..

Eftersom mitt förra inlägg tydligen var otydligt så kanske ni vill ha alla namn eller nåt? Men det tänker jag då rakt inte hålla på med, med MMCG och David är två av dom som kan ta åt sig ;) Förmodligen de enda två som läser med.. Haha. :D

Idag har jag varit med mamma ute och ridit Eygló och Harpa, verkligen skönt att komma ut i frisk luft sådär, men nu känner jag mig rätt trött alltså! Är inte van vid all frisk luft antar jag!
Och nu är det snart maaat!
 Hej så länge!

:)

Your'e the worlds greatest!
Ni vet vilka ni är

SJ!

HEJA SJ!!! HEJA SJ!!! HEJA SJ!!!
Okej, jag är kanske lite hård, det kanske inte är Sj:s fel, eller jo, det är det nog fan ändå.. Anledningen till att jag är lite irrierad är jag jag ankom cirkus 3 timmar senare till Göteborg än beräknat beroende på en lokskada! Jag drog mig alltså upp ur sängen imorse klockan 6, ser på nyheterna att statt står i lågor vilket är helt sjukt, så jag fick ta en tidigare buss in till stan för att vara säker på att jag skulle hinna med tåget eftersom bussvägarna troligen var omlagda. Men det gick fint, jag hann med en lite tidigare buss, kom till stationen en halvtimme innan tåget skulel avgå så jag hann köpa mig en macka och juice till frukost, fest det vart med som en lunch eftersom tågresan drog ut på tiden. So far so good. Mitt Arboga tåg står inne så jag går över till perrong 2, hoppar på tåget och känner att faan vad skönt, när jag bytt tåg kan jag sova lite! Trodde jag ja!! Men vi ankommer till Arboga med ankomsttid 8.25, vilket var bra för det var precis den tid vi skulle vara framme.. Men här börjar det bli lite vajsing kan man säga, jag går in i väntesalen och sätter mig, ser att tåget är försenat 10 minuer och tänker: jaja, det väl som vanligt.. 10 minuter blir 20, som bli 40 som blir 1 och 40!!!! Hallelulja! Så jävla underbart, eller inte.. jag orkade inte ta mig till fiket heller så jag satt kvar där upp, men efte ett tag var mina tår isbitar, men jag har mig själv att skylla på den punkten kan jag erkänna! Nåväl, de där 1 och 40 rullade på och dom ropar ut att...(trumvirvel) Tåget är inställt! Just my luck.. Nåväl, det skulle bara dröja ytterligare 20 minuter, så när det tåget skulle anlända hade jag alltså väntat ganska exkat 2 timmar.. Men det kom aldrig beräknad tid: Surprise? Neej, utan det tåg som jag från början skulle åkt med skulle alltså avgått 8.41 och nu var klockan 10.41 och dom ropar inte ut någonting, men pappa ringer och säger: Tycker du det går bra? Jag ba; Vad då? Är det mer försenat? Det var såklart en jävligt dum fråga jag ställde men så visade det sig i alla fall vara eftersom att alla på det tåg som skulle anlänt för 2 timmar sen och satt fast i Västerås var tvunga att evakueras(? osäkert ordval) från det tåget till det nya som alltså skulle anlänt till Arboga 10.41.. Och det tog en halvtimme! Och sen tog det en halvtimme drygt från Västerås till Arboga så jaaa: summan av kardemumman vart alltså 3 timmar sena, stelfrusna tår, rastlöshet och uttråkining!
Men jag hade andåså ingenting bättre för mig :D Nåväl, man ska inte klaga på det lilla.. Statt brann ner, folk får hemska sjukdomar varje dag, folk straffas oskyldigt, det krigas världen över, människor lever i ett helvete som jag itne kan föreställa mig!!! Så jag ska inte vara bitter egentligen, men det kändes bara typiskt!
Men nu är jag framme i alla fall, Beppo hämtade mig i Jörlanda när jag kom med bussen, sedan åkte vi och handlade och jag tycker det är så himla kul att storhandla :), sedan åkte vi hem, åt, jag tog ett bad och inväntade mamma som slutade jobba klockan 22 och nu är hon äntligen hemma efter 15 timmars jobb! Imorgon ska vi eventuellt bege oss till Ullared, så jag ska sova nu för vi ska gå upp klockan 6 i såna fall!
Hoppas ni också hade en bra dag! :D

Kärleeek!

Vill bara meddela..

att det känns jävligt bra att vara vaken fortfarande och klockan står på ringning 06.05! Tjohooo! Men det enda jag måste göra är att hålla mig vaken tills jag hoppar på Göteborgståget från Arboga sen kan jag sooova i typ 3 timmar!
Nu ser jag att Sex and the city är på tv och det måste jag ju säga är förträffligt såhär på kvällskvisten! Loove it! <3

Nåväl, ska stänga ner nu tänkte jag..
Gooodnatt!

..

Kan meddela er om att jag är hemkommen nu och att jag aldrig orkade testa min trippeltång direkt för jag insåg att det skulle ta kanske 1 timme.. och den timmen kunde ju jag faktiskt sova så det var vad jag gjorde istället! Och jag lovar er att det var så skööönt!
Och nu har ännu en lärorik dag på jobbet passerat, och imorgon drar jag som sagt till mamma! :D
Och nu vet jag inte vad jag ska skriiiva! Godnatt!

16!

Sexton dagar kvar nu! Sexton ynka små dagar.. Jag kan inte fatta tiden går så fort alltså, snart sitter jag på ett plan till USA och till en av dom bästa vännerna man man ha- Maggan!! Jag längtar så in i norden alltså! Det kommer bli så himla roliigt, och massa shopping är jag rädd för! haha.. Men som sagt sexton dagar kvar, nedräkningen fortsätter.. Men tiden där kommer förmodligen gå alldeles för fort, 2 veckor är inte så lång tid när man har kul!
Imorgon däremot bär det av till Göteborg, en stad som ligger något närmre till hands! Ska bli skönt att träffa familjen där igen, det var ett tag sedan nu kan man lugnt säga! Det blir förmodligen mest slappa, och kanske en sväng till Ullared och det är ju skitbra för då kan jag spendera lönen som jag hinner få alldeles lagom tills dess! Tjohoo! Fast jag har insett att jag borde spara pengarna eftersom jag kommer få dålig lön i april och inte sådär jättebra i maj heller antagligen! Men men.. nog tjatat om det!

Igår var jag och tränade bräda på kvällen ialf, och jag tycker det är så förbannat roligt alltså! :)
Sedan åkte jag hem till min David som hade gjort så himla god mat som stod och väntade på mig, sedan kollade vi på Timrå- Frölunda matchen och sedan så kollade vi på Bolt! Fy faan vilken bra film, och den där hamstern Rhino var den gulligaste jag har sett. Men sedan talade David om för mig att det bara var på film så ah, jag vart besviken kan man säga... Mys var det i alla fall <3

Idag har jag hunnit träna ett pass på gymmet, tack vare David eftersom han skulle och plugga i skolan annars hade jag förmodligen legat kvar i sängen, och nu ska jag snart värma lite mat och testa min nya trippeltång kanske och sedan ska jag jobba 16-22 med min favorti Ludd! Du förgyller verkligen kvällen ska du veta!

Just ja, jag kanske ska packa ner det jag ska ha med till mamma eftersom att tåget går klockan 8 på morgonen, vilket betyder att jag måste ta 7.12 bussen vilken i sin tur resulterar i att jag måste gå upp strax efter 6.. vilket betyder att jag kommer vara för trött för att orka packa och då kan det vara en bra idé att göra det nu kanske? Bara en tanke...


Jag kan verkligen rekomendera filmen alltså, så himla rolig!


 

Måndag!?

Måndag idag sägs det, jag förstår inte att dagarna går så sablans fort alltså... Min hjärna hänger inte riktigt med, som vanligt skulle jag kunna tillägga! Men jag gick i alla fall upp klockan 8 idag och åkte in och tränade lite på gymmet, sen åt jag och sen somnade jag visst i två timmar märkte jag. Men nu är jag vaken igen, ska slänga på mig lite kläder och gå till farmor innan jag ska ta bussen in till stan för att träna bräda! Sen blire till att träna på gym imorgon, sen jobbar jag kvällen och på onsdag morgon så får jag gladeligen stiga upp klockan tiidigt för att ta tåget till mammsi klockan 8 från stationen! :D

Nej, nu skulle jag som sagt gå upp och ta mig till farmor, och med datorn i knät blir det mycket svårare så jag tänkte testa att stänga av och flytta den och se om jag kommer någon vart då! Bara en idé alltså...

Ps. Wallander filmen var braaa!

Wallander!

Wallander filmen har äntligen anlänt till staden och jag ringde David och hörde om det kanske var en film han skulle kunna tänka sig att se och så vart det!! :D Förväntningarna är typ skyhöga!
Men nu ska jag slänga på mig ytterkläderna och gå en sväng i snöyran, får väl se hur långt man pallar innan man vänder hem till värmen! Men jag orkade inte ta mig in och träna idag, blir bara att åka fram och tillbaka med bussen hela tiden och jag tröttnar på bussen alltså! Så därför fick dte bli en promenad! Och hör och häpna igår var jag ute och joggade en 15-20 minuter. Och det mina vänner är sensation om man talar om mig, Fuckin' sensation liksom!  Imorgon blir det gym på morgonen med johanna och på kvällen blire brädpass! :)

Nu ska jag som sagt slänga på mig kläder och ge mig ut i kylan!

Pusshej!

Tvivel

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?



och just nu är jag inte på topp!
jag är trött på saker och ting,
trött på att tas förgiven,
att ta saker förgivet,
att hela tiden pussla,
få allting att gå ihop,
nu gräver jag ner mig.

boooring



Idag är jag väldigt trött, har ingen inspiration,ingen lust
 och ingen aning om vad jag skulle kunna skriva om,
så därför tänker jag inte skriva ett inlägg idag!


Om lusten faller på kanske jag skriver ett ointressant inlägg imorgon!
Tjohej!

Anna


"Vi klarade det tillsammans!
Tack för dessa 3 år gumman.
Lycka till"

Taack för stödet under de där 3 åren i gymnasiet!
Jag är glad att vi fortfarande är vänner,
att det blev fler än 3 år.
Tycker om dig vännen!






dadhkisancd

Ni ligger i jag i sängen med min dator, klockan är kvart över fem och snart har denna dag passerat, jag har hunnit med att träna medelpass och på gymmet, ätit lite korv med bröd och nu ska jag snart gå ut och möta upp Jojo så ska vi åka in till Gredby pizzeria och ha möte med fotbollen och sen kolla på herrarnas match! Så jag ska snart slänga på mig lite kläder och packa ner termobyxorna så jag inte fryser ihjäl ikväll när vi ska se matchen..
Jag har också hunnit med att anmäla mig på hemsidan så jag får komma i USA :) bara 29 dagar kvar!

Jag rokar inte engagera mig i skrivandet just nu.. hej så länge!

...

Nu har jag precis vaknat och fått i mig en macka och lite yoghurt, måste försöka hinna äta lunch innan Elin och jag ska in och träna eftersom jag ska till jobbet direkt efter! Får väl se om man hinner bli hungrig tills dess..

Gårdagen var helt okej, jag var hyffsat trött igår så det var aningens jobbigt att jobba 7-18, men det var jävligt skönt att komma hem till kvällningen. Då lagade jag tacos och sen vart det melodifestivalen som kanske inte var sådär jätte bra neej.. och Luddis och jag som spelat vann inkentinken! Nåväl, jag kommer vinna nästa lördag, på bowlingen ;) eller ja, jag ska göra att försök i alla fall..
Efter melodifestivalen kollade jag och pappa på mirrors, en film som inte var så jätte bra, mest konstig faktisk! :)

Imorgon är der ny vecka! Och låt det bli en bra vecka, tack!

:)



Så jävla bra!
Nu var det inte Flinkman som var med denna gång, utan babsan, men hursomhelst skitbra

Resume

Lördagen!
Träning på morgonen, jobb 3 timmar. Sen kom Johanna över och var snäll och hjälpte mig med mitt hår inför kvällen lilla sammankomst hos Anna. Där firade vi att hon fyllt 21!! :) Och det vart en toppenkväll, verkligen! Jag hade verkligen jättetrevligt, i kön till harrys träffade jag sedan Elin och inne på harrys hann jag säga hej till Ludd innan hon drog hem! Det är alltid himla kul när man träffar folk som man tycker om sådär! Jag hoppas du hade en toppen kväll Anna, det var din kväll!!
Love you chicks!

Söndagen!
Jag sov ut till 12-12.30 eller så eftersom vi inte var hemma förrän halv 4, Elin och jag tog taxi ihop och det var en jävla tur för det hade varit knivbråk på 2 bussen som vi tänkt ta först! Nåväl, jag vaknade, slappade lite, sedan gick David och jag en promenad och sen fick jag bråttom som vanligt. Det var hem och pappa och jag lagade mat, jag badade och sedan var det bara att dra en turbosminkning på 2 minuter och springa över till Anna för vi skulle få skjuts av Carro till After Dark på lokomotivet som vi skulle jobba på! :D Och fyyy farao vad bra han är, Christer Lindarw! Hon är så snygg, jag skulle inte bli ledsen om jag hade hennes kropp, förbannat snygga ben alltså! Och han är är inte alltför ful som karl heller, jag menar, 55 bast och den kroppen! Nåväl, showen var gryyym! Jag tycker den var miiinst lika bra som sist jag såg dom, jag älskar när dom gör Carola! Det är så mycket glädje, dom gör det verkligen med glimten i ögat! Anledning till att jag var där var för att jag sålde program och dvd filmer innan och efter showen, jag köpte en dvd till farmor som fyller snart! Så jag kan snylt titta lite på den ;)  Sedan var dagen slut, jag cyklade hem till David och nu sitter jag i soffan, käkade frukost nyligen och ska snart hoppa in i duschen.

Idag ska jag träffa Amanda, sedan ska jag ner på friskis och träna Step! Det är ett ganska roligt pass men det ger inte så jätte mycket kan jag ju erkänna! Men som sagt, det är ganska roligt! :)

Tack än en gång för helgen, ni som var med och förgyllde den! <3

RSS 2.0