God Jul!

God jul gott folk!
Hoppas ni får en riktigt mysig jul med mycket kärlek!



Söndag och helgen är slut..

Sisådär ja, jag har jobbar ännu en helg och nu är den slut! Imorgon är ny vecka, julvecka! :) Mysiiigt!
Jag har lite kvar att fixa men känner mig ganska lugn i alla fall, det är en sak som jag måste kirra men det blir nog klart imorgon när Elin kommer över en stund på kvällen och vi ska pyssla och så. Kommer bli kanoners!
Men imorgon ska jag upp tidigt för att träna och sedan åker jag till farmor där vi ska rulla lite julköttbullar till julafton, blir lunch där med, sedan blir det jobb! Och efter jobbet kommer Elin, då blir det som sagt middag och julpyssel!
Nu ska jag sova för jag är jättetrött! Natti!

Torsdag!

Jul, jul, strålande jul! :) Och jag blir lycklig när jag kikar ut genom fönstret och det är vacker snöfall, pappa och jag pysslade med julkorten idag på kvällen efter att vi ätit lite Kina mat och kollat nya Wallander filmen! :)
Annars idag har jag klippt och färgat håret, kanonkul! Sedan mötte jag David vid pastahuset Parmasoni för lite mat innan han skulle ta tåget mot Göteborg! Och det var mysigt att ses en sväng innan det var dags att pussas och kramas hej då för några dagar, men tiden rusar förbi och snart är han hemma igen! <3
Imorgon ska jag upp klockan 6 tänkte jag och ta bussen till stan för lite träning på gymmet, sen blir det hem och byta väska och bege sig mot jobbet och jobba och efter jobbet blir det julklappsbyte och julmys med fotbollstöserna! Toppen! :) Älskar fredagar, och toppen att arbetskompisen kunde byta så jag kunde vara med på kvällen och mysa! :)
Ska försöka uppdatera en gång till innan denna vecka tar slut, men jag lovar ingenting!
Ha det så bra i det snöiga vädret som jag älskaaar och hoppashoppashoppas ligger kvar nu, snäääälla!
Tjohej!
Och såklart ett STORT grattis till våran Åsa som fyller idag, grattis!

Summasumarum!

Okej, nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterad här och jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag ska kanske göra ett försök att börja där jag slutade.. Vi får väl se hur det går med den saken men nu kör jag på..
Ullared var vårat stopp på torsdagen alltså, lugna och sansade denna gång och jag tycker inte jag hetsade alls och fick med mig roliga fynd hem! Bland annat löparkläder för billig peng, inga märkvärdiga märkesprylar men det duger fint till mig, lite scrapbookinggrejer som jag tänkte göra att försök att börja lite smått med! Och lite annat smått och gott, ett par julklappar på det med! Kom hem ganska tidigt, åt god mat, var ute i stallet och sedan vart det soffläge innan det var dags att krama kudden för denna natt...
Mamma och jag på Ullared! <3
På fredagen var dagen vi väntat på ett tag nu, min present till mamma, IDOL i Skandinavium!
Men dagen började inte där, utan vi gick upp och åt frukost, eller jag åt frukost sedan så kollade mamma och jag på någon film som gick på tv, Rallybrudar var det som visades närmare bestämt! Härlig film på någe vis om ni frågar mig, sådär skön att man inte behöver tänka och hänga med hela tiden.. Sedan drog jag på mig joggingkläder, mamma drog på sig stallkläder och tränade hästarna lite och jag joggade en sväng. Sedan var det dags för lunch så jag lagade Elins kräftstjärtspasta och det var mumsigt! Sedan tog vi en tur till mammas kompis, även en av våra grannar bara nån kilometer ifrån oss, och tittade på hennes nya mini islandshäst och den var förbannat söt alltså. Tyvärr ingen bild på den men den var så liten och så sööt, sedan vart det snabbkaffe där innan det var dags att bege sig hem för att piffa till sig aningens..
Mamma och jag kom iväg hemifrån rätt hyffsad tid, men det vart lite hets med parkeringen men det löste sig tillslut och vi hittade en restaurang som låg nära parkering och Skandinavium vilket var toppen..
Sedan strosade vi omkring en stund där inne innan det var dags att inte platser och vi satt på rad 14 och det var kanoners faktiskt! Sedan så fortsatte Sveriges största musiktävliiiiing och vi var ganska exalterade, och kvällen var toppen! Alla idolerna var så bra, och framträdandena var toppen,toppen,toppen! :)
Sedan lyckades mamma ta sig fram och ta lite roliga kort efter sändningen, och då lyckades jag tappa bort henne men vi möttes vid bilen senare och vi körde hemåt och kollade lite film med Beppo! Sedan vart jag så trött att jag gick och la mig nöjd och belåten efter en mysig kväll men min mamma!
Idolkvällen <3

Sedan vart det lördag och då var det lugnt, vi var inne i stenungsund en sväng och inhandlade kvällsmaten Tacos vilket var lika gott som vanligt om inte godare. Sedan vart det fruktsallad till kvällen som jag och Isak fixade. Först var det såklart stallet som gällde, sedan joggade jag en sväng, och sedan var det lite kortspel som gällde för mamma, mig och Beppo och det var riktigt kul, inte så ofta jag spelar kort och det var verkligen en skön kväll. Sedan vart det såklart en film på detta innan det var dags för några timmar i sängen igen! :)
Söndag och det var inte dags för mig att åka hem ännu, som jag annars brukar göra på söndagar. Men vi sov hyffsat länge, jag steg upp och gjorde en ritkigt god frukost sa dom. Jag dukade fram av mycket gottigt och sedan smaskade vi i oss av det innan vi tog fram kortleken igen och vart sittandes i ett par timmar och helt plötsligt var klockan framåt ett snåret och då var det dags att rycka upp sig, en joggingrunda för mig, stallet för de andra, sedan plockade Beppo upp mig på vägen eftersom det bara är raksträcka att jogga på så joggade jag några km sedan hämtade han upp mig och vi handlade lite käk. Sedan kom vi hem och drog på oss kläder och gav oss ut i skogen med Bobo så han skulle få springa av sig lite.. Och den hunden har växt vill jag lova! Sedan kom vi hem, vi började med köttbullarna och dom vart ljuvliga! Sedan så vart det lite mer kortspel och efter det Alias som Isak så gärna ville spela, sedan vart vi sittandes med det ett tag och sedan vart det filmtittande i soffan efter det! Mysiga dagar allstå!
Måndag morgon klev jag upp tidigt, mitt tåg gick redan 8, så fixade jag frukost till mamma och mig innan det var dags att fara iväg mot tåget.. Och usch vad jobbigt det var att åka denna gång, jag grät och grät och mamma var ledsen och så grät jag ännu mer.. Sedan var jag framme i Eskilstuna och Maggan hämtade mig vid station och det var ett efterlängtat möte med min vän som jag saknar! <3 Sedan var det lunch som gällde för oss innan jag skulle och jobba, det började ju jättebra.. eller inte, så jag grät lite till innan jag röck upp mig och påbörjade dagens arbete. Som tur var tog även den dagen slut och jag åkte hem och träffade pappa och bror och så somnade jag ganska tidigt.
Och jaa, någonstans där emellan har det visst gått en vecka till och jag har jobbat, träffat David och kompisar, tränat och varit på julbord med familjen och det var mysigt, och så har jag bakat ett pepparkakshus, bakat julgodis med Ludd och Elin, och idag har jag bakat mer julgodis, lite hos David innan han skulle träna och sedan lite mer hemma och nu ligger jag här med datorn i knät och ska sova så jag kommer upp som jag tänkt mig imorgon så jag hinner med allt jag vill innan det är dags för jobb!
Och snart är det jul och jag har lite att syssla med känner jag men det ska nog gå. På torsdag åker David till Göteborg igen, kommer sakna dig! Men veckorna går fort och vi ses snart igen! <3 Och sedan är det som sagt jul, lite julklappar och annat kvar att syssla med! :)
Lilla hunden som blivit ganska stor!
Solfaradis och jag!
Mitt fina pepparkakshus, David hjälpte dock till med en karamell.. Gissa vilken!?
Godnatt och sov gott, om ni inte redan somnat vid det här laget!

Ullared-tripp!

Sådär ja, 30 minuter sen så anlände jag till Göteborg. Ingen skräll att man är sen inte, tog det lugnt igår och kollade på flickan som lekte med elden för den hade inte mamma och Beppo sett och att fräscha upp minnet inför Luftslottet som sprängdes behövs ju alltid, hoppas på att gå på den nästa vecka! Sedan gick vi och la oss och jag somnade bums! :)
Nu ska mamma och jag åka till Ullared så det är bäst att jag drar på mig lite kläder nu och gör mig klar för att åka! :)
Ha en bra dag allesammans!
Tjohej!

Destination Göteborg!

Då var jag på språng igen, denna gång mot Göteborg för ett besök hos min familj där! Mysiigt är ordet.
Steg upp för sent i morse, snoozade ett par gånger för mycket, men sedan var det bara att dra sig upp, packa väskan, sätta på gröt och ägg så jag fick min dagliga frukost som alltid smakar ljuvligt. Men idag vart det stressigt trots att jag tyckte att jag hade planerat så bra, men det är ganska typiskt mig att det blir så i alla fall.
Tillslut så kom jag ut till bussen som tog mig till stationen i Eskilstuna, där jag hoppade på tåget mot Katrineholm, i katrineholm bytte jag till detta X2000 tåg som kommer ta mig resterande bit mot Göteborg. Jag hade tur som fick tag i en billig biljett i X2000 första klass och fick därmed internet på köpet, ingenting som jag brukar bry mig om. Men eftersom biljetten var så billig så lyxade jag till det! :)

Och dessutom blir jag glad i hjärtat och kroppen när solen skiner mot frosten ute när jag vaknar! Det är liksom en liten extra vardagshöjare och jag uppskattar lite solljus för då blir man piggare och gladare! I alla fall blir jag det!
Och jag har en hel del att se fram emot dessutom, imorgon blir det Ullared med mamma och det är så kul dagsutflykt, man behöver inte handla på sig en massa egentligen det räcker att bara åka dit och gå och kolla och mysa och äta på en restaurang där och bara vara. Det blir tyvärr inte så ofta som mamma och jag kan göra sådana saker eftersom avståndet mellan oss är en bit. Fredag är det IDOL i Skandinavium som gäller!!! SÅ himla kul ska det blir, jag tror på en toppen kväll! :) Hoppas mina förväntningar inte är för stora bara, men jag tror som sagt att det kommer bli toppen! :)
Nu ska jag tacka för mig och se om jag kanske ska kolla på Filip och Fredrik eller kanske avsnitt två av karusellerna sover eller Mysteriet på Greveholm, för årets julkalender försökte jag kolla på igår men det gick sådär alltså! Jag vet inte varför dom inte kan göra julkalendrar som dom gjorde förr i tiden, det var bättre förr, när jag var ung ni vet! Nåväl, ta hand om er där ute och ha en underbar dag i solskenet! På återseende!

RSS 2.0