få träffa en barndomskompis och hennes nyfödde bebis! Sedan ska jag träffa Anna och sedan ska jag träna på kvällen! Jag hoppas på en riktigt bra dag i detta vackra väder! Jag blir så glaad när solen skiner och det känns som om våren är på väg! Jag är riktigt sugen på att dra på mig mina inlines och åka in till stan med dom, men med tanke på att det var ett år sedan nästan som jag åkte sist så borde jag nog ta en kortare sväng först och inhandla skydd!

I lördags hade jag en toppenkväll med två toppentjejer! Tack för en mysig afton, ni kan verkligen förgylla mina dagar! <3
PRO's night out var verkligen en ny upplevelse må jag säga!

Nu ska jag sminka mig lite innan bussen går!
Ta hand om er gott folk!

Very nice, fågelbaaajs!

Jag har nu konstaterat att jag har ganska svårt med personer som är egoistiska och tänker på sig själv i första hand i ALLA lägen!! Neej, jag menar inte att jag inte är egoistisk ibland, men jag är det inte till den grad att det påverkar flera andra människor runt omkring mig.. Jag blir jävligt frustrerad när man försöker själv och vara tillmötesgående och man inte får ett piss tillbaka. Jag kan bli så irriterad att jag bara vill nita såna personer ibland.. Jag menar inte egoister som typ väljer soffan istället för golvet en filmkväll eller såna skitsaker, utan när man vägrar hjälpa till och samarbeta! Fy faraaao alltså!! Det finns tamejfan folk till allt!
Nej, jag tror det är bästa jag avslutar detta inlägg så jag inte blir alltför upprörd- det är ju ändå fredag!! :)
Haft en helt okej dag på jobbet, nu ska jag tärna och ikväll kommer David över och käkar och då blir det antingen så ska det låta eller hockey! Älskar fredagar! Imorgon är det hemköp 7-18 som gäller och sedan är det filmkväll med Elin och det ska bli nice!
Nu måste jag rappa på och packa min väska och byta om!

Trevlig helg!

Torsdag..

Idag skiner solen lite, inte lika fint som igår men ändock.. Jag hoppas innerligt på att det är våren som är på väg på riktigt nu, att ingen snö kommer falla ner från himlen inom snar framtid för nu har jag fått nog av vintern! Jag längtar tills jag ka dra på mig ett par shorts och blotta mina håriga ben, precis som i USA! åh, Usa var så himla bra! Kommer minnas det för resten av livet! :)

Nu sitter jag hos David och Oprah visas på tv, jag ska fixa till mig lite och om en och en halv timme ska jag ta bussen in till stan och luncha med Ludd, sedan har jag frissan klocka 17! Ska bli himla skönt med klippning och färgning, jag behöver verkligen en färgning kan jag tala om för er! :)
Och ikväll ska jag göra min första träning på grus, eller inte bara jag, hela laget.. Och så får vi våra nya träningskit och det är verkligen inte helt fel! :)

Men nu ska jag som sagt göra mig iordning lite..
Ta hand om er gott folk!
Pusshej!

...

Idag hade jag fakitskt satt alarm på klockan 10, och det är mycket bra för att vara mig! Så jag tog mig upp, åt frukost, vek lite kläder och sedan tog jag bussen in till stan för att träna puls/medel och det gick inte jätte bra, men jag tog mig igenom passet och vart väldigt trött och det är ju positiv! Kul var det hur som helst.. :)
Nu ska jag steka lite köttbullar och värma lite mos (det är ungefär så långt som mina matkunskaper sträcker sig), sedan ska jag kila över till Anna och det är ju alltid lika trevligt!

nehe, min inspiration är nog inte på topp alltså! Men ni får ha det så bra där ute så hörs vi av vid senare tillfälle kanske!
Pusshej.

Old one!

Dikten skrev jag till David för kanske 4 år sedan..

Jag blundar och försöker att inte känna mer,
Men jag vet att när jag vaknar är du den första jag ser,
Jag förstår inte vad som hände,
Du är ju min, och du är den ende,
Från botten av mitt hjärta älskar jag dig,
Och jag vill aldrig att du tvivlar på mig,
Vi är starka, och vi kan,
när vi hjälper varandra med varsin hand,
Jag fattar din,
Och du fattar min,
Så reser vi oss igen med nya tag,
Fast kanske en av oss fortfarande är svag,
Men tillsammans kan vi klara allt vi vill
och lite till,
Du tar mig till dig och kramar mig hårt,
För du ser att jag har det svårt.
Om du behöver så finns jag här,
Jag lovar och svär,
Jag står bakom dig i varje beslut,
Ja, jag finns hos dig var eviga minut,
Med dessa ord vill jag att du förstår,
Att jag bryr mig om hur du mår,
För jag vill finnas där för dig,
Precis som du alltid gör för mig,
Vart enda ord av dessa är sanna,
Så snälla, kan inte du hos mig stanna?




Sådär, nu har jag ingen bild kvar eftersom David aldrig blir nöjd med den jag väljer! ;)

RSS 2.0