g

stora- höga nu för tillfället. Hos mamma och syskon. en lugn första kväll med kian mat och tv, man kina maten slår aldrig ming! Inte en chans! Men det var gott.
Jag har ialf kört bil utan vuxet sällskap idag, iofs var lillebror med, men jag vägrar räkna han som vuxen än. Sorry brorsan! jag vill inte inse det tror jag. I vilket fall som helst så tog vi oss tillslut in till stenungsunds statoil, notera nu att vi har en statoil här i stora höga, så den bilturen var endast för att jag skulle få känna hur det var att köra lite. Man får passa på när man har chansen att låna bil! :)

Nu sitter de och kollar på robert gustafssons fullpackad, men jag tycker inte allt är så bra, men mycket är väldigt roligt i den filmen! :)

Att tilläggas bör kanske att jag känner någon sorts besvikelse över lite saker, men jag hoppas jag kommer över det! det rullar väl på annars här i livet, jag längtar tills ny termin på gympozz börjar och jag kan få träna ordentligt igen :) Ja, och kanske kan jag ta tag i mig själv och söka lit nya jobb. Jag gillar mitt jobb nu, men det är ju inte så många tider tyvärr. Men jag får väl se vad som händer när tiden tar mig till ett nytt år med nya möjligheter! Jag är verkligen förväntansfull! VERKLIGEN! Hoppas det blir ett bra år, snälla, låt det bli ett bra år! Man kan ju bara hoppas och tro, vi får se vad som händer.

Över och ut!

Ellen!

Nu ska jag faktiskt tillägna ett alldeles eget dagboksinlägg åt en en väldigt speciell Ellinor Hill!
Gott folk! Ellinor är en varelse som är av en speciell karaktär. Och det behöver inte vara dåligt.. som de brukar säga. Och i detta fall så stämmer det, för vad skulle Ello vara om hon inte var sådär, ah, som hon är ialf :)
I vilket fall så landade hon på svenskl mark för en knapp vecka sedan, för att fira jul i Sveriget! Och jag, Mathilda Sahlen, fick äran att träffa denna kvinna för 2 timmar. Det var magiskt, eller nåt.. Ah, vi bowlade ialf, det tyckte säkert hon och karin var skitkul, jag fann det dock inte lika roligt! Men nog om det... Jag tar er nästa gång!
Imorgon bitti bär det av till Lodnon och hennes vardag där igen, men tiden går fort och snart är du väl hemma igen. Om inte annat så hoppas jag att Karin och jag kommer iväg för att hälsa på dig där borta i februari eller så!det vore ju toppenkul! :)

Men ello-bello, jag ville bara skriva att jag tycker om dig! För att du är den du är och ingen annan! Tack =)

Men nu borde jag sova, ska åka tåg kl. 9 imorgon så jag kanske ska föröska hinna med det! Kanske?
Godnatt gott folk!

ångest...

Jag har alltid ångest och dåligt samvete. Jag pratar inte om den djupa ångesten som gör att man tillslut blir deprimerad (hoppas jag i alla fall)! Men minst, MINST, en gång per dag får jag dåligt samvete/ ångest och går och ältar saker hela dagarna. Jag skämtade med en kund idag lite om ica maxi, märka om köttfärs och sådär, ah, det alla pratar om! Och sen tänkte jag genast: shit, tänk om jag förstör någonting nu för oss eller så, han fattar väl att jag skämtar, ah, ni som känner mig vet hur jag är. Och det värsta av allt är att jag itne kan sluta tänka på det, jag mår dåligt hela tiden över sådana små saker.
Det kan handla om en pytteliten mening som jag sa konstigt, men som ingen annan tänkte på, men dom jag genast måste fårga om dom fattade vad jag menade, ni fattar väl att jag skämtar? Usch, det är riktigt jobbigt. En klump i magen hela tiden. Jag måste hela tiden fightas med att övertyga mig själv om att det inte är någon fara, det är okej. Men jag lyckas sällan, tillslut måste jag ändå fråga en kompis elelr så om det lär dumt, om dom förstår om det är okänsligt eller liknande. Och jag tycker det är SKITJOBBIGT! Usch, jag har en klump i magen nu. USCH!

Jag ska nog sy igen käften så kanske jag slipper klumpen imagen? kanske?

Nu ska jag göra ett försök till att sova lite... fast jag har en klump i magen..

Fredag!

Ja, nu är det fredag igen, ingen helg-fredag, utan bara en helt vanlig fredag!
Denna fredag har jag inte ägnat mig åt speciellt mycket, jag har vart ute med hasse och kollat efter en mobil, men den jag vill ha finss såklart inte bara för det! Så nu ska jag väl aknske kolla hos mamam på netonnet! Enligt lagerstatusen ska den ialf finnas där, sen om det stämmer, det är ju en helt annan femma!

Ikväll ska jag och träffa Ello och Karin. Ello är hemma på svensk mark i några dagar innan hon beger sig till sin vardag i London. Men jag hoppas att jag kanske kan hälsa på henne i London i april! :) Det vore kul, och extra kul om Karin ska åka ner!

Nu ska jag snart ta och smälla i mig en lasagne, det kommer sitta fint i min hungrande mage som skriiiker!

ta hand om er!
puss!

Annandag jul!

Ja, nu är det en annan dag än julafton, nu är det annandagen!
Och vad har jag gjort av denna dagen då? Jo, jag vaknade vid 8, bega mig lite senare till jobbet, kom hem strax efter 16. Och då begav jag mig för att köra ett pass på gympozz! Det känns bra att komma igång efter allt ätande i jul :)

Och nu sitter jag är i julgranenssken och blir sugen på att fortsätta massa gott, vilket inte är ett bra teckan för den såkallade figuren! Men den är snygg som fan, det är ingenting annat jag påstår ;P haha! eller inte...

Jag ska jobba ett par dagar till innan jag får åka till mamma och sova ut! :) Sen ska jag nog ta min första sväng med bilen ensam, spännande! Vi får väl se hur det kommer att gå... Jag kanske kan ta en sväng till David? vi får väl se :)

Nu ska jag väl återgå till vad jag nyss höll på med- INGENTING!

Ta hand om er gott folk!

Dan före dan, före dopparedan!

Jaa, och denna fantastiskt underbara dag har jag tillbringat på jobbet! Precis som gårdagen, och morgondagen!
Så jag har itne speciellt mycket att skriva ner här...

Men jag har massor av saker som jag inte har gjort men bord eha gjort, till exempel, städat mitt rum! Jag skjuter upp saker och tin goch nu finns det ingen tid :/
Men jag ska väl försöka vika lite kläder nu!

Ta hand om er gott folk!

Kramar

21

Jobb, trött!
Godnatt


Klantskalle!

Ja, igår var ju en bra dags om sagt, men jag är så himla klantig!
Igår hade jag bestämt att jag skulle träna attack på gympozz, som vanliga fall ligger mellan 19.30- 20.30 så jag tog bussen in för att träna. Men nej, då är det julschema som gäller som smarta Mathilda, JAG, glömt bort, så passet låg en timme tidigare! Smart va?
nej, inte speciellt, men det gjrode ingenting igår! :)
Ikväll ska jag i alla fall träna på friskis med fotbollen, jag hoppas det blir roligt!

Nu ska jag försöka komma iväg till affären och köpa en julgran, det har jag ju lovat att jag ska göra nu! :)



Ta hand om er!
Puss

19:e, ett datum som vekrar vara mitt tur- datum!

Ja, nu är det bestämt, den 19:e är ett riktigt bra datu för min del! Av många själv, eller ialf 3!

19/7- 2003, David och jag blev tillsammans
19/11- 2007, Teorin till körkortet avklarad
19/12- 2007, De är idag det! Och denna dagen har börjat riktigt bra :) Jag klarade det!

Och nu ska jag cykla iväg en sväng!
Ta hand om er gott folk!


Körlektion och Julklappar!

Idag gick jag upp tidigt, för att vara jag i alla fall, för att bege mig till Krekolas och köra en lektion. Jag fick köra med en ny lärare, men det är bra att öva inför uppkörningen! Men det kändes verkligen inte bra idag, men hon sa att det gick bra förutom 2 saker. Så jag får väl lita på det och förbättra de grejerna till nästa lektion :)

Sedan mötte världens bästa Margot upp mig på stan för lite julklapps handel, men ingen av os svar så upplagda för det, men vi höll ut ett tag i alla fall :) Och några fynd blev det ju ialf, men jag är inte klar ändå! Men det ska väl hinna lösa sig innan julafton. Men jag har inte så mycket tid att gå på stan nästa vecka med tanke på att jag jobbar rätt mycket då.

Nu är jag trött i fötterna och ska försöka slå in lite julklappar :) Sedan ska jag äta lunch och kanske ta en tupplur, för sedan vill jag åka in till stan och kolla på lucia tåget, men vi får väl se hur det blir med det!

Ta hand om er där ute!


Lussekissar!

Idag ringde klockan kl.9 och talade om för mig att det var dags att gå upp för att klä på sig och äta furkost. För det väntade nämligen lussekatt- bakning hos farmor :) När jag kom var degen färdig redan och det var bara för mig att göra de vacka lussekatterna! Och vackra är minst sagt vad man kan kalla dom ;) Mysigt att baka med farmor i alla fall, jag älskar dig!

Sedan begav jag mig ensväng till affären för att läna en nyckel jag fått med mig av misstag igår, och fastnade på en pratstund med margot. Men efter en stund så begav jag mig hemåt för att ta det lugnt en stund innan jag skulle in till stan och hämta ut min guldring som jag beställt!
Jag träffade Anna på stan och vi begav oss till affären för att hämta irngen, och det tog längre tid än jag kunnat ana. Dom hittade den inte, så jag fick gå och sen skulle dom ringa upp mig så att jag skulle få den. Och det gjorde dom efter ett tag! :) Och så fick jag den, den efterlängtade guldringen! Den första i min smyckesamling ;)
Vi gick en sävng på stan, åt en liten hamburgare, LITEN! ;P sedan följde jag emd Anna till jobbet för att vänta tills jag skulle och träna.
Så jag gick till gympozz för att träna, det var sådär idag, det var lite folk och jag kände mig inte jätteladdad. Men det var okej ialf :)


Och nu, nu ligger jag här med datorn i mitt knä, vilket inte är bra för kroppen, men jag gör det ialf. Mina ögon svider vilket kanske är ett trötthetstecken. :/ Och det betyder alltså att jag borde sova, så jag ska nog ta och göra det snart!

Godnatt!!

PS.. Min bok är nu utläst! Har börjat på en ny, hoppas den är lika bra!  :)

The time of my life!

Jag vaknade, när klockan ringde, gick upp, åt frukost, tog bussen in till stan för att köra ett bodypump- pass! Sedan panikhandlade jag lite av varje och begav mig hemåt för att städa lite, sen gick jag till affären för att köpa mat och så till kvällen!

Och ikväll har jag haft en jättebra kväll, med massa mat och massa fina vänner!
Det var så himla roligt att alla kunde komma som jag bjudit, iafl nästan alla! Det värmer inom mig att se att ni tar er tid för mig. Verkligen värmer! 
Anna, Tacha, Jessi, Margot, Jojo, Marina, Malin, Madde, Sandra och Jaquline! 
Tack för alla jättefina presenter också, ni hade verkigen inte behövt, blir glad att ni kommer bara!

efter lite twister, karaoke, spel så begav vi oss ut till taxin som vi beställde till 23, efter lite om och men... Klantiga mathilda glömde säga vilken tid den skulle komma, men det löste ju sig tack vare en tjej ;) Sen var det bara att ställa sig i kön (det fann ingen kö, men ändå!!! vi kan ju låtsas att det var mycket folk... haha!) för att ta sig in på Lotus. Och det blev en lyckad kväll trots att det kanske inte kändes så ett tag! Men jag hade det verkligen roligt tjejer, hela, hela kvällen! TACK! Jag vet inte hur jag ska kunna förklara för er att jag verkligen är så tacksam! För allt! Hoppas verkligen att det blir fler gånger som vi kan ses!

* Anna, jag vet att vi vart lite bittra på varandra, att vi tyckt det var dligt att den ena inte ringde och så vidare.. Men i slutändan så är det ju ändå ingenting som kan komma emellan oss och det blir jag glad för! Du är vrkliegn en av mina bästa vänner och jag tycker om dig så himla mycket. Jag vill inte förlora dig. Som det står på boken du fick av mig: Du kommer alltid vara min vän.. du vet för mycket! eller någonting liknande. Jag vill att det ska vara så. Bara båda tar ansvar för att höra av sig så kommer vi kunna hålla ihop!

David, du är underbar, det gåtrinte att förklara, jag tycker om dig så himla mycket! <3 Tack för att du lyssnar och ställer upp!!!


Pappa, jag vill tacka dig med, för all hjälp, för att du är så himla snäll och ställer upp för mig, utan dig hade inte kvällen blivit av!

Och än en gång, TACK!!!


Torsdag

Torsdag idag, igen.. dagarna går fort.

Igår var jag och körde halkbanan, usch, jag tyckte faktiskt inte alls att det var roligt. Men nu rär det avklarat det med. Steg ett och två i updrag körkort är avklarat.. nu är det bara det sista och avgörande steget kvar! sen jobbade jag några timmar igår, det var ganska segt faktiskt. Sen kom jojo och hämtade mig och jag fick skjuts till träningen! Mycket snällt :)

Idag har jag vart inne och haft körlektion, det gick hyffsat, missade två grejer. Två jävla skitgrejer! Men det är bara att bita ihop, tänka på att inte göra så nästa gång och hoppas att det går bra på lilla uppkörningen! Sen är det bara att köra massor så man får in en vana och känner sig redo!

Jag har kollat på en ring idag också, farmor och jag, en guldring till mig för en studentpresent! Så nu är den beställd och ska hämtas på tisdag nästa vecka! Sen bestämde vi tid för lussekatt- bakning nästa vecka! :)

Nu har jag kommit från jobbet för ett tag sen, sitter hos david nu och är lite småtrött! Imorgon ska jag jobba igen.. Vilket betyder att jag missar Idol- finalen. KATASTROF! Eller nåt sånt.. Men jag ska spela in och kolla på kvällen sen!

Godnatt gott folk!

Never give up...

Jag hinner inte med kroppen, den bara arbetar på som om allting var som vanligt.. Men mitt hjärta och hjärna hänger inte med. Känslan jag bär med mig känns inte alls bra, medan jag gör allt för att kväva den. Jag vill inte känna, jag vill bara vara. Bara vara utan några som helst krav! Men det går inte, jag mår konstigt. Face it Mathilda, du orkar inte alltid! Men jag ska överleva det här med, men jag önskar det vore så mycket lättare i livet. Det kommer aldrig inträffa, det är bevisat!

Can't make it all by my self..

PS Jag älskar dig!

Jag är helt såld på en bok för tillfället: PS jag älskar dig! Det var tack vare att jag läste en annan tjejs blogg som jag blev tipsad om denna bok, som snart ska bli film. Den är så bra, och sorglig med, men ändå bra. Jag blir berörd!

För övrigt i helgen har jag spenderat en hel del pengar på Ullared, och då menar jag en hel del.. Men det är alltid lika kul att åka dit.
Men morgonen började inte så bra, men jag vill inte tänka på det.
Men väl där så var det väldigt roligt, förutom när jag skulle dra kortet ;P
Annars har jag enbart tagit det lugnt i helgen :)

Imorgon ska jag försöka ta tag i mitt rum och slå in lite julklappar och så :) Sen så blir det jobbet några timmar också och senare på kvällen ska jag väl kanske träna fotboll. :S

Nu ska jag snart ta tag i min underbara bok igen :)

Så godnatt!


RSS 2.0